20 Haziran 2026 Cumartesi

18:10   CHP GRUP BAŞKANı ÖZEL DENIZLI’DE... ÖZEL’DEN TEKSTIL IŞÇILERINE ZIYARET: SEKTÖRDEKI ÜCRETLER ALANLAR IÇIN ÇOK DÜŞÜK, VERENLER IÇIN ÇOK YÜKSEK   16:08   TANJU ÖZCAN: SIYASI CUNTA BITINCEYE KADAR CHP ÜYELIĞINDEN ISTIFA EDIYORUM   15:07   ÖZEL’DEN, ISTIFA ETMEK ISTEYEN CHP’LIYE: BEKLEYIN, ÇARE KALMAZSA BIRLIKTE KARAR VERIRIZ   14:06   ÖZGÜR ÖZEL: NASıL 30 YıL SONRA DENIZLI’YI ALDıYSAK, ILK SEÇIMLERDE DE TÜRKIYE’YI KAZANACAĞıZ   13:04   WASHINGTON’A TEPKI GÖSTEREN İSRAIL YÖNETIMINE ABD BAŞKAN YARDıMCıSı VANCE’TAN TEPKI: "TRUMP, İSRAIL’IN DÜNYADAKI TEK GÜÇLÜ MÜTTEFIKI"   13:01   ÖZGÜR ÖZEL, HALKLA DOĞRUDAN TEMAS KURACAK: ESNAF, PAZAR ZIYARETLERINE AĞıRLıK VERECEK   11:13   CHP GENEL BAŞKANı KıLıÇDAROĞLU’NDAN CHP’LI MILLETVEKILLERINE MEKTUP: YOLUMUZ AÇıK OLSUN   10:45   ÖZGÜR ÖZEL: "MILLETE SORACAĞıM, ONLAR BANA BIR YOL GÖSTERECEKLER"   10:16   MERSINLI ÜRETICILER COĞRAFI IŞARETLERIN GÜCÜNÜ KONUŞTU   14:52   ASU KAYA: KURULTAY DELEGELERININ TERCIHLERINI, UCUZ DARBE GIRIŞIMLERIYLE TASFIYE EDEMEZSINIZ   14:50   ZEYDAN KARALAR’DAN ANıL TANBUROĞLU’NUN GÖREVDEN ALıNMASıNA TEPKI   14:49   İBB KÜLTÜR A.Ş. GENEL MÜDÜR YARDıMCıSı ERHAN KARAAL KAÇıRıLDı   14:47   İBB DAVASı’NDA 53’ÜNCÜ GÜN... EKREM İMAMOĞLU: “BU ÜLKEDE NAMUSLU INSANLAR, NAMUSSUZLAR KADAR DEĞIL; ONLARDAN BIN KAT DAHA CESUR OLMAK ZORUNDADıR”   13:20   CHP MUĞLA İL KADıN KOLLARı BAŞKANı GENÇOĞLU’NDAN ASU KAYA’NıN GÖREVDEN ALıNMASıNA TEPKI   13:20   AZIZ İHSAN AKTAŞ DAVASı... OYA TEKIN: “EĞER SUÇ IŞLEDIĞIMI GÖSTEREN DELIL VARSA SONUCUNA HAZıRıM”   13:18   CHP’LI SEVDA ERDAN KıLıÇ: “ÖĞRETMENI GÖRMEZDEN GELEN BIR SISTEMLE GELECEK INŞA EDILEMEZ”   13:17   ÖZGÜR ÖZEL TBMM’DE MYK’SıNı TOPLADı   11:45   İBB DAVASı’NDA 53’ÜNCÜ GÜN BAŞLADı   11:44   ÖZGÜR ÖZEL: YENI BIR PARTIYI HAZıR TUTMAYıP MILLETIN UMUTLARıNı KıRAMAM   11:43   ÖZGÜR ÖZEL’DEN "YENI PARTI" IDDIALARıNA ILIŞKIN AÇıKLAMA: "SON GÜN OLARAK SÖYLEMEYEYIM AMA 20 TEMMUZ TARIHI VAR"  
 
     
   

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, KÜLTÜR PARK`TA BİSİKLET VE KOŞU YOLLARINI YENİLEDİ


Mersin Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı koordinasyonunda, Kültür Park`taki bisiklet ve koşu yolları yenilendi.  

 

Tarih : 17 Mart 2024 Pazar 11:48   Okunma : 402

Mersin Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı koordinasyonunda, Kültür Park`taki bisiklet ve koşu yolları yenilendi.  

Mersin Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı, Adnan Menderes Sahili içerisinde yer alan Kültür Park`ta koşu ve bisiklet yolu yenileme çalışması yaptı. Mezitli Deresi`nden Mersin İdman Yurdu Meydanı`na kadar olan 7 kilometrelik bisiklet ve koşu yolunu yenileyen ekipler, daha önce kiremit irmiği serili koşu zeminini, su tutma oranı daha yüksek olan klinker irmiği ile kapladı. Bisiklet yolu ise yeniden boyanarak şerit çizgileri yenilendi.

Park ve Bahçeler Dairesi`nde görev yapan İnşaat Yüksek Mühendisi Doğu Çakmak, bisiklet ve koşu yolu yenileme çalışmalarıyla ilgili şu bilgileri verdi:

“Çok yoğun olarak kullanılan parkımızı 7/24 temiz ve kullanışlı tutabilmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda mevcutta kiremit irmiği olan koşu yolumuzu daha ergonomik ve kullanışlı hale getirebilmek adına yeniledik. Su tutma oranını asgari düzeye çekebilmek için, su doygunluğu yüksek olan klinker irmiği kullandık. Temelde derin bir kazı ile  iyileştirmeler yaptık ve kullanıma hazır hale getirdik. Bunun yanı sıra bisiklet yolumuzu tamamen yenileyerek, vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Mezitli Deresi`nden Mersin İdman Yurdu Meydanı`na kadar olan 7 kilometrelik kısmı hem koşu yolunda, hem bisiklet yolunda yeniledik.”

Kültür Park`ta düzenli olarak yürüyüş yaptığını belirten vatandaşlardan Bedia Zubaroğlu,“Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Her yere yetişiyor, her şeyi çok güzel yapıyor. Çok memnunuz. Elimden geldiğince yürüyüş yapıyorum. Bu doğa, bu park güzelliği, bu yol güzelliği her şeye yetiyor” diye konuştu.

Atilla Akçakıl ise her gün yaklaşık 40 kilometre bisiklet sürdüğünü belirterek, “Bisiklet yolları çok güzel. Ben her şeyden çok memnunum. Yapan herkesin eline sağlık. Çok teşekkür ederim. Yol kenarından gidebilmek güzel. Büyükşehir Belediyesi, gerçekten bisiklet dostu” dedi.

 


 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA