2 Temmuz 2025 Çarşamba

17:40   UYSAL: BU TOPRAKLAR SADECE ARSA DEĞIL, ALıN TERIDIR   16:33   TARSUS BELEDIYESI TEMMUZ AYı OLAĞAN MECLIS TOPLANTıSı GERÇEKLEŞTI   14:20   OSMANGAZI KÖPRÜSÜ İLE 1,5 SAATLIK KÖRFEZ GEÇIŞI 6 DAKIKAYA DÜŞTÜ   13:34   MEZITLI TOKİ’DE HAK SAHIPLERI EVLERINE KAVUŞTU   12:45   MERSIN’IN DENIZI ALARM VERIYOR! CHP’LI GÜLCAN KıŞ’TAN BAKANLıĞA KIRLILIK TEPKISI VE SORU ÖNERGESI   12:20    TOROSLAR’DA ÇÖP KONTEYNERLERI YERINDE YıKANARAK DEZENFEKTE EDILIYOR   10:10   YUMURTALıK BELEDIYESI’NDE ÖNCELIK INSAN SAĞLıĞı   09:59   EDIZ ÜN: "MıSıR ITHALATı DURDURULMAZSA ÜRETICI EZILIR, TÜRKIYE KAYBEDER"   09:50   JETLID’DEN ÜST DÜZEY ATAMA   09:40   BÜYÜKŞEHIR, GEÇMIŞI GÜNÜMÜZE TAŞıYAN KÜLTÜR ROTASıNı TOROSLAR’DA SÜRDÜRDÜ   09:30   ADANA PTT’DE UCUBE UYGULAMA: “TAŞERONUN TAŞERONU!”   09:20   MERCAN BILIM MERKEZI ÖĞRETMENLERI AĞıRLADı   20:29   VAHAP SEÇER: VATANDAŞıN DERDI GEÇIM, PARTI IÇI TARTıŞMALAR DEĞIL   11:25   CHP’NIN KURULTAY DAVASı... CHP’NIN AVUKATı ÇAĞLAYAN: "MAHKEMELERIN, SIYASI PARTILERE ILIŞKIN IŞLEM VE SONUÇLARA DAIR IŞLEM YAPMA GÖREVI YOK"   10:25   KENT ORKESTRASı’NDAN UNUTULMAZ BIR KONSER DAHA   10:19   CHP’NIN 38. OLAĞAN, 21. OLAĞANÜSTÜ KURULTAYLARıNıN IPTALI ISTEMIYLE AÇıLAN DAVA BAŞLADı   09:50   İZMIR’DEKI ORMAN YANGıNLARı... TARıM BAKANı İBRAHIM YUMAKLı, YANGıNA MÜDAHALE ANLARıNı PAYLAŞTı   09:21   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, YAŞ ALMıŞ YURTTAŞLARıN ELI AYAĞı OLDU   09:09   CHP’NIN DÖRT ESKI GENÇLIK KOLLARı BAŞKANı’NDAN KıLıÇDAROĞLU’NA ÇAĞRı: GELIN, SIZ DE KAYYıM SIYASETININ KARŞıSıNDA BIZIM YANıMıZDA DURUN   08:59   “4 YıLLıK MAĞDURIYET MECLIS GÜNDEMINDE”  
 
     
   

5 YILI BOŞA HARCAYAN DEĞİL, SÖYLEDİKLERİNİ YAPABİLECEK BİR SERDAR SOYDAN TERCİHİNİZ VAR


Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, Projelerini hayata geçirebilecek adayın kendisi olduğunu belirterek, “Karşınızda 5 yılını boşa harcamış biri değil, söylediklerini ve projelerini hayata geçirebilecek bir Serdar Soydan tercihiniz var. Vaatlerinin yarısını bile yapamamış biri değil, Mersin’i hak ettiği yere getirecek bir Serdar Soydan tercihiniz var.” Dedi.

 

Tarih : 24 Mart 2024 Pazar 15:10   Okunma : 1182

Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, Projelerini hayata geçirebilecek adayın kendisi olduğunu belirterek, “Karşınızda 5 yılını boşa harcamış biri değil, söylediklerini ve projelerini hayata geçirebilecek bir Serdar Soydan tercihiniz var. Vaatlerinin yarısını bile yapamamış biri değil, Mersin’i hak ettiği yere getirecek bir Serdar Soydan tercihiniz var.” Dedi. 

“İktidarla ve ilçe belediyeleri ile kavgalı değil, uyum içinde olacağız”

Esnafı ile iş insanları ile kavgalı bir belediyenin kente bir yarar getirmeyeceğini kaydeden Serdar Soydan, şunları söyledi:  “Mersin’de başarılı bir belediye başkanı olmak istiyorsak, önce esnafımızla barışık olmalıyız. Sivil toplum kuruluşları, diğer siyasi görüşten olan vatandaşlarımızla, kent dinamikleri ile bir bütün olacağız. İktidarla ve ilçe belediyeleri ile kavgalı değil, uyum içinde olacağız. Bu uyum, verim ve başarıyı getirir. Ego ve kibri bir kenara bırakmak gerekiyor. Bu kentte yaşayan vatandaşlarımız, bizi şehrin emini olarak seçiyorlar ve güveniyorlar.” 

“Mersin’e hizmet getirmek adına tüm kapıları çalmalıyız”

Diyalogunun önemine dikkat çeken Soydan: “Mersin’e hizmet getirmek adına çalınması gereken tüm kapıları çalmalıyız. Bakanlıklarla diyalog içinde olmalıyız. ‘Biz o Bakana gitmeyiz, biz onu tanımayız’ anlayışı Mersin’e zarar verir. Samimiyet ve tevazu ile Mersin adına hizmet üretmek gerekiyor. “ Dedi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA