2 Kasım 2026 Pazartesi

11:30   AKARYAKıTTA GÖRÜLMEMIŞ REKOR ZAM DALGASı! OTOGAZA (LPG) BU GECE YARıSı 9 TL ZAM GELIYOR   10:58   SIYASETTE SıCAK GELIŞME: KENT UZLAŞıSı MECLIS ÜYELERI DEM PARTI’YE KATıLıYOR!   10:14   TARSUS’UN ÇEHRESINI DEĞIŞTIRECEK DEV PROJE! ESKI ŞELALE OTEL ARAZISINDE HUMMALı ÇALıŞMA   10:08   MERSIN VE ÇEVRESI İÇIN KRITIK UYARı: METEOROLOJI’DEN ŞIDDETLI YAĞıŞ, SEL VE HORTUM ALARMı!   11:28   TARSUS’TA 9 BIN YıLLıK TARIH SAHNEYE ÇıKıYOR: 5. ULUSLARARASı TARSUS FESTIVALI İÇIN GERI SAYıM BAŞLADı!   01:05   ’CUMHURIYET BU MILLETIN BAŞıNDAKI YÜCE ÇATıDıR’: ÖZGÜR ÖZEL’DEN KADıKÖY’DE TARIHI ÇıKıŞ   14:11   MERSIN’DE CUMHURIYET’IN 103. YıLı COŞKUSU! BAŞKAN VEKILI GÜLŞAH YıLDıRıM GENÇ’TEN ANLAMLı MESAJ   11:05   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ERDEMLI VE SILIFKE ÜRETICISINE TAM DESTEK: FIDANDAN HAYVANA, GÜNEŞ PANELINDEN TOHUMA   10:25    CHP’DE DERIN ÇATLAK VE FLAŞ KURULTAY HAMLESI! KURMAYLARDAN ZIRVEDE ŞOK ’HANÇER’ SÖZLERI!   23:25   DOĞAN TANıŞ: ’CUMHURIYET RUHUNU BÜYÜTMEK VE YARıNLARA TAŞıMAK BORCUMUZDUR’   23:10   İZZET EYÜBOĞLU’NDAN 29 EKIM MESAJı: ’CUMHURIYET, ÜRETEN VE DEĞER YARATAN GÜCÜMÜZÜN EN BÜYÜK TEMINATıDıR’   23:02   CHP’LI MAHMUT DÖNMEZ’DEN CUMHURIYETIN 103. YıLıNA VEFA DOLU MESAJ!   22:05   BÜLENT YORULMAZ: ’CUMHURIYET DEĞERLERI DEMOKRASIMIZIN VE HUKUKUN TEMINATıDıR’   21:45   CABBAR ANıLAN: ’CUMHURIYETIMIZIN BIRLEŞTIRICI GÜCÜ EN BÜYÜK ZENGINLIĞIMIZDIR’   20:50   GÖKHAN BÜBER: ’CUMHURIYETIN IŞıĞı AKDENIZ’DEN TÜM TÜRKIYE’YE YAYıLACAK’   20:38   KEMAL TUNCER: ’CUMHURIYET KAZANıMLARıNA SAHIP ÇıKMAK TARIHI GÖREVIMIZDIR’   20:25   CHP YENIŞEHIR İLÇE BAŞKAN YARDıMCıSı ERDAL NUR: ’CUMHURIYET, ÖZGÜRLÜĞÜN VE ADALETIN SARSıLMAZ KALESIDIR’   20:17   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKAN YARDıMCıSı HASAN ÖNAL ÖZALP: ’CUMHURIYET IŞıĞıNDA HALKıMıZA HIZMET EDIYORUZ’   19:55   GÖKHAN ÇIÇEKÇILIK’TEN 29 EKIM MESAJı: ’CUMHURIYETIN AÇTıĞı BAĞıMSıZLıK ÇIÇEKLERI ASLA SOLMAYACAK’   19:45   İSMAIL ÖZGÜN: ’CUMHURIYETIN SUNDUĞU VIZYONLA DAHA GÜÇLÜ BIR EKONOMIYE İLERLIYORUZ’  
 
     
   

ALİ BABACAN: "TÜRKİYE, İSRAİL İLE TAM AZ TİCARETE DEVAM EDİYOR. EN UFAK BİR YAPTIRIM YOK"


DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Trabzon`da iftar programına katıldı.

 

Tarih : 26 Mart 2024 Salı 13:06   Okunma : 485

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Trabzon`da, "Sayın Erdoğan ne demişti? `Eğer ben bu seçimi kaybedersem, Gazze düşer` dememiş miydi? Seçimi kazandı ama Gazze düştü düşüyor. Hiçbir şey de yapmadı, yapamıyor. İsrail`le ticaret tam gaz devam ediyor. Artarak devam ediyor. Paranın ucunu görünce zihinleri dağılıyor. İlke, değer hiçbir şey kalmıyor. Gerçekten yazık oldu. Koskoca Türkiye Cumhuriyeti, bu büyük ülke Gazze`de yaşanan katlama karşı hiçbir şey yapmadı, yapamadı" dedi.

"GAZZE`DEKİ BU DURUM KARŞISINDA İKTİDAR NE YAPTI"

"Gazze`deki bu durum karşısında iktidar ne yaptı? Hamasetten başka, bağırıp çağırmaktan başka ne yaptı? Geçen seçimleri hatırlayın, Sayın Erdoğan ne demişti? `Eğer biz düşersek, Gazze düşer` dememiş miydi? `Eğer ben bu seçimi kaybedersem, Gazze düşer` dememiş miydi? Seçimi kazandı ama Gazze düştü düşüyor. Hiçbir şey de yapmadı, yapamıyor. İsrail`le ticaret tam gaz devam ediyor. Artarak devam ediyor.

"TÜRKİYE TAM AZ TİCARETE DEVAM EDİYOR. EN UFAK BİR YAPTIRIM YOK"

Güney Afrika Cumhuriyeti, dünyanın öbür tarafından ne yaptı? Netanyahu hükümeti hakkında Uluslararası Ceza Mahkemesi`ne suç duyurusuna bulundu, Lahey Adalet Divanı`na dava açtı, `burada soykırımı` var dedi. Elin Şililisi, Meksikalısı katıldı. Türkiye ne yaptı? Bizim hükümet ne yaptı? Pek çok ülke İsrail`e karşı ticaret ambargosu koydu. Elin Hollandalısı uçak parçaları satmayı yasakladı mahkeme kararıyla. Çünkü bu uçaklar soykırımında kullanılıyor, sivil halkı bombalıyor diye. Dünyanın öbür ucundaki Malezya sadece ticareti kestiğiyle kalmadı, kendi limanlarının İsrail`le ticarette kullanılmasını yasakladı. Bırakın mal satmayı, `İsrail`e mal götüren gemiler benim limanlarıma uğrayamaz` dedi. Türkiye tam gaz ticarete devam ediyor. En ufak bir yaptırım yok bakın, en ufak bir yaptırım yok.

Yandaş medyada, hükümete yakın gazetelerde tek kelime Gazze geçmiyor. Eğer sadece hükümetin sopayla ya da havuçla idare ettiği basını takip ederseniz, o gazetelere bakarsanız, sayfalara, manşetlere Gazze diye bir şey yok çünkü biliyorlar, etkisiz kaldıklarının farkındalar.

"PARAYI GÖRÜNCE İLKE, DEĞER KALMIYOR"

Hadi gücün yetmiyor, hiç olmazsa ticaretten vazgeç. Çok değiştiler, çok. Paranın ucunu görünce akılları karışıyor. Paranın ucunu görünce zihinleri dağılıyor. İlke, değer hiçbir şey kalmıyor. Gerçekten yazık oldu. Koskoca Türkiye Cumhuriyeti, bu büyük ülke Gazze`de yaşanan katlama karşı hiçbir şey yapmadı, yapamadı."

 

Paylaş :
Etiketler :  Deva Partisi, Ali Babacan

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA