7 Ağustos 2026 Cuma

19:10   ’30 BIN GÜVENLIK GÖREVLISI ÇÖZÜM MÜ?’ EĞITIM-İŞ’TEN OKUL GÜVENLIĞI AÇıKLAMASı: ’GEÇICI TEDBIRLERLE SORUN ÇÖZÜLMEZ’   19:01   BORÇKA’DA SIYASETTE ALEVLENEN GERILIM! ’SEÇIMDEN KAÇMASıNLAR, SOKAĞA ÇıKSıNLAR GÖRELIM ONLARı’   16:33   CHP MUT VE SILIFKE İLÇE BAŞKANLıKLARıNDA TOPLU ISTIFA: YENİ PARTI’YE KATıLMA KARARı ALDıLAR   16:01   TBMM GENEL KURULU... VAN GÖLÜ VE MERSIN KÖRFEZI IÇIN ACIL ÖNLEM ÇAĞRıSı   15:57   ÖZGÜR ÖZEL LE MONDE’A YAZDı: "AVRUPA’NıN GELECEĞI TÜRKIYE’DE DEMOKRASININ GELECEĞINDEN AYRı DÜŞÜNÜLEMEZ"   15:56   “ÇERÇEVE YASA" TEKLIFININ YANSıMALARı… DTB BAŞKANı YEŞIL: “BU SÜRECIN EN ÖNEMLI EKONOMIK KAZANıMLARıNDAN BIRI ISTIHDAM OLACAKTıR”   15:54   CHP SÖZCÜSÜ SARı: "MENDERES BELEDIYE BAŞKANı İLKAY ÇIÇEK, DÜN ITIBARıYLA TEDBIRLI OLARAK ’KESIN IHRAÇ’ TALEBIYLE DISIPLINE SEVK EDILMIŞTIR"   13:51   YAŞAR TÜZÜN: "232 BELEDIYE BAŞKANı CHP’DEN ISTIFA EDEREK YENİ PARTI’YE KATıLDı"   13:50   CHP’LI KUŞOĞLU’NDAN MANSUR YAVAŞ AÇıKLAMASı: "ADAYıMıZ DIYE ORTAYA ÇıKARTıP YıPRATMAK ISTEMIYORUZ, HALKıN TEVECCÜHÜ DEVAM EDERSE TABII KI OLUR"   13:50   TRUMP, DOĞUM YOLUYLA ALıNAN ABD VATANDAŞLıĞıNı SıNıRLAMAK IÇIN YENIDEN KARARNAMELER IMZALADı   13:49   SELVI KıLıÇDAROĞLU TABURCU EDILDI   08:05   SILIVRI’DEN DUYGULANDıRAN MESAJ: TAYFUN KAHRAMAN’DAN KıZı VERA’YA YÜREK BURKAN DOĞUM GÜNÜ MEKTUBU!   23:59   SILIVRI’DEN ÖZGÜRLÜĞE: AVCıLAR BELEDIYE BAŞKANı ÇAYKARA TAHLIYE OLDU! İŞTE DAVA DOSYASıNDAKI SON DURUM   16:06   TÜRKIYE VE 7 ÜLKE, İSRAIL’IN GAZZE’DEKI SALDıRıLARıNı KıNADı   16:05   ÇAĞLAYAN’DA IFADE VEREN GAZETECI ERTUĞRUL ÖZKÖK: CUMHURBAŞKANıNA HAKARET, ASLA AKLıMıN UCUNDAN DAHI GEÇMEYECEK BIR ŞEY   16:04   DERVIŞOĞLU, 16 AĞUSTOS’TA BALıKESIR KUVAYı MILLIYE MEYDANı’NDA YAPıLACAK "BAYRAK KALDıRıYORUM" MITINGE ÇAĞRıDA BULUNDU   16:02   ERDOĞAN, BAHÇELI’YI KABUL ETTI   16:01   DEM PARTI SÖZCÜSÜ DOĞAN’DAN "ÇERÇEVE YASA" TEKLIFI DEĞERLENDIRMESI: "BÜTÜN SORUNLARı ÇÖZEN NIHAI BIR DÜZENLEME DEĞIL, BIR BAŞLANGıÇ"   16:01   AHMET ÖZER’DEN "ÇERÇEVE YASA" YORUMU: "BU DÜZENLEME BIR SON DEĞIL, YENI BIR BAŞLANGıÇTıR”   13:57   DEM PARTI MERSIN MILLETVEKILI AV. ALI BOZAN, BAKAN YUMAKLı’YA SORDU: "MERSIN’IN YANGıNLARA KARŞı HAZıRLıK KAPASITESI NE DÜZEYDE"  
 
     
   

AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK; “AKDENİZ’İ ŞAHA KALDIRACAK HİZMET VE PROJELERLE GELİYORUZ”


Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, “Herkes sözler veriyor ama önemli olan icraattır. Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz. Akdeniz’de 5 yılda yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Yeni dönemde Akdeniz’i şaha kaldıracak hizmet, proje ve yatırımlarla geliyoruz.” dedi.

 

Tarih : 21 Mart 2024 Perşembe 14:19   Okunma : 563

Seçim kampanyasını sürdüren Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, gün içinde Zeytinlibahçe Caddesi üzerinde faaliyet gösteren esnafı ziyaret etti. AK Parti Akdeniz İlçe Başkanı Mehmet Ali Can ile parti yetkililerinin de eşlik ettiği ziyaretlerde, esnaf ve alışveriş yapan vatandaşlara bayrak hediye eden Başkan Gültak, bir talep ve şikâyetleri olup olmadığını sordu.

Başkan Gültak, gün içinde Mahmudiye Mahallesi’nde, belediye tarafından geçen yıllarda tamamen yenilenerek vatandaşların ziyaretine açılan Nebi Eyyüp Türbesi avlusunda gerçekleşen halk toplantısında da vatandaşlara hitap etti, 31 Mart’ta yapılacak seçimde seçmenlerden destek talep etti. Ziyaretinde, mahalleli gençlerin yaktığı meşalelerle karşılanan Başkan Gültak, Akdeniz’i değiştiren hizmetlerin yanı sıra, özellikle barışın, kardeşliğin ve huzurun mimarı olduklarının altını çizdi.

“HALKIMIZIN DESTEĞİYLE KALDIĞIMIZ YERDEN HİZMETLERE DEVAM EDECEĞİZ”

Başkan Gültak; “Halkımız arasında asla ayrımcılık yapmadık, kimseyi ihmal etmedik, ötekileştirmedik. Uzak veya yakın, hizmet ihtiyacı duyan tüm mahallelerimize ulaşıp hizmet verdik, vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştırdık. Kadınlar, gençler ve çocuklarımız için meslek, eğitim, kültür, sanat ve sporda farklı proje ve uygulamaları hayata geçirdik. İşte şimdi 5 yıllık emeğin ve çabanın hasadını toplama zamanı geldi. İnanıyorum ki 31 Mart’ta yapılacak seçimde halkımızın çoğunluğunun desteğini alarak yeniden seçileceğiz ve kaldığımız yerden Akdeniz’e hizmet vermeye, ilçemizi değiştirmeye, dönüştürmeye ve güzelleştirmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

“5 YILDA YAPTIKLARIMIZ YENİ DÖNEMDE YAPACAKLARIMIZIN DA TEMİNATI”

Kentsel dönüşüm projeleri olmak üzere bir yandan Akdeniz’i geleceğe hazırlayan projeleri, diğer yandan vatandaşlara kent yaşamının konforunu sağlayan hizmetlere yenilerini ekleyip hızlandıracaklarının altını çizen Başkan Gültak; “Halkımız her şeyin en güzeline layıktır. Kentimize yeni eğitim, kültür ve spor tesisleri kazandıracağız. Hizmete açacağımız yeni kültür ve sanat evleri ile daha çok kadına ulaşıp meslek ve iş sahibi yapacağız. Daha çok gencimizin lise ve üniversite sınavlarına hazırlanabilmesi için yeni imkânlar sunacağız. Çocuklarımıza, gençlerimize yeni park, bahçe, yeşil alanlar ve spor tesisleri kazandıracağız. Akdeniz’de 5 yıllık ilk dönemimizde yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.  Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz. Yeni dönemde Akdeniz’i şaha kaldıracak yeni hizmetler, proje ve yatırımlarla geliyoruz.” ifadelerini kullandı.

“TOPLUMUN TÜM KESİMLERİNİ YANSITAN MECLİS ÜYELERİMİZLE GELİYORUZ”

Yeni meclis üyesi adaylarının da toplumun tüm kesimlerini yansıtan kişilerden oluştuğunu kaydeden Başkan Gültak; “Meclis üyesi adaylarımız arasında Türk’ü, Kürt’ü, Arap’ı ve Yörük’ü var. Hepsi birbirinden değerli kardeşlerimiz var listemizde. Bu nedenle 31 Mart’taki seçimde hem bana hem de bu kardeşlerime oy verin ki daha güçlü olalım, halkımıza ve ilçemize sunacağımız hizmet ve yatırımları önümüze hiçbir engel çıkmadan hızlı bir şekilde hayata katalım.” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  Akdeniz Belediyesi, Mustafa Gültak, Mersin

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA