29 Ekim 2025 Çarşamba

23:25   102 METRELIK BAYRAKLA CUMHURIYET’E YÜRÜYEN MERSIN   19:51   CUMHURIYET, TÜRK MILLETININ ŞAHSIYETIDIR: DR. LEVENT UYSAL’DAN 29 EKIM MESAJı   14:26   MERSINLI ÖĞRENCILER, CUMHURIYET COŞKUSUNU BAŞKAN SEÇER’LE PAYLAŞTı   14:25   CHP’LI KıŞ: “BIR ASıR ÖNCE YAKıLAN O MEŞALE, BUGÜN DE YOLUMUZU AYDıNLATıYOR”   14:23   TARSUS BELEDIYE BAŞKANı ALI BOLTAÇ’TAN 29 EKIM CUMHURIYET BAYRAMı MESAJı   14:21   YENIŞEHIR BELEDIYESINDEN COŞKULU CUMHURIYET KONSERI   14:19   BAŞKAN V. ZEYIT ŞENER’DEN 29 EKIM CUMHURIYET BAYRAMı MESAJı   10:13   MERSIN’DE MEME KANSERINE KARŞı BILINÇLI ADıM: EMEKLI EVLERINDE HAYAT KURTARAN EĞITIM   16:28   BAŞKAN ALI BOLTAÇ’TAN 29 EKIM CUMHURIYET BAYRAMı KAPSAMıNDA GERÇEKLEŞTIRILECEK SEFO KONSERINE DAVET   16:25   TOROSLAR’DA CUMHURIYET DOĞA YÜRÜYÜŞÜ COŞKUYLA GERÇEKLEŞTI   16:21   MEZITLI BELEDIYE BAŞKANı TUNCER’DEN 29 EKIM CUMHURIYET BAYRAMı MESAJı   16:18   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, MEME KANSERI FARKıNDALıĞıNA DIKKAT ÇEKTI   11:16   EĞITIMDE SıCAK DESTEK: MERSIN’DE 3 BIN ÖĞRENCIYE HEM KURS HEM ÖĞLE YEMEĞI   22:30   ESKIŞEHIR’DE ÖZGÜR ÖZEL’DEN SERT ÇıKıŞ: “CASUS ARAYACAKSAN, HAIN ARAYACAKSAN ONLARDA ARA”    19:40   “MERSIN GENÇLIK FESTIVALI’NE TEOMAN DAMGASı! MEYDANı İNLETEN GECE…”   19:20   MIMARLıK FESTIVALI ADANA’DA HAYAT BULDU: KÜLTÜR, KENT VE İNSAN BULUŞTU   11:43   “YARGı SOPA OLMAZ, KÜLTÜR YANDAŞLARA TESLIM EDILEMEZ!”   11:36   SEÇER’DEN YENIŞEHIR’DE TARIHI MESAJ: “CHP’LI ÜYELER SOKAKTA VICDANıMıZ OLMALı”   07:23   İMAMOĞLU’NA DESTEK YOLCULUĞU POLIS TARAFıNDAN DURDURULDU   07:12   “AKDENIZ’IN NABZı CHP’DE ATıYOR: SEÇER’DEN BIRLIK, ADALET VE DIRLIK VURGUSU”  
 
     
   

MUHİTTİN BÖCEK`TEN TAMER KARADAĞLI’NIN "REZALET" SÖZÜNE CEVAP GELDİ


Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Muhittin Böcek, seçime 2 gün kala Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı’nın Antalya’ya gelip Haşim İşcan Kültür Merkezi’nin bakımsızlığını videoya çekerek sosyal medyada yayınlaması ve Büyükşehir Belediyesi’ni suçlaması üzerine açıklama yaptı. Başkan Böcek, Karadağlı’nın bakımsızlıktan şikayet ettiği ve “rezalet” diye tanımladığı binanın bakım, onarım, tamirat ve işletmesinin Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın uhdesinde olduğunu söyledi.

 

Tarih : 29 Mart 2024 Cuma 14:29   Okunma : 1044

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı`nın Antalya Devlet Tiyatrosu ile Devlet Opera ve Balesi`nin ortak kullandığı kültür merkezinin bakımsız olduğunu iddia ederek ‘rezalet` diye nitelendirmesine tepki gösterdi. Binanın bakım, onarım, tamirat ve işletmesinin Kültür ve Turizm Bakanlığı`na ait olduğunu açıklayan Başkan Böcek, “Halkı yanıltıcı siyasi propaganda yapmak yerine bu arkadaş genel müdürlük görevini yapıyor olsaydı biliyor olması gerekirdi” dedi.

"BİRİLERİNİ SEÇİM TELAŞI SARMIŞ"

Başkan Böcek, konuyla ilgili açıklamasında şunları kaydetti:

“Seçime 2 gün kala görüyorum ki birilerini seçim telaşı iyice sarmış. Genel Müdürleri Tamer Karadağlı`yı siyaset yapsın diye Antalya`ya göndermişler. Şimdi Sayın Kültür ve Turizm Bakanı`na ve Devlet Tiyatroları Genel Müdürü`ne açık çağrı yapıyorum. Belediye`nin 2006 yılında Bakanlığa tahsis ettiği Haşim İşcan Kültür Merkezi Tesislerinde, onarım, bakım ve tamirat sözleşmede de açık olarak yazılı olduğu üzere bakanlığın uhdesindedir. Halkı yanıltıcı siyasi propaganda yapmak yerine bu arkadaş genel müdürlük görevini yapıyor olsaydı biliyor olması gerekirdi.” 

"ANTALYA ŞEHİR TİYATROLARI`NIN SALONLARINI GEZSİN"

Tamer Karadağlı`nın, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü bir devlet memuru olarak, seçim yasaklarının başladığı bir dönemde suç işleyerek Antalya Büyükşehir Belediyesi`ne çamur atmaya çalıştığını söyleyen Başkan Böcek, "Kendisi çok gezmek istiyorsa bizim belediyemizin Antalya Şehir Tiyatrolarının salonlarını, tesislerini, imkanlarını gezebilir. Sanata ve sanatçıya ne kadar çok önem verdiğimizi görebilir. Kendilerinin Antalya halkını cezalandırır gibi ilgilenmedikleri, bakım onarım yapmadıkları bu tesiste Antalya` ya gelip videolarla halkı aldatmaya çalışmak, çok ucuz bir siyasi yöntemdir" diye konuştu.

"HAREM SELAMLIK HAVUZLARI DA KONUŞABİLİRİZ"

Başkan Böcek, “Tiyatroyu, operayı genel müdür isterse gelip bizimle tabii ki konuşabilir ama geldiğinde tabii destekledikleri adayın Kepez`de açtığı ve kadın erkek birlikte girilemeyen yüzme havuzlarını da konuşabiliriz kendisiyle. Biz kültür sanat çağdaşlık derken turizm şehrinde ruhsat verilemeyen tesisleri de konuşabiliriz isterse” ifadelerini kullandı.

Başkan Böcek, açıklamasını Shakespeare`in şu sözleriyle noktaladı:

“En kara günahları işletecekleri zaman şeytanlar bunu önce sevap diye yutturmaya kalkarlar.”

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA