20 Haziran 2026 Cumartesi

18:10   CHP GRUP BAŞKANı ÖZEL DENIZLI’DE... ÖZEL’DEN TEKSTIL IŞÇILERINE ZIYARET: SEKTÖRDEKI ÜCRETLER ALANLAR IÇIN ÇOK DÜŞÜK, VERENLER IÇIN ÇOK YÜKSEK   16:08   TANJU ÖZCAN: SIYASI CUNTA BITINCEYE KADAR CHP ÜYELIĞINDEN ISTIFA EDIYORUM   15:07   ÖZEL’DEN, ISTIFA ETMEK ISTEYEN CHP’LIYE: BEKLEYIN, ÇARE KALMAZSA BIRLIKTE KARAR VERIRIZ   14:06   ÖZGÜR ÖZEL: NASıL 30 YıL SONRA DENIZLI’YI ALDıYSAK, ILK SEÇIMLERDE DE TÜRKIYE’YI KAZANACAĞıZ   13:04   WASHINGTON’A TEPKI GÖSTEREN İSRAIL YÖNETIMINE ABD BAŞKAN YARDıMCıSı VANCE’TAN TEPKI: "TRUMP, İSRAIL’IN DÜNYADAKI TEK GÜÇLÜ MÜTTEFIKI"   13:01   ÖZGÜR ÖZEL, HALKLA DOĞRUDAN TEMAS KURACAK: ESNAF, PAZAR ZIYARETLERINE AĞıRLıK VERECEK   11:13   CHP GENEL BAŞKANı KıLıÇDAROĞLU’NDAN CHP’LI MILLETVEKILLERINE MEKTUP: YOLUMUZ AÇıK OLSUN   10:45   ÖZGÜR ÖZEL: "MILLETE SORACAĞıM, ONLAR BANA BIR YOL GÖSTERECEKLER"   10:16   MERSINLI ÜRETICILER COĞRAFI IŞARETLERIN GÜCÜNÜ KONUŞTU   14:52   ASU KAYA: KURULTAY DELEGELERININ TERCIHLERINI, UCUZ DARBE GIRIŞIMLERIYLE TASFIYE EDEMEZSINIZ   14:50   ZEYDAN KARALAR’DAN ANıL TANBUROĞLU’NUN GÖREVDEN ALıNMASıNA TEPKI   14:49   İBB KÜLTÜR A.Ş. GENEL MÜDÜR YARDıMCıSı ERHAN KARAAL KAÇıRıLDı   14:47   İBB DAVASı’NDA 53’ÜNCÜ GÜN... EKREM İMAMOĞLU: “BU ÜLKEDE NAMUSLU INSANLAR, NAMUSSUZLAR KADAR DEĞIL; ONLARDAN BIN KAT DAHA CESUR OLMAK ZORUNDADıR”   13:20   CHP MUĞLA İL KADıN KOLLARı BAŞKANı GENÇOĞLU’NDAN ASU KAYA’NıN GÖREVDEN ALıNMASıNA TEPKI   13:20   AZIZ İHSAN AKTAŞ DAVASı... OYA TEKIN: “EĞER SUÇ IŞLEDIĞIMI GÖSTEREN DELIL VARSA SONUCUNA HAZıRıM”   13:18   CHP’LI SEVDA ERDAN KıLıÇ: “ÖĞRETMENI GÖRMEZDEN GELEN BIR SISTEMLE GELECEK INŞA EDILEMEZ”   13:17   ÖZGÜR ÖZEL TBMM’DE MYK’SıNı TOPLADı   11:45   İBB DAVASı’NDA 53’ÜNCÜ GÜN BAŞLADı   11:44   ÖZGÜR ÖZEL: YENI BIR PARTIYI HAZıR TUTMAYıP MILLETIN UMUTLARıNı KıRAMAM   11:43   ÖZGÜR ÖZEL’DEN "YENI PARTI" IDDIALARıNA ILIŞKIN AÇıKLAMA: "SON GÜN OLARAK SÖYLEMEYEYIM AMA 20 TEMMUZ TARIHI VAR"  
 
     
   

UCUZA ET ALMAK İÇİN KUYRUKTA BEKLEYEN VATANDAŞ: “EKONOMİDEN, TARIMDAN ANLAMAYAN İNSANLARI BAŞIMIZA GETİRİRSEK BU HALE GELİRİZ”


Tarım ve Orman Bakanlığı’nın Lodumlu Kampüsü içerisinde yer alan Et ve Süt Kurumu’nun mağazasında, ucuz et ve süt ürünü almak isteyen vatandaşlar kuyruk oluşturdu. Vatandaşlar, satış mağazasına girebilmek için önce sıra aldı, sonrasında dakikalarca kuyrukta bekledi.

 

Tarih : 16 Mart 2024 Cumartesi 15:54   Okunma : 875

Ankara`da Tarım ve Orman Bakanlığı`nın Lodumlu Kampüsü içerisinde yer alan Et ve Süt Kurumu`nun mağazasında, ucuz et ve süt ürünü almak isteyen vatandaşlar kuyruk oluşturdu. Kuyrukta bekleyen bir vatandaş, ``Ekonomi kötü, iyice kötüye gidiyor. Ekonomiden anlamayan insanları ekonominin başına getirirsek, tarımdan anlamayan insanları başımıza getirirsek bu hale geliriz`` dedi.

``EKONOMİ KÖTÜ, İYİCE KÖTÜYE GİDİYOR``

Ucuz et alabilmek için Kızılay`dan geldiğini ifade eden bir vatandaş, fiyatların mahalle kasaplarına göre ucuz olduğunu söylese de yine pahalı kaldığının altını çizdi. Mağazaya birkaç kez geldiğini belirten vatandaş, şunları söyledi:

``Buraya üçüncü gelişim. İlk geldiğimde fazla beklemedim. Eskiden numaratör yoktu, istediğim kadar alabildim. İkinci geldiğimde fazla sıra vardı ama yine numaratör yoktu. Şimdi geldiğimde numaratör koymuşlar ve insanlar bekliyor. Ramazan Ayı boyunca saat 22.00`ye kadar açıklarmış. Önce mesai saatinde bitiyordu... Kasaplara göre uygun ama burası da pahalı. Aslında tarım ülkesiyiz, daha ucuza yememiz lazım. Ne yapacağız bilmiyoruz artık.

Bunu da arkadaşıma aldım. Ekonomi kötü, iyice kötüye gidiyor. Ekonomiden anlamayan insanları ekonominin başına getirirsek, tarımdan anlamayan insanları başımıza getirirsek bu hale geliriz. Kendi çitfçimizi, besicimizi desteklemiyoruz, dışarıdan ithal ediyoruz. Başka bir şey söylemek istemiyorum, daha çok söylenecek sözler var ama...”

Kuyrukta bekleyen bir emekli vatandaş ise emekli maaşı ile geçinmenin mümkün olmadığını belirterek, ``Nereden geçineceksin emekli maaşıyla. Emekli maaşıyla geçinmek var mı? On bin lira, on iki bin lira para değil`` dedi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA