17 Mayıs 2025 Cumartesi

16:20   VELI AĞBABA: "BIR TARAFTAN PKK`YLA BARıŞıYORSUN, ÖBÜR TARAFTAN CHP`YI DÜŞMANLAŞTıRıYORSUN"   15:58   CHP`LI YAVUZYıLMAZ: “ÇALıŞMA BAKANLıĞı MÜFETTIŞLERI, TTK`YA AIT MADEN OCAKLARıNDA KRITIK KONULARDA EKSIKLER TESPIT ETTI"   15:13   “DIJITAL TEKELLER, TEHDITLER VE ARAYıŞLAR” BAŞLıKLı MEDYA KONFERANSı... "BU KONFERANS DEMOKRASIMIZIN GELECEĞI AÇıSıNDAN BÜYÜK ÖNEM TAŞıYOR"   14:31   CHP`LI AŞKıN GENÇ`TEN AK PARTI`NIN KANUN TEKLIFINE TEPKI   13:25   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL, OTIZM SEMPOZYUMU`NDA: TEMEL VAADIMIZ, 2018`DE STK`LARLA BIRLIKTE ORTAYA ÇıKAN OTIZM EYLEM PLANıNA SAHIP ÇıKMAK   12:57   AK PARTI, ANAYASA MAHKEMESI`NIN IPTAL KARARLARıNı DÜZENLEYEN YENI KANUN TEKLIFINI TBMM BAŞKANLıĞı`NA SUNDU   11:47   YENIŞEHIR BELEDIYESI 19 MAYıS`ı GENÇLERIN FIKIRLERIYLE KUTLAYACAK   11:42   EKREM İMAMOĞLU: "BIRLIKTE DAYANıŞMA IÇERISINDE BU ZOR GÜNLERI AŞACAĞıMıZDAN HIÇ ŞÜPHE DUYMUYORUM"   11:30   "TARSUS`TA GELECEK VAR, AKTIF YAŞAMDA HAYAT VAR" TEMALı BAHAR ŞENLIĞI ILGI GÖRDÜ   10:25   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI DESTEĞIYLE 60 VATANDAŞA AKÜLÜ SANDALYE DAĞıTıLDı   10:14   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER, YÖRE DERNEKLERI TEMSILCILERI ILE BIR ARAYA GELDI   01:34   TUNCER BAKıRHAN: LOZAN ILE ÇIZILEN SıNıRLARA ORTAK VATAN DIYEN BIRISI LOZAN`ıN NERESINI TARTıŞıYOR   23:06   CHP LIDERI ÖZEL: ANAYASA`YA UYMAYANLA ANAYASA YAPMAYıZ   18:17   ESILA ÖZGÜRLÜĞÜNE, FOTOĞRAF MAKINESINE KAVUŞTU   15:44   ÖZGÜR ÖZEL: "DEVLET BEY GEÇMIŞTE OLDUĞU GIBI `SUÇLU YOKSA BERAAT ETSIN` DIYORSA O BERAATIN ZAMANı GELDI"   14:25   CHP`LI ÖZTÜRKMEN: "PKK, BINLERCE INSANıN CANıNA MÂL OLAN KANLı TERÖR TARIHININ FATURASıNı TÜRKIYE CUMHURIYETI`NIN KURULUŞ FELSEFESINE KESMEYE KALKıYOR"   14:01   ESILA AYıK IÇIN TAHLIYE KARARı... CHP`LI BAŞARıR: "SIYASI SAIKLERLE GENÇLERIMIZIN EĞITIM HAKLARıNı GASP EDEN, GELECEKLERINI KARARTMAYA ÇALıŞAN BU ZIHNIYETLE SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞIZ"   12:24   EKREM İMAMOĞLU: "SEVGILI GENÇLER ŞUNU BILIN KI HEP YANıNıZDAYıM. AZ KALDı, GIDIYORLAR, BU ONLARıN SON ŞıMARıKLıKLARı"   11:58   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN`ıN BELEDIYELERE ``YENI STATÜ`` AÇıKLAMASı... CHP`LI TORUN: "BU, HALKıN IRADESINI HIÇE SAYAN ANTIDEMOKRATIK BIR GIRIŞIMDIR``   11:27   YENIŞEHIR BELEDIYESI`NIN ENGELSIZ KENT PROJESI`NE TÜBİTAK`TAN HIBE DESTEĞI  
 
     
   

TARSUS’TA RAMAZAN AYI BOYUNCA EKMEK 1 TL


Tarsus halkı iftarın ilk günü, Tarsus Belediyesi’nin Ramazan Ayı boyunca 210 gram ekmeği 1 TL’den vatandaşlara sunması üzerine Belediye Ekmek Fırınlarına yoğun ilgi gösterdi. Tarsuslular, piyasada 9 TL’den satılan ekmek fiyatlarından sonra Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın girişimleriyle üretilen Türkiye’nin uygun fiyatlı ekmeği ile iftarını açtı. Ayrıca belediye tarafından ekmeklerin tüm hanelere ulaştırılması için köylere de ulaşımı sağlandı.

 

Tarih : 12 Mart 2024 Salı 13:36   Okunma : 395

Ramazan Ayı sebebiyle vatandaşlara destek olmak için harekete geçen Tarsus Belediyesi, Türkiye’nin en uygun fiyatlı ekmeğini her yıl olduğu gibi bu yılda Belediye Halk Ekmek Fırınlarında vatandaşlara sunmaya başladı. Tarsuslular sağlıklı koşullarda üretilen Türkiye’nin uygun fiyatlı ekmek hizmeti için Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’a teşekkür etti. Askıda ekmek uygulaması için vatandaşlar tarafından binlerce ekmek bağışı gerçekleştirildi. Ayrıca iftar öncesi vatandaşlara iftarlık yemek dağıtımı gerçekleştirildi.

“HALKIMIZA EKMEĞİ 1 TL’DEN ULAŞTIRMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan halkın her zaman yanında olduğunu vurgulayarak, “Zorlu ekonomik şartlar altında ezilen, yoksullaşan ve neredeyse evine ekmek götüremeyecek derecede mağduriyet yaşayan halkımıza ekmeği 1 TL’den ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizim bu iyi niyetli adımımız karşısında ekmeği uygun fiyatta vermemizden ötürü şikayet edenler olsa da biz ekmeği Ramazan Ayı ve bayram boyunca 1 TL’den halkımıza sunacağız.” şeklinde açıkladı.

“BELEŞE EKMEK ALIYORUZ”

Ekmeğin fiyatından memnuniyetlerini dile getiren bir vatandaş “Beleşe ekmek alıyoruz. 10 TL’ye alacağım ekmeği 1’TL’den alıyorum. Tarsuslu olarak çok çok memnunuz.  Sağ olsunlar var olsunlar.” dedi.

“EKONOMİK AÇIDAN GÜZEL BİR DESTEK”

Ailelere büyük bir katkı olduğunu kaydeden Başkan Bozdoğan “9 TL’den alacağımız ekmeği 1 TL’den alıyoruz. Ekonomik açıdan güzel bir destek,  ev ekonomisine daha da katkılı. Başkanımızın kendisine teşekkür ediyorum, hem gençlerimize hem de ailelere ekonomik açıdan destek sağladığı için.” ifadelerini kullandı.

“BAŞKANIMIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ”

Teşekkürlerini ileten bir başka vatandaş, “Başkanımız bizim için çok değerli. Harcadılar bence başkanımızı. Her zaman yanındayız. Yapılan ekmekten çok memnunuz, Allah razı olsun teşekkür ederiz.” diye ifade etti.

“YAPTIĞI TÜM HİZMETLER İÇİN ONA MİNNETTARIZ”

Başkan Bozdoğan’a minnettar olduğunu belirten bir diğer vatandaş, “Ekonomik olarak dar gelirli vatandaşlar için çok güzel bir hizmet. Başkanımıza çok teşekkür ederiz. Yaptığı tüm hizmetler için ona minnettarız.  Sağ olsun var olsun.” şeklinde ifade etti.

Paylaş :
Etiketler :  Tarsus Belediyesi, Haluk Bozdoğan, Mersin

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA