10 Mayıs 2025 Cumartesi

15:47   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NDEN RENKLI ANNELER GÜNÜ ETKINLIĞI   15:25   TARSUS BELEDIYESI`NDEN EMEKLILERE SAĞLıKLı YAŞAM DESTEĞI   13:59   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI... ÖZGÜR ÖZEL: "ARTıK TÜM TÜRKIYE, TÜM ŞEHIRLER BU MILLETIN, BU HALKıN, KARDEŞLIĞIN KALESI"   11:28   TARSUSLU MINIKLER, ANNELER GÜNÜ`NÜ KUTLADı   11:02   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, `DÜNYA SAĞLıK İÇIN HAREKET ET GÜNÜ`NDE VATANDAŞLARı DOĞA ILE BULUŞTURDU   14:10   SILIFKE BELEDIYESI`NDEN ANNELERE ÇIÇEK SÜRPRIZI   13:46   VAHAP SEÇER: "UYGULADıĞıMıZ PROJELERLE ANNELERIMIZE YARDıMCı OLUYOR, ONLARıN YÜKÜNÜ HAFIFLETIYORUZ”   13:07   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ’DAN ÇAĞRı: BELEDIYELER YALNıZ BıRAKıLMAMALı, DESTEKLENMELI    12:53   MHP MERSIN MILLETVEKILI UYSAL ‘YAPAY ZEKA HAYATıMıZı NASıL DEĞIŞTIRECEK? YAPAY ZEKAYA DAIR GELECEK SENARYOLARı’ PANELINE MODERATÖRLÜK YAPTı   12:51   ÖZGÜR ÖZEL, TÜRKONFED`I ZIYARET ETTI: ÜLKENIN ÇıKıŞı HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜNDE, SIYASET KURUMUNUN IŞ INSANLARıNA EN IYI ŞARTLARDA ÇALıŞABILECEKLERI ŞEKILDE HUZUR VERMESINDEDIR   12:46   YENIŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ABDULLAH ÖZYIĞIT: “EĞRIÇAM`DAKI KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJEMIZ 6 YıLDıR IMZA BEKLIYOR”   11:35   CHP`LI NALBANTOĞLU TUTUKLU GENÇLER IÇIN HÜKÜMETE TEPKI GÖSTERDI: “ADALET DUYGUNUZUN OLMADıĞıNı BILIYORDUK MEĞERSE SIZDE HIÇ VICDAN DA YOKMUŞ”   11:14   İNAN AKGÜN ALP`TEN CHP`NIN VAN MITINGINE ÇAĞRı: DEMOKRASI VE BARıŞ BIRLEŞTIRECEK, BU ALANDAKI TALEBI GÖRÜNÜR KıLACAK BIR MITING   10:13   AK PARTI “INFAZ PAKETINI” TBMM`DE SIYASI PARTILERE ANLATACAK   09:51   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, "HELLO MERSIN" PROJESININ KAPSAMıNı GENIŞLETIYOR   09:39   MESKİ`DEN TOROSLAR, KAZANLı VE HOMURLU`YA BÜYÜK YATıRıM   01:49   ÖZGÜR ÖZEL`DEN ARA SEÇIM DEĞERLENDIRMESI: BUNLAR IHTIMALLER DAHILINDE...   01:20   TZOB GENEL BAŞKANı ŞEMSI BAYRAKTAR: FıNDıK YOKSA SOSYAL YAŞAMDA YOK DEMEKTIR, FıNDıK YOKSA HAYAT YOK DEMEKTIR   22:53   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı VAHAP SEÇER: HER CANLıNıN BELEDIYE BAŞKANıYıZ   22:43   AYM KARARıNA TEPKI... “SOKAKTA KALAN TEK BIR DOSTUMUZ OLSA DA BU MÜCADELE SÜRECEK”  
 
     
   

ÖZGÜR ÖZEL ORDU`DA... “YALANCILARA FIRSATÇILARA ASLA İTİMAT ETMEYİN"


CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Bu partinin kurucu Genel Başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk. Özgür Özel onun koltuğunda oturuyor, onun emanetinde görev yapıyor. Atatürkçülerin, cumhuriyetçilerin, vatanseverlerin partisi CHP`nin adayı Zekai Sana`dır. Şöyle bir çaresizlik yok: ‘İki kötüden birini tercih edelim.` Yalancılara, fırsatçılara asla itimat etmeyiniz” dedi.

 

Tarih : 20 Mart 2024 Çarşamba 23:26   Okunma : 861

HABER: GÜLARA SUBAŞI / KAMERA: DURSUN ALKAYA

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Bu partinin kurucu Genel Başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk. Özgür Özel onun koltuğunda oturuyor, onun emanetinde görev yapıyor. Atatürkçülerin, cumhuriyetçilerin, vatanseverlerin partisi CHP`nin adayı Zekai Sana`dır. Şöyle bir çaresizlik yok: ‘İki kötüden birini tercih edelim.` Yalancılara, fırsatçılara asla itimat etmeyiniz” dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Ordu İl Başkanlığı`nı ziyaret etti. Özel, ziyaretin ardından halka hitap etti. CHP lideri Özel`in konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

"İKİ ADAY, BİRBİRİNE RAKİP GİBİ GÖSTERİLİYOR AMA ASLINDA İKİSİ AYNI DALIN MEYVESİDİR”

“Ordu`nun bütün ilçelerindeki belediye başkan adaylarımız yanımızda. Hepsi birbirinden iddialı. Adaylar içinde özellikle bir adayımız var ki onu özel olarak Ordululara emanet edeceğim. Adayımız Ordu`nun tek kadın adayı Leyla Başkan. Çamaş`ta aday. Belediye başkanının kendisine karşı uyguladığı sözlü bir şiddet var. Bütün kadınlara yapılmış bir saygısızlık var. Bunun hesabını sandıkta soracağız. Ben Leyla Başkanı Çamaş`taki, Ordu`daki bütün kadınlara ve kadın haklarına saygılı bütün centilmen erkeklere emanet ediyorum. Bakın şu anda yaratılmaya çalışılan izlenimle iki aday, büyükşehirde birbirine rakip gibi gösteriliyor ama aslında ikisi aynı dalın meyvesidir. İkisi kayıkçı kavgası yapmaktadır. Bunlardan bir tanesi, altın madeninin ruhsatını verendir; öbürü de bu ruhsatı devam ettiren ve büyütendir. İkisinin birbirinden farkı yoktur.

"SANA DURURKEN ‘AK PARTİ KAZANMASIN` DİYE KARŞISINDAKİNE OY VEREN PARTİSİNE İHANET EDER”

Bu partinin kurucu Genel Başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk. Özgür Özel onun koltuğunda oturuyor, onun emanetinde görev yapıyor. Atatürkçülerin, cumhuriyetçilerin, vatanseverlerin partisi CHP`nin adayı Zekai Sana`dır. Zekai Sana`ya CHP, bütün potansiyeliyle sahip çıkarsa, Atatürkçüler, cumhuriyetçiler, çevreciler, gerçek milliyetçiler Zekai Sana`ya sahip çıkarsa gücümüzle, yaratacağımız çekimle bu seçimleri biz alırız. Şöyle bir çaresizlik yok: ‘İki kötüden birini tercih edelim, efendim AK Parti kazanmasın, karşısındaki birine destek verelim.` Karşısındaki AKP`linin tillahıdır tillahı. Eğer Zekai Sana dururken ‘AK Parti kazanmasın` diye karşısındaki esas AK Partili Enver`e oy veren CHP`li vallahi partisine ihanet eder, billahi de partisine ihanet eder. Partinin Genel Başkanı olarak söylüyorum: Yalancılara, fırsatçılara asla itimat etmeyiniz. Anlaşma diye bir şey yoktur. Bu partinin adayı Zekai Sana`dır. Bizde söz ağızdan çıkar, arka tarafta herhangi bir şey yoktur. CHP`liler sandık başına gidince muhtar adaylarına bakacak, onların içinde en Atatürkçü kimse, en cumhuriyetçi kimse ona oyu atacak. Gelecek öbür zarfı alacak, ilçede CHP`nin adayına atacak. Öbür zarfa bakacak, CHP belediye meclis üyesine atacak, büyükşehri atacak. Benim için, parti için, Kemal Kılıçdaroğlu, Deniz Baykal, Bülent Ecevit, İsmet İnönü, Gazi Mustafa Kemal Atatürk için oyunu partisine atacak.

"BÜTÜN BELEDİYE BAŞKANLARIMIZ AÇIK OCAK İŞLETMECİLİĞİNE KARŞI”

CHP, Ordu gibi bir yerde kendisine güvenmeyecek de gidip başkasına oy verecekmiş. Bir kusurumuz olduysa Zekai Bey`i birkaç hafta önce açıklamamakla oldu. Ordu`da Zekai Başkan büyükşehir belediye başkan adayımızdır. Ona oy vermek tüm CHP`lilerin namus borcudur. İki tane kötü var. Bir tanesi AK Parti`nin 10 yıl önce aday gösterdiği isim, bir tanesi beş yıl önce aday gösterdiği isim. İkisi de gitti Recep Tayyip Erdoğan`ın önüne aday adayı oldular. Hangisini seçse o partinin adayı oydu. Aday gösterilmeyince başka partiye gitmiş, şimdi ‘Bende birleşelim.` Enver`e verilecek her oy partiye ihanettir. Buradan şunu net olarak söyleyelim: Yarın herkes, önce mal varlığını açıklayacak, bizim adaylarımız mal varlığını açıkladı ve açıklıyorlar. Rakiplerden bu açıklamaları istemek Ordulunun hakkıdır, bekliyoruz. İkincisi, bizim bütün belediye başkanlarımız yarın öbür gün açık ocakla altın işletmeciliğine karşı toplumla birlikte olacaklar. Toplumun arkasında duracaklar mı, hayır arkasında durmayacaklar, önüne geçecek, mücadele edecekler, söz veriyoruz.

"İKİ ADAY DA ALTIN ŞİRKETLERİNİN GİZLİ ADAYIDIR”

Eğer samimiyseler, Ordu`da belediye başkanlığına aday olan herkesin bu altın madenleriyle, açık madencilikle, siyanürlü madencilikle nasıl mücadele edeceğine ilişkin namus sözü vermesi gerekir. İki aday da altın şirketlerinin gizli adayıdır. Bu açık liçle İliç`teki gibi buradaki, Fatsa`daki mücadeleyi gördünüz, tarım alanlarının yüzde 70`ini, orman alanlarının yüzde 62`sini Akbelen`deki gibi delik deşik edip, ortadan kaldırıp Ordu`yu perişan edecekler. Biz altın şirketlerinin adaylarına değil, Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ün partisinin adaylarına oy veriyoruz.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA