10 Aralık 2025 Çarşamba

16:17   TOROSLAR BELEDIYESININ KADıN VOLEYBOL TAKıMı YINE GALIP GELDI   16:15   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı TAN, TRUMP’ıN, CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN ILE ILGILI SÖZLERINI ELEŞTIRDI   16:13   SILIVRI’YE YENI DURUŞMA SALONU YAPıLıYOR... AVUKAT ERSÖZ: “İBB YARGıLAMALARıNıN BAŞLAMASı IÇIN BU SALON BEKLENECEKSE HUKUK IHLALLERI GÜNDEME GELECEK”   16:12   GÜLŞAH DURBAY’ıN SAĞLıK DURUMU... MANISA ŞEHIR HASTANESI BAŞHEKIMI SAKA: DURBAY’ıN DURUMU CIDDIYETINI KORUYOR   14:44   KıRıKKALE OSB’DE YANGıN... VALI MAKAS: "CAN KAYBıMıZ YOK"   14:43   CHP’DEN ISTIFA EDEN MERSIN MILLETVEKILI ÇAKıR: ÖNCE KENDILERI AKLANıP GELECEK   14:41   TBMM GENEL KURULU’NDA 2026 YıLı BÜTÇE GÖRÜŞMELERI "YETER SAYı"NıN OLMAMASı NEDENIYLE 1 SAAT GECIKMELI BAŞLADı... VELI AĞBABA’DAN AK PARTI GRUBUNA TEPKI   14:40   TBB’NIN “YEDINCI ULUSAL YEREL YÖNETIMLER SEMPOZYUMU” BAŞLADı... VAHAP SEÇER: “BELEDIYECILIK KOLTUĞUNUN BIZI RAHATSıZ EDEN EN ÖNEMLI DIKENIDIR RANT"   10:15   MERSIN’DE KADıNLAR MERCEK ILE EKONOMIK ÖZGÜRLÜĞÜNÜ KAZANıYOR   20:58   ÖZGÜR ÖZEL’DEN SARAÇHANE MESAJı: “BIZI SEVEN EVDE DEĞIL YANıMıZDA OLSUN!”   20:49   MERSIN, DÜNYAYı KOŞUYA DAVET EDIYOR: 7. ULUSLARARASı MARATON BAŞLıYOR   17:35   “TÜRKONFED ZIRVESI: YAPıSAL SORUNLARDAN ÇÖZÜME, FıRSATLARDAN UMUDA”   16:21   CHP MYK TOPLANTıSı... CHP MERSIN MILLETVEKILI ÇAKıR, KESIN IHRAÇ ISTEMIYLE PM’YE SEVK EDILDI   16:17   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: 10 MART MUTABAKATı’NıN HAYATA GEÇIRILMESI ÖNEMLI BIR DÜĞÜMÜ ÇÖZECEK   16:16   ÜMIT ÖZDAĞ’DAN, YAĞıZ KAAN ERDOĞMUŞ’A TEBRIK: "İLK 50’DE 1 DEĞIL, ILK 20’DE 19 TÜRK SPORCU YETIŞTIRMEYI HEDEFLEYECEĞIZ"   14:48   BAHIS SORUŞTURMASı... TFF BAŞKANı HACıOSMAOĞLU: “OPERASYONLAR DERINLEŞTIKÇE BIR PANIK HAVASı ESMEYE BAŞLADı”   14:46   KENDISINE SISTEMATIK ŞIDDET UYGULAYAN KOCASıNı ÖLDÜRMEKTEN YARGıLANAN SERAP AVCı HAKKıNDA TAHLIYE KARARı VERILDI   14:44   AVRUPALı LIDERLERDEN UKRAYNA’YA KRITIK DESTEK: DONDURULMUŞ RUS VARLıKLARı IÇIN “TAZMINAT KREDISI” ATAĞı   14:39   CHP MYK, ÖZGÜR ÖZEL BAŞKANLıĞıNDA TOPLANDı   14:37   EKREM İMAMOĞLU: BIR TV KANALıNDAN, BIR CANLı YAYıNDAN KORKTULAR  
 
     
   

VAHAP SEÇER`DEN MERSİN SMMMO`YA ZİYARET


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, Mersin Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası`nı (SMMMO) ziyaret etti.

 

Tarih : 27 Mart 2024 Çarşamba 09:14   Okunma : 541

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, Mersin Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası`nı (SMMMO) ziyaret etti.

Başkan Seçer`e CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış ile CHP Akdeniz İlçe Başkanı Semih Palamut eşlik etti.

Ziyarette konuşan Başkan Seçer, ‘Kent Katılımı Buluşmaları` kapsamında kentin bileşenleriyle sık sık bir araya geldiklerini ve bu tür toplantıların kent yönetiminde katkı sağladığını vurgulayarak, “Her alanda insanların kendi ihtisas kolu olan meselelere bakışı fark oluyor. Şehri ilgilendiren belediyenin yatırımları ya da uygulamaya koyduğu politikalarda, STK`ların görüşleri, eleştirileri ya da değerlendirmeleri bize yarar sağlıyor” dedi. Seçer, gelecek dönemde de buluşmaları düzenli bir şekilde sürdüreceklerini belirtti.

SEÇER, İKİNCİ 5 YILDAKİ MAKRO PROJELERİ ANLATTI

Gelecek dönem hayata geçirecekleri önemli projeleri sıralayan Seçer, “Sosyal, tarım ve diğer alanlardaki politikaları daha da zenginleştireceğiz. İkinci 5 yılda bizim için majör projelerin başında da Raylı Sistemler, Sosyal Konut ve Müftü Deresi Yaşam Vadisi projeleri geliyor” diye konuştu.

Kadın ve tarım politikalarına önem verdiklerini söyleyen Seçer, bu kapsamda ‘Köyümüz Atölye Projesi`ni hayata geçireceklerini ve bu sayede özellikle kadınlar ile küçük aile işletmelerine ekonomik anlamda destek sağlayacaklarını vurguladı. Finansman gerektiren yatırımlar için de gerekli desteği sağladıklarını söyleyen Seçer, 40 milyon Euro`su MESKİ yatırımları olmak üzere toplam 156 milyon Euro finansman desteği aldıklarını aktardı.

SEÇER, YEREL SEÇİMLERE İLİŞKİN KONUŞTU: “ANLAMLI BİR SONUÇ ALACAĞIZ”

Mersin Büyükşehir Belediyesi`nde göreve geldiklerinde karşılaştıkları mali tablo ile şu anda sağlamış oldukları tablo arasında ciddi fark olduğuna dikkat çeken Seçer, “Belediyede mali disiplini sağladık” dedi. Yerel seçimlere ilişkin de konuşan Seçer, “Seçimlerde başarılı olacağımızı ve anlamlı bir sonuç alacağımızı görüyorum. Sizlerin de desteğiyle daha güzel işler yapacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

TÜRKİLİ: “KARİYER MERKEZİ MERSİN`DE BİR FARK YARATTI”

Oda hakkında bilgi vererek konuşmasına başlayan Mersin SMMMO Başkanı Emin Levent Türkili, 2 bin 500 üye ve 500 stajyer ile faaliyet gösterdiklerini belirtti. Büyükşehir`in kendilerine destek olduğunun altını çizen Türkili, “Büyükşehir`in Kariyer Merkezi`yle birlikte eleman yetiştirme ve bağımsız denetim kursları verdik. Bu kurslar dolayısıyla ekibinizi tebrik ediyorum. Kariyer Merkezi iş bulma ve istihdam konusunda Mersin`de bir fark yarattı” dedi.

Ziyaret, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA