27 Nisan 2024 Cumartesi

16:49   ROMANYALI ÖĞRENCİLER AKDENİZ’İN İLK VE TEK ÖĞRENME MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ   16:33   İSİAS DAVASI DEVAM EDİYOR... MAHKEME, ÜÇ UZMANIN DİNLENİLMESİNE KARAR VERDİ   16:33   GAZETECİLER CEMİYETİ TARAFINDAN DÜZENLENEN “MEDYA KONFERANSI” BAŞLADI   16:15   EĞİTİM SENDİKALARI MEB`İN YENİ MÜFREDAT PROGRAMINA TEPKİ GÖSTERDİ   15:54   TARSUS GASTRONOMİ MERKEZİ, ŞEHRİN GÖZDE MERKEZİ HALİNE GELDİ   15:53   MEB GELECEK EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN KADEMELİ UYGULANMAYA BAŞLAMAYI PLANDIĞI MÜFREDATI AÇIKLADI   15:13   BELEDİYE BAŞKANI OLDU, EYLEMİ BIRAKMADI!   12:52   ÖZGÜR ÖZEL, DENİZLİ İL BAŞKANI ALİ OSMAN HORZUM’A VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU   12:31   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL DENİZLİ`DE   11:35   İSİAS OTELİ DAVASI... KIZI ASYA`YI KAYBEDEN BABA MEHMET TÜLEK: “SÜRECİN ŞEFFAF VE BİLİME DAYALI YÜRÜTÜLMESİNİ İSTİYORUZ”   10:45   DEPREMDE 72 KİŞİYE MEZAR OLAN İSİAS OTELİ DAVASI’NIN İKİNCİ DURUŞMASI GERÇEKLEŞTİ   09:52   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN KIYI EKOSİSTEMLERİNİN RESTORASYONU ÇALIŞMALARI BARCELONA’DA ANLATILDI   09:20   ‘BÜYÜK SAVUNMA MİTİNGİ` YARIN YAPILACAK   16:40   YENİŞEHİR BELEDİYESİ KAÇAK PEYNİR İMALATHANESİNİ MÜHÜRLEDİ   15:51   GÖKHAN GÜNAYDIN ÇORLU TREN FACİASI DAVASINDA ÜST DÜZEY YÖNETİCİLERE CEZA VERİLMEMESİNE TEPKİ GÖSTERDİ   14:47   EMİR CAN İĞREK`TEN MEZİTLİ 33 SPOR`A TAM DESTEK   13:05   AKDENİZ BELEDİYESİ’NDEN VATANDAŞLARA VERGİ HATIRLATMASI   12:56   GÜLCAN KIŞ: HER 100 ÇOCUKTAN 20’Sİ ÇALIŞIYOR   12:56   ÇORLU DAVASI KARARINDAN SONRA AİLELER: YÜREĞİMİZE SU SERPİLDİ AMA BU DAVA BURADA BİTMEZ. 35 KAMU İHALESİ ALIP PARASINA PARA KATANLARI DA CEZAEVİNE GÖNDERMEDEN RAHAT ETMEYECEĞİZ   12:25   ÇORLU TREN KAZASI DAVASI... ÖZGÜR ÖZEL: “BU BAŞARI, DAYANIŞMA GÖSTERENLERİNDİR. BUNDAN SONRA HEP BERABER OLACAĞIZ”  
 
     
   

VAHAP SEÇER`DEN MERSİN SMMMO`YA ZİYARET


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, Mersin Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası`nı (SMMMO) ziyaret etti.

 

Tarih : 27 Mart 2024 Çarşamba 09:14   Okunma : 341

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, Mersin Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası`nı (SMMMO) ziyaret etti.

Başkan Seçer`e CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış ile CHP Akdeniz İlçe Başkanı Semih Palamut eşlik etti.

Ziyarette konuşan Başkan Seçer, ‘Kent Katılımı Buluşmaları` kapsamında kentin bileşenleriyle sık sık bir araya geldiklerini ve bu tür toplantıların kent yönetiminde katkı sağladığını vurgulayarak, “Her alanda insanların kendi ihtisas kolu olan meselelere bakışı fark oluyor. Şehri ilgilendiren belediyenin yatırımları ya da uygulamaya koyduğu politikalarda, STK`ların görüşleri, eleştirileri ya da değerlendirmeleri bize yarar sağlıyor” dedi. Seçer, gelecek dönemde de buluşmaları düzenli bir şekilde sürdüreceklerini belirtti.

SEÇER, İKİNCİ 5 YILDAKİ MAKRO PROJELERİ ANLATTI

Gelecek dönem hayata geçirecekleri önemli projeleri sıralayan Seçer, “Sosyal, tarım ve diğer alanlardaki politikaları daha da zenginleştireceğiz. İkinci 5 yılda bizim için majör projelerin başında da Raylı Sistemler, Sosyal Konut ve Müftü Deresi Yaşam Vadisi projeleri geliyor” diye konuştu.

Kadın ve tarım politikalarına önem verdiklerini söyleyen Seçer, bu kapsamda ‘Köyümüz Atölye Projesi`ni hayata geçireceklerini ve bu sayede özellikle kadınlar ile küçük aile işletmelerine ekonomik anlamda destek sağlayacaklarını vurguladı. Finansman gerektiren yatırımlar için de gerekli desteği sağladıklarını söyleyen Seçer, 40 milyon Euro`su MESKİ yatırımları olmak üzere toplam 156 milyon Euro finansman desteği aldıklarını aktardı.

SEÇER, YEREL SEÇİMLERE İLİŞKİN KONUŞTU: “ANLAMLI BİR SONUÇ ALACAĞIZ”

Mersin Büyükşehir Belediyesi`nde göreve geldiklerinde karşılaştıkları mali tablo ile şu anda sağlamış oldukları tablo arasında ciddi fark olduğuna dikkat çeken Seçer, “Belediyede mali disiplini sağladık” dedi. Yerel seçimlere ilişkin de konuşan Seçer, “Seçimlerde başarılı olacağımızı ve anlamlı bir sonuç alacağımızı görüyorum. Sizlerin de desteğiyle daha güzel işler yapacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

TÜRKİLİ: “KARİYER MERKEZİ MERSİN`DE BİR FARK YARATTI”

Oda hakkında bilgi vererek konuşmasına başlayan Mersin SMMMO Başkanı Emin Levent Türkili, 2 bin 500 üye ve 500 stajyer ile faaliyet gösterdiklerini belirtti. Büyükşehir`in kendilerine destek olduğunun altını çizen Türkili, “Büyükşehir`in Kariyer Merkezi`yle birlikte eleman yetiştirme ve bağımsız denetim kursları verdik. Bu kurslar dolayısıyla ekibinizi tebrik ediyorum. Kariyer Merkezi iş bulma ve istihdam konusunda Mersin`de bir fark yarattı” dedi.

Ziyaret, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA