20 Haziran 2026 Cumartesi

18:10   CHP GRUP BAŞKANı ÖZEL DENIZLI’DE... ÖZEL’DEN TEKSTIL IŞÇILERINE ZIYARET: SEKTÖRDEKI ÜCRETLER ALANLAR IÇIN ÇOK DÜŞÜK, VERENLER IÇIN ÇOK YÜKSEK   16:08   TANJU ÖZCAN: SIYASI CUNTA BITINCEYE KADAR CHP ÜYELIĞINDEN ISTIFA EDIYORUM   15:07   ÖZEL’DEN, ISTIFA ETMEK ISTEYEN CHP’LIYE: BEKLEYIN, ÇARE KALMAZSA BIRLIKTE KARAR VERIRIZ   14:06   ÖZGÜR ÖZEL: NASıL 30 YıL SONRA DENIZLI’YI ALDıYSAK, ILK SEÇIMLERDE DE TÜRKIYE’YI KAZANACAĞıZ   13:04   WASHINGTON’A TEPKI GÖSTEREN İSRAIL YÖNETIMINE ABD BAŞKAN YARDıMCıSı VANCE’TAN TEPKI: "TRUMP, İSRAIL’IN DÜNYADAKI TEK GÜÇLÜ MÜTTEFIKI"   13:01   ÖZGÜR ÖZEL, HALKLA DOĞRUDAN TEMAS KURACAK: ESNAF, PAZAR ZIYARETLERINE AĞıRLıK VERECEK   11:13   CHP GENEL BAŞKANı KıLıÇDAROĞLU’NDAN CHP’LI MILLETVEKILLERINE MEKTUP: YOLUMUZ AÇıK OLSUN   10:45   ÖZGÜR ÖZEL: "MILLETE SORACAĞıM, ONLAR BANA BIR YOL GÖSTERECEKLER"   10:16   MERSINLI ÜRETICILER COĞRAFI IŞARETLERIN GÜCÜNÜ KONUŞTU   14:52   ASU KAYA: KURULTAY DELEGELERININ TERCIHLERINI, UCUZ DARBE GIRIŞIMLERIYLE TASFIYE EDEMEZSINIZ   14:50   ZEYDAN KARALAR’DAN ANıL TANBUROĞLU’NUN GÖREVDEN ALıNMASıNA TEPKI   14:49   İBB KÜLTÜR A.Ş. GENEL MÜDÜR YARDıMCıSı ERHAN KARAAL KAÇıRıLDı   14:47   İBB DAVASı’NDA 53’ÜNCÜ GÜN... EKREM İMAMOĞLU: “BU ÜLKEDE NAMUSLU INSANLAR, NAMUSSUZLAR KADAR DEĞIL; ONLARDAN BIN KAT DAHA CESUR OLMAK ZORUNDADıR”   13:20   CHP MUĞLA İL KADıN KOLLARı BAŞKANı GENÇOĞLU’NDAN ASU KAYA’NıN GÖREVDEN ALıNMASıNA TEPKI   13:20   AZIZ İHSAN AKTAŞ DAVASı... OYA TEKIN: “EĞER SUÇ IŞLEDIĞIMI GÖSTEREN DELIL VARSA SONUCUNA HAZıRıM”   13:18   CHP’LI SEVDA ERDAN KıLıÇ: “ÖĞRETMENI GÖRMEZDEN GELEN BIR SISTEMLE GELECEK INŞA EDILEMEZ”   13:17   ÖZGÜR ÖZEL TBMM’DE MYK’SıNı TOPLADı   11:45   İBB DAVASı’NDA 53’ÜNCÜ GÜN BAŞLADı   11:44   ÖZGÜR ÖZEL: YENI BIR PARTIYI HAZıR TUTMAYıP MILLETIN UMUTLARıNı KıRAMAM   11:43   ÖZGÜR ÖZEL’DEN "YENI PARTI" IDDIALARıNA ILIŞKIN AÇıKLAMA: "SON GÜN OLARAK SÖYLEMEYEYIM AMA 20 TEMMUZ TARIHI VAR"  
 
     
   

BAŞKAN GÜLTAK: 31 MART; HUZURUN, BARIŞIN, KARDEŞLİĞİN SEÇİMİ OLACAK


Seçmenlerle buluşmalarını mahalle ziyaretler ile sürdüren Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak; “31 Mart huzurun, barışın, kardeşliğin seçimi olacak. Kendiniz ve çocuklarınız için bizlere destek olun. Aksi taktirde huzursuzluk, kavga ve problem gelir" dedi.

 

Tarih : 10 Mart 2024 Pazar 15:26   Okunma : 941

Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, seçim gezileri kapsamında Yeni Mahalle'de seçmenlerle bir araya gelerek, 31 Mart’ta destek istedi. Her gittiği yerde vatandaşların büyük coşkusu ve sevgi seli ile karşılanan Başkan Gültak, mahalledeki seçim ofisinin açılışını da yaptı.

Açılışta vatandaşlara hitap eden Başkan Gültak, kendilerinden önce Akdeniz'de huzur, barış ve kardeşliğin olmadığını ifade ederek; "Bizimle birlikte Akdeniz'de artık barış, huzur ve kardeşlik var. Herkesi kucaklayan, ötekileştirmeyen bir anlayışla belediye başkanlığı yaptım. Birçok mahallede kadınlarımız, gençlerimiz mağdurdu. Esnafımız kepenk kapatıp, açmaktan bıkmıştı, 7'sinden 70'e herkes huzur, barış ve kardeşlik istiyordu.

Biz de göreve gelir gelmez bunları getirdik. Mustafa Gültak Akdeniz'in huzuru oldu. Akdeniz'e barış ve kardeşliği getirdi. İnşallah 31 Mart'tan sonra bunların teminatı bizde. Artık Akdeniz'in kadınları üretiyor, ticaret yapıyor, evine para kazandırıyor. Bununla birlikte kadınlar Türkiye'yi geziyor. Gençlere birçok proje yaptık. Artık Akdeniz'in gençleri Yenişehir'deki, Mezitli'deki gençlerle kapışabilir hale geldi. Eğitimde, sporda yaptığımız yatırımlarla gençler kendini buldu" diye konuştu.

"Kentsel dönüşüm projeleriyle Akdeniz'i güzelleştiriliyoruz"

Kentsel dönüşüm projeleriyle Akdeniz'i güzelleştirmeye başladıklarını dile getiren Başkan Gültak, "Artık Akdeniz; barışın, kardeşliğin, huzurun şehri. Havalimanı yakın tarihte açılıyor. İmarlar yavaş yavaş bitiyor. Hal'den Huzurkent'te imar geliyor. Bu ne demek biliyor musunuz? Binlerce yeni işyeri ve binlerce gence iş demek. Ancak biz olursak bunlar yürür. Siz daha önce burayı yönetenleri iyi tanırsınız. Onlar bir şey yapmadılar. 31 Mart huzurun, barışın, kardeşliğin seçimi olacak. Lütfen kendiniz için, çocuklarınız için bizlere destek olun. Aksi taktirde huzursuzluk, kavga, problem gelir. Siz bunları yaşadınız. Bizim neler yaptığımızı da gördünüz. Önümüzdeki dönem etüt merkezleri, kültür evleri, kentsel dönüşümlerimiz artıracağız. Yeni imarlarla birlikte Akdeniz sanayi ve lojistik ilçesi oluyor. Biz olduğumuz sürece bunlar devam edecek. Sizlere güveniyoruz. Kürdü ile, Türk’ü ile, Arap’ı, Sünni’si, Alevi’si ile hepimiz kardeşiz. Bu kardeşliğin bozulmasına izin vermeyin" ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA