2 Kasım 2026 Pazartesi

11:28   TARSUS’TA 9 BIN YıLLıK TARIH SAHNEYE ÇıKıYOR: 5. ULUSLARARASı TARSUS FESTIVALI İÇIN GERI SAYıM BAŞLADı!   01:05   ’CUMHURIYET BU MILLETIN BAŞıNDAKI YÜCE ÇATıDıR’: ÖZGÜR ÖZEL’DEN KADıKÖY’DE TARIHI ÇıKıŞ   14:11   MERSIN’DE CUMHURIYET’IN 103. YıLı COŞKUSU! BAŞKAN VEKILI GÜLŞAH YıLDıRıM GENÇ’TEN ANLAMLı MESAJ   11:05   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ERDEMLI VE SILIFKE ÜRETICISINE TAM DESTEK: FIDANDAN HAYVANA, GÜNEŞ PANELINDEN TOHUMA   10:25    CHP’DE DERIN ÇATLAK VE FLAŞ KURULTAY HAMLESI! KURMAYLARDAN ZIRVEDE ŞOK ’HANÇER’ SÖZLERI!   23:25   DOĞAN TANıŞ: ’CUMHURIYET RUHUNU BÜYÜTMEK VE YARıNLARA TAŞıMAK BORCUMUZDUR’   23:10   İZZET EYÜBOĞLU’NDAN 29 EKIM MESAJı: ’CUMHURIYET, ÜRETEN VE DEĞER YARATAN GÜCÜMÜZÜN EN BÜYÜK TEMINATıDıR’   23:02   CHP’LI MAHMUT DÖNMEZ’DEN CUMHURIYETIN 103. YıLıNA VEFA DOLU MESAJ!   22:05   BÜLENT YORULMAZ: ’CUMHURIYET DEĞERLERI DEMOKRASIMIZIN VE HUKUKUN TEMINATıDıR’   21:45   CABBAR ANıLAN: ’CUMHURIYETIMIZIN BIRLEŞTIRICI GÜCÜ EN BÜYÜK ZENGINLIĞIMIZDIR’   20:50   GÖKHAN BÜBER: ’CUMHURIYETIN IŞıĞı AKDENIZ’DEN TÜM TÜRKIYE’YE YAYıLACAK’   20:38   KEMAL TUNCER: ’CUMHURIYET KAZANıMLARıNA SAHIP ÇıKMAK TARIHI GÖREVIMIZDIR’   20:25   CHP YENIŞEHIR İLÇE BAŞKAN YARDıMCıSı ERDAL NUR: ’CUMHURIYET, ÖZGÜRLÜĞÜN VE ADALETIN SARSıLMAZ KALESIDIR’   20:17   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKAN YARDıMCıSı HASAN ÖNAL ÖZALP: ’CUMHURIYET IŞıĞıNDA HALKıMıZA HIZMET EDIYORUZ’   19:55   GÖKHAN ÇIÇEKÇILIK’TEN 29 EKIM MESAJı: ’CUMHURIYETIN AÇTıĞı BAĞıMSıZLıK ÇIÇEKLERI ASLA SOLMAYACAK’   19:45   İSMAIL ÖZGÜN: ’CUMHURIYETIN SUNDUĞU VIZYONLA DAHA GÜÇLÜ BIR EKONOMIYE İLERLIYORUZ’   19:36   HÜSEYIN SAVAŞ: ’CUMHURIYET RUHUNU VE KÜLTÜREL MIRASıMıZı GELECEĞE TAŞıYACAĞıZ’   19:27   ADD MERSIN ŞUBE BAŞKANı ADEM ÇETIN: ’CUMHURIYET DEVRIMLERI İLELEBET PAYIDAR KALACAKTıR’   19:20   İSMAIL YURTSEVEN: ’CUMHURIYETIMIZIN BIRIKIMI, YARıNLARıMıZı AYDıNLATAN EN BÜYÜK GÜÇTÜR’   19:10   MÜSLÜM ÖZEL: ’CUMHURIYET, TAM BAĞıMSıZ VE DEMOKRATIK TÜRKIYE’NIN PUSULASıDıR’  
 
     
   

CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI BAĞCIOĞLU, "ŞEHİTLERİMİZ TOPRAK ALTINDAKİ ULU KÖKLERİMİZ, GAZİLERİMİZ DE BÜYÜK ÖNDER ATATÜRK`ÜN DEDİĞİ GİBİ YAŞAYAN ANITLARDIR"


Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, İzmir`de Şehit Komando Er Ferhat Altın, Şehit Jandarma Er Selçuk Güven, Şehit Piyade Yüzbaşı Oğuz Özgür Çevik ve Şehit Jandarma Komando Cavuş Bülent Kula`nın yakınlarını ve Menemen Muharip Gaziler Derneği`ni ziyaret etti. Bağcıoğlu, “Şehitlerimiz toprak altındaki ulu köklerimiz, gazilerimiz de Büyük Önder Atatürk`ün dediği gibi yaşayan anıtlardır" dedi.

 

Tarih : 11 Mart 2024 Pazartesi 20:01   Okunma : 558

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, Şehit Komando Er Ferhat Altın, Şehit Jandarma Er Selçuk Güven, Şehit Piyade Yüzbaşı Oğuz Özgür Çevik ve Şehit Jandarma Komando Cavuş Bülent Kula`nın yakınlarını ve Menemen Muharip Gaziler Derneği`ni ziyaret etti. Bağcıoğlu, “Şehitlerimiz toprak altındaki ulu köklerimiz, gazilerimiz de Büyük Önder Atatürk`ün dediği gibi yaşayan anıtlardır" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Milli Savunma Bakanlığından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Emekli Tümamiral Yankı Bağcıoğlu, bugün Menemen Belediye Başkan Adayı Deniz Karakurt, Menemen CHP İlçe Başkanı Hüseyin Özbey ve il yönetimiyle bir araya geldi. Menemen Kubilay Anıtı`nı ve şehitliği ziyaret ederek karanfil koydu. Şehit Komando Er Ferhat Altın ve Şehit Jandarma Er Selçuk Güven`in yakınlarını ve Menemen Muharip Gaziler Derneği`ni ziyaret etti. Bağcıoğlu daha sonra Aliağa`ya geçerek Aliağa Belediye Başkan Adayı Çağatay Güç ve Aliağa CHP İlçe Yönetimi ile birlikte Aliağa Muharip Gaziler Derneği`ni ve Aliağa Devlet Hastanesi`nde yatmakta olan Gazi Jandarma Uzman Çavuş Bülent Kovanç`ı ziyaret ederek sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Aliağa Belediye Başkan Adayı Çağatay Güç ve Aliağa CHP ilçe yönetimiyle Şehit Piyade Yüzbaşı Oğuz Özgür Çevik ve Şehit Jandarma Komando Cavuş Bülent Kula`nın yakınlarına ziyarette bulundu. Sehit ve Gazi Dernekleri ve Şehit yakınlarına CHP Genel Başkanı Özgür Özel`in selamlarını ileten ve CHP adına şükran ve minnetlerini bildiren Genel Başkan Yardımcısı Bağcıoğlu, sosyal ve ekonomik yaşamda karşılaştıkları zorluklara ilişkin talepleri ve temennileri dinledi.

Genel Başkan Yardımcısı Bağcıoğlu; "Sadece İzmir`de değil, Edirne`den Kars`a kadar tüm Şehit ve Gazi ailelerimizi ziyaret etmeye devam edeceğiz. Şehitlerimiz toprak altındaki ulu köklerimiz, gazilerimiz de Büyük Önder Atatürk`ün dediği gibi yaşayan anıtlardır" dedi

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA