22 Şubat 2026 Pazar

10:18   ŞEVKIN’DEN ADALET VE EKONOMI ÇıKıŞı: “ADANA AYAĞA KALKACAK, TÜRKIYE DEĞIŞECEK”   10:15   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NDEN ANAMUR’A DEV HIZMET HAMLESI: 4 İLÇEYE TEK NOKTADAN ÇÖZÜM   10:14    TALAT DINÇER TBMM’DE İSYAN ETTI: “SERVISCELL DAYATMASı ESNAFı BITIRIR, DERHAL GERI ÇEKILSIN!”   10:11   SEL SONRASı HAREKETE GEÇILDI: AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN MILLET BAHÇESI SAHILINE 120 KAMYONLUK TEMIZLIK OPERASYONU   10:10   ÖZGÜR KARABAT: “TÜRKIYE SAVAŞTA DEĞIL AMA UMUT GÖÇ EDIYOR” YOKSULLUKTA AVRUPA’Yı SOLLADıK, GENÇLER ALMANYA YOLUNDA   01:15   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NDEN TOROSLAR’DA DEV İFTAR: “EŞIT YURTTAŞLıK SOFRASıNDA BULUŞUYORUZ”   01:08   BAKıRKÖY’DEN GAZZE’YE: “İSRAIL’E TAM AMBARGO” ÇAĞRıSı GECEDE YÜKSELDI   01:05   MERSIN İL MILLÎ EĞITIM MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN PALM CITY’DE KÜLTÜR ŞÖLENI   01:03   NAZLıAKA’DAN İKTIDARA SERT ÇıKıŞ: “KADıNLARıN HAYATı PAMUK İPLIĞINE BAĞLı”   01:02   ÖZGÜR ÖZEL’DEN ‘GAZZE BARıŞ KURULU’ ÇıKıŞı: “FILISTIN YOKSA, TÜRKIYE DE OLMAMALı!”   01:01   ÖZGÜR ÖZEL KOCAELI’DE 10 BIN METREKAREYI DOLDURDU: “SANDıĞA SAHIP ÇıKANLAR BURADA”   14:15   CHP AKDENIZ’IN YÜKSELEN İSMI SEMIH PALAMUT’TAN NET MESAJ: “GÜÇLÜ ÖRGÜT, GÜVENLI GELECEK”   12:26   550 KILOMETRELIK TARIH VE DOĞA ROTASı: MERSIN’DE KILIKYA YOLU’NA YOĞUN İLGI   12:15   “ANA DILDE EĞITIM LÜKS DEĞIL, HAKTıR”: 3. ANADILI SEMPOZYUMU’NDAN ANKARA’YA NET MESAJ   10:59   FETI YıLDıZ’DAN ‘KOMISYON RAPORU’ ÇıKıŞı: “OKUMADAN KONUŞUYORLAR”   10:50   TANRıKULU’NDAN DÜNYA ANADILI GÜNÜ MESAJı: “ANA DIL GÜVENLIK DEĞIL, EŞITLIK MESELESIDIR”   10:31   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN 50 BIN ÇOCUĞA SANAT DOKUNUŞU! ‘BISKÜVI ADAM’ SAHNESI KAHKAHAYA BOĞDU   10:30   ÖZGÜR ÖZEL: “ADAYıMıZ İÇERIDE DE OLSA EKREM İMAMOĞLU; FATURAYı RECEP TAYYIP ERDOĞAN ÖDEMEDEN YENI İSIM ÇıKMAZ”   01:59   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN’DAN BEYOĞLU’NDA İFTAR SÜRPRIZI: KAYACıK AILESININ SOFRASıNA KONUK OLDU   01:58   ÖZGÜR ÖZEL’DEN KOCAELI ÇAĞRıSı: “HAKKıMıZı SÖKE SÖKE ALACAĞıZ”  
 
     
   

TARSUS’U ZİYARET EDEN MBB VAHAP SEÇER’E YOĞUN İLGİ


Halkla iç içe olmayı sürdüren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP’nin Adayı Vahap Seçer, bu kez de Tarsus ilçesi Kırklarsırtı Mahallesi’nde yer alan Kırklar Pazar Yeri’ni ve ardından da Atatürk Caddesi üzerinde yer alan Aznakay Parkı hizasından başlayarak cadde boyunca esnafı ziyaret etti. Tarsus halkı ve esnafı, Başkan Seçer’e yoğun ilgi gösterdi.

 

Tarih : 19 Mart 2024 Salı 09:22   Okunma : 572

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Tarsus ilçesi Kırklarsırtı Mahallesi`nde yer alan Kırklar Pazar Yeri`ni ve ardından da Atatürk Caddesi esnafını ziyaret etti.   

Başkan Seçer`e Tarsus`ta CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç ile CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış eşlik etti. 

İlk olarak pazar ziyareti yapan Başkan Seçer, girişte yoğun bir sevgi gösterisi ve alkışlar ile karşılandı. Pazar esnafına ‘Hayırlı işler` ve ‘Kolay gelsin` dileklerinde bulunan Seçer, vatandaşlara da ‘İyi alışverişler` ve ‘Hayırlı Ramazanlar` diledi.

Vatandaşın halini hatırını soran Seçer`e Tarsus halkından tam destek geldi. Vatandaşlar “Yolun, bahtın açık olsun Başkanım” diyerek yerel seçimler için Seçer`e desteklerini dile getirdi. Hatay`dan gelen bir depremzede de Seçer`e Büyükşehir`in emekleri ve destekleri için teşekkür etti. Seçer pazardan, pazar esnafının “Büyük Başkan geldi. En büyük Başkan Vahap Başkan” sloganları ile uğurlandı.

Pazar gezisinin ardından Atatürk Caddesi Aznakay Parkı hizasından başlayarak esnaf ziyareti yapan Seçer`e hem esnaf hem de balkonlardaki ve araçları ile trafikte seyir halinde giden vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Aznakay Parkı hizasından başlayan esnaf ziyareti, Cengiz Topel Anadolu Lisesi önünde sona erdi.

Seçer, gezisi sırasında vatandaşlardan gelen talepleri de çalışma arkadaşlarına not aldırdı. Gezi sırasında ekipler tarafından vatandaşlara hizmet broşürü, pazar çantası ve mutfak önlüğü ile çocuklara da oyuncak dağıtımı yapıldı.


 

Paylaş :
Etiketler :  Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin, Vahap Seçer

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA