22 Aralık 2025 Pazartesi

15:37   DEM PARTI İMRALı HEYETI, CHP’YI ZIYARET ETTI... ÖZGÜR ÖZEL: “TÜRKIYE’NIN HEM TERÖRSÜZ TÜRKIYE HEDEFINI, HEM DEMOKRATIK TÜRKIYE HEDEFINI BIRLIKTE HAYATA GEÇIREBILECEK YARıNLARı UMUT EDIYORUZ”   15:35   DıŞIŞLERI BAKANı FIDAN, MILLI SAVUNMA BAKANı GÜLER VE MİT BAŞKANı KALıN, SURIYE CUMHURBAŞKANı ŞARA TARAFıNDAN KABUL EDILDI   15:34   LEYLA ZANA, “ABDULLAH ÖCALAN’A ÖZGÜRLÜK” MITINGINDE KONUŞACAK   15:31   İYİ PARTILI ÇÖMEZ: "AMERIKAN ADALET BAKANLıĞı EPSTEIN DOSYASıNDA TÜRKIYE’DEN KÜÇÜK KıZ ÇOCUKLARıNıN ISTISMAR ADASıNA GÖTÜRÜLDÜĞÜ YAZıYOR"   11:33   MERSIN OPERASı KAPALı GIŞE SEZONUNU “YENI YıL ŞARKıLARı” KONSERIYLE ZIRVEYE TAŞıYOR!   10:23   “TÜRKIYE DARALıRKEN AKDENIZ HAZıR GIYIM İHRACATTA REKOR KıRDı: %68 ARTıŞLA 45,6 MILYON DOLAR”   10:05   TARSUS’UN LEZZETLERI DÜNYA SAHNESINDE: FıNDıK LAHMACUN VE KAYNAR PROJESIYLE GASTRONOMI YOLCULUĞU   12:30   “SEÇER’DEN DEMOKRASI VURGUSU: ‘TÜRKIYE HUKUK DEVLETI İSE HERKES ÖZGÜRCE KONUŞACAK’”   09:35   TÖMÜK’TE YERLI MALı HAFTASı: KADıN EMEĞI VE YÖRESEL LEZZETLER BÜYÜKŞEHIR’LE HAYAT BULDU   06:27   SANAT VE HAFıZA BULUŞTU: “KONUŞAN MEKTUPLAR” MERSIN’DE İZLEYICIYLE   17:10   MERSIN’DE KADıNLARıN HIKÂYELERI PERDEDE: 28. UÇAN SÜPÜRGE FESTIVALI BAŞLADı   15:58   “SILIVRI’DEN EDIRNE’YE: İMAMOĞLU’NUN MEKTUBU MILLET İRADESINI AYAĞA KALDıRDı”   15:45   CHP’DEN İSTANBUL ÇıKıŞı: “İMAMOĞLU’NA ENGEL, DEMOKRASIYE DARBE”   15:15   “39 BIN LIRANıN ALTı SEFALET: İŞÇISIZ MASA MEŞRU DEĞIL”   13:16   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ÜNIVERSITELILERE GELECEK VIZYONU: ‘KAMPÜS MERSIN’ VE ‘GARAJ MERSIN’ TANıTıLDı   10:10   “İSTANBUL’UN SEÇILMIŞ LIDERI ÖZGÜR OLMALı”   22:55   “MERSIN’DE KARDEŞLIK DERSI: SEÇER’DEN BIRLIK VE BERABERLIK VURGUSU”   17:37   KKTC CUMHURBAŞKANı ERSIN TATAR’DAN TOROSLAR’A TARIHI ZIYARET: “KARDEŞLIK BAĞıMıZ SARSıLMAZ”   16:55   ALI BOZAN’DAN SERT ÇıKıŞ: “HASTA MAHPUSLARA ZULMÜ DURDURUN!”   16:38   “TAT GıDA’DAN GELECEĞE GÜÇLÜ VIZYON: VEYSEL MEMIŞ’TEN SÜRDÜRÜLEBILIRLIKTE LIDERLIK MESAJı”  
 
     
   

MAHMUT TANAL, AKBELEN`DE KAMULAŞTIRMA İPTALİNİ DEĞERLENDİRDİ: "GERİ ADIMIN SEBEBİ 31 MART SEÇİMLERİDİR. AYNI TAKTİĞİ KANAL İSTANBUL İÇİN DE UYGULUYORLAR"


CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın Muğla Akbelen Ormanı bölgesindeki 190 parsellik tarım arazisinin maden sahası olarak kullanılmak üzere kamulaştırma kararını iptal etmesiyle ilgili “Akbelen`de ‘Kanal İstanbul` taktiği… Yemezler! Erdoğan`ın bu geri adımının sebebi, 31 Mart seçimleridir. Muğla`da AKP`nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı için bu ‘jesti` yapan Erdoğan`a güvenebilir miyiz? Tabii ki güvenemeyiz. Seçim sonrası tekrar harekete geçecekler. Aynı taktiği rant projesi Kanal İstanbul için de uyguluyorlar” açıklamasını yaptı.

 

Tarih : 14 Mart 2024 Perşembe 14:31   Okunma : 513

CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın Muğla Akbelen Ormanı bölgesindeki 190 parsellik tarım arazisinin maden sahası olarak kullanılmak üzere kamulaştırma kararını iptal etmesiyle ilgili “Akbelen`de ‘Kanal İstanbul` taktiği… Yemezler! Erdoğan`ın bu geri adımının sebebi, 31 Mart seçimleridir. Muğla`da AKP`nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı için bu ‘jesti` yapan Erdoğan`a güvenebilir miyiz? Tabii ki güvenemeyiz. Seçim sonrası tekrar harekete geçecekler. Aynı taktiği rant projesi Kanal İstanbul için de uyguluyorlar” açıklamasını yaptı.

CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın 2 gün önce imzaladığı Muğla Akbelen Ormanı bölgesindeki 190 parsellik tarım arazisinin, maden sahası olarak kullanılmak üzere kamulaştırılması kararını iptal etmesine ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı. AK Parti`nin İstanbul`da yerel seçimi kazanmak için Kanal İstanbul projesinden hiç bahsetmediğine dikkat çeken Tanal, iktidarın Akbelen ve Kanal İstanbul konusunda seçim sonrası harekete geçeceğini belirtti. Tanal`ın açıklaması şöyle:

"SEÇİMDEN SONRA HAREKETE GEÇECEKLER"

“Akbelen`de ‘Kanal İstanbul` taktiği… Yemezler! AKP`li Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2 gün önce imzaladığı, Milas Akbelen Ormanı bölgesindeki 190 parsellik tarım arazisinin, linyit madeni sahası olarak kullanılmak üzere kamulaştırılması kararını, bugünkü kararıyla kaldırdı. Erdoğan`ın bu geri adımının sebebi, 31 Mart seçimleridir! Muğla`da AKP`nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı için bu ‘jesti` yapan Erdoğan`a güvenebilir miyiz? Tabii ki güvenemeyiz! Seçim sonrası tekrar harekete geçecekler. Aynı taktiği rant projesi Kanal İstanbul için de uyguluyorlar. Seçim süreci öncesine kadar `Kanal İstanbul`u inadına yapacağız` diyen Erdoğan ve çevresindekiler, 31 Mart yerel seçim kampanyası başlayınca Kanal İstanbul`u unutuverdi! Hattan AKP`nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, `Kanal İstanbul gündemimizde yok` diyor. İstanbul seçmeninin tepkisini çekmemek için bu şekilde davranıyorlar. Seçimden sonra Kanal İstanbul projesi için harekete geçecekler. Bu sebeple hem Muğla halkının hem de İstanbulluların ülkemizin geleceği için AKP`ye ders vermesi gerekiyor.”

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA