30 Nisan 2026 Perşembe

09:15   MERSIN’IN İÇME SUYU EMIN ELLERDE: MESKİ LABORATUVARı DÜNYA STANDARTLARıNDA TESCILLENDI!   16:24   CHP GRUP BAŞKANVEKILI GÜNAYDıN’DAN BURSA’DA "ÖZELLEŞTIRME" TEPKISI: "BUGÜN BU ALANLARA EL KOYDUĞUNU DÜŞÜNENLER, YARıN BUNUN HESABıNı VERMEK ZORUNDA KALACAK"   15:23   SEDEF GÜLER DAVASıNDA MAHKEME SANıKLARıN TUTUKLULUK HALININ DEVAMıNA KARAR VERDI... ANNE GÜLIZAR SEZER: ADALET YERINI BULSUN   15:23   TAKSIM’DE “KANLı 1 MAYıS” ANMASı... ÇERKEZOĞLU: “BU MEYDAN IŞÇILERIN, EMEKÇILERIN HAFıZASı; BIRLIĞIMIZ, DAYANıŞMAMıZDıR”   14:21   ÖZGÜR ÖZEL, ERGÜN ATALAY ILE GÖRÜŞTÜ… ÖZEL: “ERDOĞAN’A BIR SAMIMIYET ÇAĞRıSıNDA BULUNUYORUM: GELIN, HEP BIRLIKTE IŞÇIYE ELIMIZI UZATALıM”   13:12   İBB DAVASı’NıN 29. GÜNÜNDE, ITIRAFÇı ADEM SOYTEKIN ILE MURAT KAPKI ARASıNDA GERGINLIK YAŞANDı   11:05   ERZINCAN İLIÇ’TE YENI DÖNEM: ÇÖPLER ALTıN MADENI’NDE ÜRETIM İÇIN DÜĞMEYE BASıLDı!   09:20   MERSIN’DE BELEDIYE DEĞIL ‘DÜNYA STANDARTLARı’ KONUŞUYOR: BAŞKAN SEÇER’DEN 6 ALTıN İMZA!   08:51   ÖZGÜR ÖZEL’DEN 1 MAYıS ÇıKARTMASı: SENDIKA KONFEDERASYONLARıNA KRITIK ZIYARET!   20:20   MADENCILERIN DIRENIŞI ZAFERLE SONUÇLANDı! BAKANLıKTAN SON DAKIKA ÖDEMESI AÇıKLAMASı   18:58   MADEN İŞÇISININ ANKARA DIRENIŞI ZAFERLE TAÇLANDı: 3 BAKANLıK DEVREYE GIRDI, İMZALAR ATıLDı!   18:52   AYM BAŞKANı’NDAN YARGıDA ’YAPAY ZEKA’ VE ’KUL HAKKı’ ÇıKıŞı: ’HARAMLA ABAT OLANıN SONU BERBAT OLUR!’   17:41   ÖZGÜR ÖZEL’DEN TARIHI ‘SANDıK’ ÇAĞRıSı: ’YOLUN SONU İKTIDAR!’   16:24   KARS-GÜMRÜ DEMIRYOLUNUN FAALIYET GEÇIRILMESI AMACıYLA OLUŞTURULAN TÜRKIYE-ERMENISTAN ORTAK ÇALıŞMA GRUBU TOPLANTıSı YAPıLDı   16:23   ERKAN BAŞ: MADENCILERIN EKMEĞI VE ÜLKEMIZIN ONURU IÇIN HAFTALARDıR SÜRDÜRDÜĞÜ BU MÜCADELE, TÜM TÜRKIYE’NIN MESELESI OLDU   16:22   CHP KEÇIÖREN İLÇE BAŞKANLıĞı’NA YAPıLAN TAŞLı SALDıRı... İL BAŞKAN VEKILI YÜKSEL IŞıK: "BÜTÜN BU ABLUKALARıN, OPERASYONLARıN HEPSINE GERI ADıM ATTıRACAĞıZ"   16:21   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "CUMHURIYETI CUMHURIYET YAPAN BÜTÜN BU KURUMLARı SATTıLAR VE O PARAYı BU YıL FAIZE ÖDÜYORLAR"   16:20   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "TÜRKIYE IŞÇI SıNıFıNıN ÖNÜNDE AND IÇIYORUZ KI CHP GELECEK, TÜM IŞÇILER SENDIKAL HAKLARıNA KAVUŞACAK"   16:18   İBB DAVASı’NDA 28. GÜN... İTIRAFÇı ADEM SOYTEKIN: “BEN VERDIĞIM IFADENIN HIÇBIR AŞAMASıNDA BASKıYLA YA DA ‘ŞUNU IMZALA, EVINE GIT’ GIBI BIR SÖYLEMLE KARŞıLAŞMADıM”   14:49   BM’DEN TÜRKIYE’YE UYARı: “AVUKATLAR VE INSAN HAKLARı SAVUNUCULARı SISTEMATIK OLARAK HEDEF ALıNıYOR”  
 
     
   

ALACAK VERECEK TARTIŞMASINDA ESKİ ORTAĞINI ÖLDÜREN SANIK: BANA ZARAR VERMESİNDEN KORKTUM, ERKEN DAVRANDIM


İstanbul Beyoğlu`ndaki ofisinde alacağının kalanını almaya çalışan eski ortağını öldüren sanık Suat Beker hakim karşısına çıktı. Otomobil alım satım işiyle uğraşan sanık mahkemedeki savunmasında, eski ortağına borcu olan 1 milyon liranın 400 bin liralık kısmını 15 bin dolar olarak ödediğini kalanı ödemek için de hazırlık yaptığı dönemde aralarında bu olayın çıktığını anlattı. Sanık, "Bana sinkaflı sözler söyledi ve elini beline götürdü, silahını alıp bana doğrultacağı sırada ben erken davrandım ve bir el ateş ettim. Hala hareketine devam ediyordu. Bana zarar vermesinden korkarak ateş etmeye devam ettim. Pişmanım ve tahliyemi talep ediyorum" dedi.

 

Tarih : 15 Mart 2024 Cuma 10:33   Okunma : 417

GAYE ŞEYMA CAN

İstanbul Beyoğlu`ndaki ofisinde alacağının kalanını almaya çalışan eski ortağını öldüren sanık Suat Beker hakim karşısına çıktı. Otomobil alım satım işiyle uğraşan sanık mahkemedeki savunmasında, eski ortağına borcu olan 1 milyon liranın 400 bin liralık kısmını 15 bin dolar olarak ödediğini kalanı ödemek için de hazırlık yaptığı dönemde aralarında bu olayın çıktığını anlattı. Sanık, "Bana sinkaflı sözler söyledi ve elini beline götürdü, silahını alıp bana doğrultacağı sırada ben erken davrandım ve bir el ateş ettim. Hala hareketine devam ediyordu. Bana zarar vermesinden korkarak ateş etmeye devam ettim. Pişmanım ve tahliyemi talep ediyorum" dedi.

İstanbul Beyoğlu`nda Suat Beker`in (37), 19 Eylül 2023 saat 09.50 sıralarında Piyalepaşa Mahallesi`nde otomobil alım satımı yaptığı ofisine gelerek taşkınlık yaptığı iddia edilen Haydar Arıcıoğlu`na (43) birden fazla kez ateş ederek öldürdüğü olaya ilişkin yargılanmasına başlandı. 

29. Ağır Ceza Mahkemesi`nde yapılan duruşmaya tutuklu sanık Suat Beker bağlı bulunduğu cezaevinden jandarma eşliğinde getirilirken avukatları Hulusi Yıldırım ve Zeynep Çevik Akyüz duruşmaya katıldı. Müşteki avukatı ise duruşmaya Sesli ve Görüntülü Bilişim Sistemleri (SEGBİS) yöntemiyle katıldı.

TUTUKLU SANIK BEKER: "OFİSİME GELİP TAŞKINLIK ÇIKARIYORDU, BENİ TEHDİT ETTİ" DEDİ

Mahkemede ilk savunmasını yapan Suat Beker, maktul Haydar Arıcıoğlu`nun ofisine gelerek taşkınlık çıkardığını belirterek şunları söyledi:
"Olaydan bir gün önce saat 2-3 civarında kalan 1 milyon TL`lik borcumdan ödemeye yapacaktım. Haydar benim işyerimde olmadığımı bile bile 11.00`da şirkete gelerek taşkınlık çıkarmış. Çalışanlarım beni aradı, Haydar`ın etrafa küfürler savurduğunu söyledi. İşyerime geldim, kendisine 1 milyon TL`lik borcumdan 400 bin lirasını 15 bin dolar olarak verdim. Geri kalanını bir iki gün içerisinde vereceğimi söyledim. Bunun üzerine bana küfür etti, `Seni vururum` dedi. Şizofreni hastası olduğunu belirterek, `Bana bir şey olmaz` dedi. Ertesi gün sabah 8.00 civarı ofisime gittim, 9.00 civarı da Haydar geldi. Parayı istedi. O saatte bankaların kasasında bile para olmadığını söyleyerek öğleden sonra 15.00 gibi parasını vereceğimi söyledim. Bana sinkaflı sözler söyledi ve elini beline götürdü, silahını alıp bana doğrultacağı sırada ben erken davrandım ve bir el ateş ettim. Hala hareketine devam ediyordu. Bana zarar vermesinden korkarak ateş etmeye devam ettim. Pişmanım ve tahliyemi talep ediyorum."
Tanık Ömer Ecevit, "Haydar olaydan bir gün önce işyerimize geldi ve Suat hakkında küfürler etti. Suat Beyi aradık, geldi ve 15 bin dolar ödeme yaptı" dedi.
Mahkemede dinlenen diğer tanıklar ise beyanlarında maktul Haydar`ın sık sık küfür ettiğini, silah taşıdığını ve taşkınlık çıkardığını söylediler.

TUTUKLULUK DEVAM

Mahkeme sanık Suat Beker`in tutukluluk halinin devamına, diğer tanıkların dinlenmesine ve sanığın telefonunun incelenmesine karar vererek duruşmayı erteledi. Suat Beker`in kasten öldürme suçundan ömürboyu hapsi isteniyor.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA