4 Mart 2026 Çarşamba

21:16   GÜNDOĞDU’DA 13’ÜNCÜ GÜN BEREKETI: VAHAP SEÇER’DEN “BU SOFRA MILLETIN” MESAJı   16:14   TOROSLAR’ıN MINIKLERI İTFAIYECILIĞI YERINDE ÖĞRENDI   16:12   YENIŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ÖZYIĞIT’TEN ‘GENÇŞEHİR’ MÜJDESI   15:09   MÜSAVAT DERVIŞOĞLU: "İSRAIL’DE GÖZALTıNA ALıNAN CNN TÜRK MUHABIRI EMRAH ÇAKMAK VE KAMERAMAN HALIL KAHRAMAN’A YÖNELIK BU UYGULAMAYı KıNıYORUM"   15:08   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "TRUMP’ıN VE NETANYAHU’NUN DAYATTıĞı DÜZEN YENI DÜNYA DÜZENI OLAMAZ"   14:07   EĞITIM SENDIKALARıNDAN, ÖLDÜRÜLEN ÖĞRETMEN FATMA NUR ÇELIK IÇIN MILLI EĞITIM BAKANLıĞı ÖNÜNDE EYLEM   14:06   İSTANBUL’DA ISTISMARA KARŞı ADALET MÜCADELESI VEREN ANNE VE KıZı HAYATıNı KAYBETTI   13:05   BIR ÖĞRENCININ SALDıRıSıYLA YAŞAMıNı YITIREN ÖĞRETMEN FATMA NUR ÇELIK IÇIN ÇEKMEKÖY’DEKI OKULUNDA TÖREN DÜZENLENDI...   10:23   MEDVEDEV’DEN DONALD TRUMP’A SERT UYARı: “REJIM DEĞIŞIKLIĞI ÇıLGıNLıĞı 3. DÜNYA SAVAŞı’Nı BAŞLATABILIR”   09:57   TMMOB MIMARLAR ODASı ADANA ŞUBE BAŞKANı CANAN AKSU: “DEPREMI ENGELLEYEMEYIZ AMA YıKıMı ÖNLEYEBILIRIZ”   09:55   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NDEN KADıNLARA KATMA DEĞER HAMLESI: COĞRAFI İŞARETLI KAN PORTAKALı 12 AY GELIRE DÖNÜŞÜYOR   01:02   BOLU’DA SIYASI DEPREM: TANJU ÖZCAN “İRTIKAP” SUÇUNDAN TUTUKLANDı   19:04   KıNıK’TA MADEN GERILIMI: POLYAK İŞÇILERINE 11. GÜNDE TOMA’Lı MÜDAHALE, 4 GÖZALTı   18:08   MERSIN’DEN ADıYAMAN’A GÖNÜL KÖPRÜSÜ: BAŞKAN HÜSEYIN SAVAŞ’TAN BIRLIK VE BARıŞ ÇAĞRıSı!   15:02   MERSIN’IN EN BÜYÜK ROBOTIK FESTIVALI TOROSLAR’DA YAPıLDı   15:01   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER: “BÖLGEMIZDE HUZUR VE BARıŞ ISTIYORUZ”   14:56   İRAN KıZıLAYı: ABD VE İSRAIL SALDıRıLARıNDA EN AZ 555 KIŞI HAYATıNı KAYBETTI   14:51   CHP’LI BAŞARıR’DAN BOLU’DAKI HAKIM VE SAVCıLARA: "MILLET ADıNA KARAR VERIN, TEK ADAM ADıNA KARAR VERMEYIN"   14:50   GAZETECI MESLEK ÖRGÜTLERINDEN KENAN ŞENER’IN GÖZALTıNA ALıNMASıNA TEPKI: "GAZETECILIK SUÇ DEĞILDIR"   14:48   CHP’NIN "MILLETLE BIRLIKTE MILLETIN EMRINDE" BULUŞMASı... ÖZGÜR ÖZEL: "BIR DAHA HIÇ KIMSE BUGÜNKÜ CUMHURBAŞKANı’NıN YETKILERIYLE DONATıLMAYACAK. CUMHURBAŞKANı DAHIL HERKES DENETLENECEK"  
 
     
   

TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ABDURRAHMAN YILDIZ, "BELEDİYEYİ HALKIN BELEDİYESİ KILMAYI" VAAT EDİYOR


Toroslar’da yaşayanlara “belediyeyi halkın belediyesi kılmayı” vaat eden Cumhuriyet Halk Partisi Toroslar Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Yıldız, “Vicdanı olan, kamu yararı gözeten, hesap verebilen, ulaşılabilir, çevreci ve herkesin başkanı olmaya geliyorum.” ifadelerini kullandı.

 

Tarih : 12 Mart 2024 Salı 11:11   Okunma : 549

Mersin kamuoyunda çevreye duyarlılığıyla bilinen Cumhuriyet Halk Partisi Toroslar Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Yıldız, seçim çalışmalarında da sanayiden tarıma, yaşamın her alanında doğayı korumanın önemine vurgu yapıyor. Yıldız, seçim çalışmaları kapsamında; Çavuşlu, Toroslar Küçük Sanayi Sitesi ve Osmaniye Koop son durağında esnafla buluştu.  Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile Yalınayak Pazar yerini ziyaret eden Yıldız, vatandaşlarla ve pazarcı esnafı ile sohbet etti. Yıldız, günü Adalet Sitesi ve Bizimevler Sitesinde gerçekleşen halk toplantıları ile tamamladı.

HESAP VEREBİLEN BAŞKAN…

Toroslar’ın 30 yıldır yönetilemediğine işaret eden Yıldız, Toroslar’da yaşayanlara “belediyeyi halkın belediyesi kılmayı” vaat ediyor. 5 yıllık belediye meclis üyeliği döneminde Toroslar Belediyesi’nin bütçeyi nasıl kullanıldığını yakından gözlemleyen Abdurrahman Yıldız, ilçenin en büyük probleminin vizyonsuz yöneticiler olduğunu belirterek, “Vicdanı olan, kamu yararı gözeten, hesap verebilen, ulaşılabilir, çevreci ve herkesin başkanı olmaya geliyorum.” dedi.

NEFES ALAN, YÜZÜ GÜLEN BİR TOROSLAR İÇİN

Tüm çalışmaları doğayı koruma bilinci ile hayata geçireceklerini ifade eden CHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Yıldız, şöyle devam etti: “Sanayiden tarıma, çalışma ortamlarından günlük hayatımıza kadar her alanda doğayı koruma anlayışına sahip olmak gerekiyor. Belediyenin tüm çalışmalarını, yolları, imar planlarını, sanayi tesislerini bu bilinçle yapacağız. Nefes alan, yüzü gülen bir Toroslar için çalışacağız.”

Paylaş :
Etiketler :  CHP, Toroslar, Abdurrahman Yıldız, Mersin

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA