8 Haziran 2025 Pazar

12:36   BÜYÜKŞEHIR, KURBAN KESIM HIZMETININ ARDıNDAN TEMIZLIK MESAISINDE    13:40   BAŞHEKIM TOPÇU’DAN FERDI ZEYREK’IN DURUMUYLA ILGILI AÇıKLAMA: "BAŞKANıMıZıN TÜM YOĞUN BAKıM TEDAVILERI OLMASı GEREKTIĞI GIBI DEVAM EDIYOR"   09:30   BÜYÜKŞEHIR İTFAIYESI KADROSUNU GENIŞLETIYOR   07:40   GÜROL AKBAŞ’DAN KURBAN BAYRAMı MESAJı   23:25   BAŞKAN ULAŞ YıLMAZ’DAN BAYRAM MESAJı: “BAYRAMLAR KARDEŞLIĞIMIZI PEKIŞTIRDIĞIMIZ ZAMANLARDıR”   23:20   BAŞKAN SEÇER’DEN BAYRAMDA GÜÇLÜ MESAJ: “İNADıNA HALK, İNADıNA BIRLIK!”   15:20   CHP’LI VEKIL GÜLCAN KıŞ’TAN KURBAN BAYRAMı MESAJı   14:22   TARSUS ŞEHIR MEZARLıĞı OTOPARKı TAMAMEN YENILENDI   14:10   MERSIN BISIKLET ŞEHRI OLMA YOLUNDA HıZLA İLERLIYOR   14:02   KDENIZ KAYMAKAMı VE BELEDIYE BAŞKAN V. ZEYIT ŞENER’DEN KURBAN BAYRAMı MESAJı   13:56   HAMIT KARıŞ: “BAYRAMDA PAYLAŞTıKÇA ÇOĞALAN DEĞERLERIN FARKıNDA OLALıM”   13:50   BAŞKAN ALI BOLTAÇ’TAN KURBAN BAYRAMı KUTLAMA MESAJı    13:12   BAŞKAN SEÇER, MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN ‘ALTıN KOVAN PROJESI DAĞıTıM TÖRENI’NE KATıLDı   01:05   CHP LIDERI ÖZGÜR ÖZEL HAKKıNDA SORUŞTURMA BAŞLATıLDı   22:59   CHP’NIN GAZIOSMANPAŞA MITINGI... ÖZEL: ERDOĞAN’ıN GÖREVLENDIRDIĞI KIŞILER DARBEYI ASKER ÜNIFORMASıYLA DEĞIL SAVCı CÜBBESIYLE YAPMAKTADıR   22:50   HASAN TÜZÜN: “BAYRAMLAR, BIZI BIZ YAPAN DEĞERLERI HATıRLAMA ZAMANıDıR”   21:32   İZMIR BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI ILE DİSK/GENEL-İŞ ARASıNDA TOPLU İŞ SÖZLEŞMESI İMZALANDı   19:01   BAŞKAN SEÇER SÖZÜNÜ VERMIŞTI; GÜLNAR, ILıSU SUYUNA KAVUŞTU   16:10   BÜYÜKŞEHIR’IN HALK PLAJLARı YAZA HAZıR   16:01   BAŞKAN BOLTAÇ DÜNYA BISIKLET GÜNÜNDE PEDAL ÇEVIRDI  
 
     
   

KARAMOLLAOĞLU: "ZULÜM EBEDİ OLMAZ. MUTLAKA BUNUN BİR SONU GELECEK"


Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “Zulüm ebedi olmaz. Mutlaka bunun bir sonu gelecek. Ne zaman, nasıl bilemiyoruz.  Bir gün gelir, şartlar olgunlaşırsa ‘Hadi Gazze`ye` denildiği zaman geride kimse kalmamalı. Ahdettik, söz verdik. Bugüne kadar, tam olarak bilinmemekle beraber 30 binden fazla insan hayatını kaybetti. dedi.

 

Tarih : 18 Mart 2024 Pazartesi 01:49   Okunma : 297

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “Zulüm ebedi olmaz. Mutlaka bunun bir sonu gelecek. Ne zaman, nasıl bilemiyoruz.  Bir gün gelir, şartlar olgunlaşırsa ‘Hadi Gazze`ye` denildiği zaman geride kimse kalmamalı. Ahdettik, söz verdik. Bugüne kadar, tam olarak bilinmemekle beraber 30 binden fazla insan hayatını kaybetti. dedi.

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı, "İstanbul`dan Gazze`ye İşgale ve Ticarete Dur De" programı düzenledi. Programa; Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Birol Aydın ve partililer katıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Birol Aydın, şöyle konuştu:

“TÜRKİYE, ‘BİZ İSRAİL`LE DİPLOMATİK İLİŞKİLERİMİZİ KESİYORUZ` DESE GAZZE NEFES ALACAK”

“16 milyon İstanbullu`muz elini çırpsa buradan çıkacak ses, İsrail`in yüreğini ağzına getirir. Ama İstanbul`dan da ses çıkmıyor. Türkiye`den ses çıkmıyor. İsrail hoyratçasına meydan okuyor, Ramazan dinlemiyor. Kutsal gün, gece dinlemiyor. İftar saatlerini kana buluyor. 57 İslam ülkesi ve İslam ülkelerinin alimleri, kanaat önderleri seyrediyor. Türkiye`miz herhangi bir İslam ülkesi değil. Irkçı emperyalizmin, küresel sömürünün çarkına çomak sokabilecek bir ülke. Sadece Türkiye, bir tek kaşını çatsa Amerika ve İsrail hizaya girer. Türkiye, ‘Biz İsrail`le diplomatik ilişkilerimizi kesiyoruz` dese Gazze nefes alacak. Bu kadar net. Ama maalesef ırkçı Siyonizm, Büyük Ortadaoğu Projesi`ni, Büyük İsrail Projesi`ni adım adım gerçekleştirmek için dünden bugüne projesini, hedeflerini gerçekleştiriyor. Medyayı, siyasileri, finansı eline almış adeta İslam dünyasının üzerine çökmüş. Bu cendereden çıkmaya ihtiyacımız var.”

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da, şunları söyledi:

“Şu anda dünyada belki de uzun zamandır görülmeyen bir katliama şahit oluyoruz. Hastaneler, okullar, camiler, ambulanslar bombalandı. Bu vahşet canlı olarak bütün dünyaya yayınlandı. Ama kendilerini gelişmiş kabul eden ülkeler ve onların müttefikleri, bunun içine Türkiye de maalesef dahil, sadece lal kesildiler. Sesleri çıkmadı. Hatta görmezden geldiler. Görmezden gelmeye de devam ediyorlar.

“30 BİNDEN FAZLA İNSAN HAYATINI KAYBETTİ”

Zulüm ebedi olmaz. Mutlaka bunun bir sonu gelecek. Ne zaman, nasıl bilemiyoruz.  Bir gün gelir, şartlar olgunlaşırsa ‘Hadi Gazze`ye` denildiği zaman geride kimse kalmamalı. Ahdettik, söz verdik. Bugüne kadar, tam olarak bilinmemekle beraber 30 binden fazla insan hayatını kaybetti. Bunların 15 binden fazlası çocuk. 10 bin civarında kadın var. Bunlarda insanlık denilen hiçbir özellik kalmamış.

“HER GÜN İSRAİL`E GEMİ GÖNDERİLİYOR”

Her gün gemiler yükleniyor, gıdasından silahına kadar. Dikenli tellere kadar. Her gün İsrail`e gemi gönderiliyor. Yüz milyonlar. İçimiz parçalanıyor ama fertler olarak elimizden de başka bir şey gelmiyor. Kahrediyoruz. Şundan emin olun. Bir gün bu zulüm bitecek. O zaman bunun hesabı mutlaka sorulacak. Ama bunun hesabını sadece bu zalimlerden sormak kesinlikle yetmez. O zulme rıza gösterenler, o zulmü kınamakla yetinenler aynı akıbete duçar olmalı.”

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA