2 Kasım 2026 Pazartesi

11:28   TARSUS’TA 9 BIN YıLLıK TARIH SAHNEYE ÇıKıYOR: 5. ULUSLARARASı TARSUS FESTIVALI İÇIN GERI SAYıM BAŞLADı!   01:05   ’CUMHURIYET BU MILLETIN BAŞıNDAKI YÜCE ÇATıDıR’: ÖZGÜR ÖZEL’DEN KADıKÖY’DE TARIHI ÇıKıŞ   14:11   MERSIN’DE CUMHURIYET’IN 103. YıLı COŞKUSU! BAŞKAN VEKILI GÜLŞAH YıLDıRıM GENÇ’TEN ANLAMLı MESAJ   11:05   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ERDEMLI VE SILIFKE ÜRETICISINE TAM DESTEK: FIDANDAN HAYVANA, GÜNEŞ PANELINDEN TOHUMA   10:25    CHP’DE DERIN ÇATLAK VE FLAŞ KURULTAY HAMLESI! KURMAYLARDAN ZIRVEDE ŞOK ’HANÇER’ SÖZLERI!   23:25   DOĞAN TANıŞ: ’CUMHURIYET RUHUNU BÜYÜTMEK VE YARıNLARA TAŞıMAK BORCUMUZDUR’   23:10   İZZET EYÜBOĞLU’NDAN 29 EKIM MESAJı: ’CUMHURIYET, ÜRETEN VE DEĞER YARATAN GÜCÜMÜZÜN EN BÜYÜK TEMINATıDıR’   23:02   CHP’LI MAHMUT DÖNMEZ’DEN CUMHURIYETIN 103. YıLıNA VEFA DOLU MESAJ!   22:05   BÜLENT YORULMAZ: ’CUMHURIYET DEĞERLERI DEMOKRASIMIZIN VE HUKUKUN TEMINATıDıR’   21:45   CABBAR ANıLAN: ’CUMHURIYETIMIZIN BIRLEŞTIRICI GÜCÜ EN BÜYÜK ZENGINLIĞIMIZDIR’   20:50   GÖKHAN BÜBER: ’CUMHURIYETIN IŞıĞı AKDENIZ’DEN TÜM TÜRKIYE’YE YAYıLACAK’   20:38   KEMAL TUNCER: ’CUMHURIYET KAZANıMLARıNA SAHIP ÇıKMAK TARIHI GÖREVIMIZDIR’   20:25   CHP YENIŞEHIR İLÇE BAŞKAN YARDıMCıSı ERDAL NUR: ’CUMHURIYET, ÖZGÜRLÜĞÜN VE ADALETIN SARSıLMAZ KALESIDIR’   20:17   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKAN YARDıMCıSı HASAN ÖNAL ÖZALP: ’CUMHURIYET IŞıĞıNDA HALKıMıZA HIZMET EDIYORUZ’   19:55   GÖKHAN ÇIÇEKÇILIK’TEN 29 EKIM MESAJı: ’CUMHURIYETIN AÇTıĞı BAĞıMSıZLıK ÇIÇEKLERI ASLA SOLMAYACAK’   19:45   İSMAIL ÖZGÜN: ’CUMHURIYETIN SUNDUĞU VIZYONLA DAHA GÜÇLÜ BIR EKONOMIYE İLERLIYORUZ’   19:36   HÜSEYIN SAVAŞ: ’CUMHURIYET RUHUNU VE KÜLTÜREL MIRASıMıZı GELECEĞE TAŞıYACAĞıZ’   19:27   ADD MERSIN ŞUBE BAŞKANı ADEM ÇETIN: ’CUMHURIYET DEVRIMLERI İLELEBET PAYIDAR KALACAKTıR’   19:20   İSMAIL YURTSEVEN: ’CUMHURIYETIMIZIN BIRIKIMI, YARıNLARıMıZı AYDıNLATAN EN BÜYÜK GÜÇTÜR’   19:10   MÜSLÜM ÖZEL: ’CUMHURIYET, TAM BAĞıMSıZ VE DEMOKRATIK TÜRKIYE’NIN PUSULASıDıR’  
 
     
   

SERDAR SOYDAN: “BÜYÜK PROJELERİ CUMHUR İTTİFAKI İLE BİZ YAPARIZ”


Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, “Yaşanabilir şehirler sıralamasında ilk 5’i hedefliyoruz. Bunu projelerimizle en kısa sürede yapacağız. Trafikte geçirdiğiniz süre, kentin alt yapısı, yaşam kalitesi, havası, denizi bunları etkiliyor. Mersin’de tarih, tarım, turizm gibi önemli değerler var ama katma değer yok.. Bizim hedefimiz Mersin i hak ettiği yere taşımak. Biz hala altyapı, kavşak, ulaşım gibi sorunları konuşuyoruz. Biz Mersin için her kapıyı çalacağız.”dedi.

 

Tarih : 12 Mart 2024 Salı 11:17   Okunma : 526

Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, katıldığı bir televizyon programında, “100 projemizi açıkladık ve kamuoyunda memnuniyetle karşılandı. Çünkü Mersin’in daha iyi noktalarda olması gerekiyor. Büyük projeleri Cumhur İttifakı ile biz yaparız.” diye konuştu. 


 

“SUYA ZAM TEKLİFİNİ İKİ DEFA KABUL ETMEDİK AMA YAPILDI”

"Biz sorunları ortaya koyarken kimseyi suçlamak için değil, bu konular bize her yerde söylendiği için konuşuyoruz.” diyen Serdar Soydan, şöyle konuştu: “Mersin halkı suyu pahalı kullanıyor. Bu konu defalarca basında yer aldı. Büyükşehir Belediye Meclis toplantısında mevcut belediye yönetimi zam istediğinde iki defa ret verdik. Tutanaklar ortada. Yönetim yargıya giderek tarife artışına gitti. Diğer Büyükşehirle farkımız var. Mevcut yönetim elektrik giderlerini öne sürdü. Ama örnek olarak aldığımız şehirlerde irtifa farklarına rağmen maliyetleri düşük. Buna rağmen yüzde 30 daha zamlı tarife var. Onun için indirim yapacağız. Emekliler içinde ayrı bir çalışma yapıyoruz hem indirim hem de belli bir kotaya kadar ücretsiz su vereceğiz.” 

 “BİZ HALA ULAŞIM VE ALTYAPI GİBİ SORUNLARI KONUŞUYORUZ”

Trafik sorununun öne çıkması ile ilgili de Serdar Soydan, “Bunu söylerken yaptığımız araştırmanın sonucunu söyledik. Vatandaşlarımız bu konuda çok fazla şikayette bulundu. Önceliğimiz bu olacak ve ulaşım master planı revize edilerek, kavşak düzenlemeleri ile bu sorunu ortadan kaldıracağız. Çünkü kanalize kavşak ile trafik sorunu daha da arttı. Bunu görüyorsunuz. Kazalar, bekleme süreleri arttı. Onun için projelerimizi açıklarken bilimsel verilerle anlattık.  Birçok şehir yıllar öncesinde raylı sisteme kavuşmuş. Biz ise hala ulaşım ve altyapı gibi sorunları konuşuyoruz. Bu bizi üzüyor. Onun için bu projelerimiz önceliğimiz oldu.” şeklinde konuştu.  

“SOSYAL KONUTLAR YAPACAĞIZ”

Afet Toplanma Alanlarını projesini önemsediklerini, uygun şartlarda konutlar yapacaklarının altını çizen Serdar Soydan, şöyle devam etti: "Dirençli kentler kapsamında sosyal konutlar yapacağız. Uygun fiyatlı ve uzun vadeli ödeme seçenekleri ile vatandaşlarımıza vereceğiz. Bunları birçok belediye yaptı. Akdeniz ile Silifke İlçe Belediyelerimiz de yaptı. İmar düzenlemeleri sonrası ada bazlı dönüşümler daha kolay olacaktır. Daha uygun zeminlerde bunu yapacağız. Afet Toplanma Alanı projemiz var. Hepimiz günlerce arabalarda yaşadık. Bu güvenli alanlarda tüm ihtiyaçlarımızı karşılayacağımız yerler olacak.” 

Paylaş :
Etiketler :  Serdar Soydan, Mersin, Cumhur İttifakı, MHP

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA