21 Haziran 2026 Pazar

18:10   CHP GRUP BAŞKANı ÖZEL DENIZLI’DE... ÖZEL’DEN TEKSTIL IŞÇILERINE ZIYARET: SEKTÖRDEKI ÜCRETLER ALANLAR IÇIN ÇOK DÜŞÜK, VERENLER IÇIN ÇOK YÜKSEK   16:08   TANJU ÖZCAN: SIYASI CUNTA BITINCEYE KADAR CHP ÜYELIĞINDEN ISTIFA EDIYORUM   15:07   ÖZEL’DEN, ISTIFA ETMEK ISTEYEN CHP’LIYE: BEKLEYIN, ÇARE KALMAZSA BIRLIKTE KARAR VERIRIZ   14:06   ÖZGÜR ÖZEL: NASıL 30 YıL SONRA DENIZLI’YI ALDıYSAK, ILK SEÇIMLERDE DE TÜRKIYE’YI KAZANACAĞıZ   13:04   WASHINGTON’A TEPKI GÖSTEREN İSRAIL YÖNETIMINE ABD BAŞKAN YARDıMCıSı VANCE’TAN TEPKI: "TRUMP, İSRAIL’IN DÜNYADAKI TEK GÜÇLÜ MÜTTEFIKI"   13:01   ÖZGÜR ÖZEL, HALKLA DOĞRUDAN TEMAS KURACAK: ESNAF, PAZAR ZIYARETLERINE AĞıRLıK VERECEK   11:13   CHP GENEL BAŞKANı KıLıÇDAROĞLU’NDAN CHP’LI MILLETVEKILLERINE MEKTUP: YOLUMUZ AÇıK OLSUN   10:45   ÖZGÜR ÖZEL: "MILLETE SORACAĞıM, ONLAR BANA BIR YOL GÖSTERECEKLER"   10:16   MERSINLI ÜRETICILER COĞRAFI IŞARETLERIN GÜCÜNÜ KONUŞTU   14:52   ASU KAYA: KURULTAY DELEGELERININ TERCIHLERINI, UCUZ DARBE GIRIŞIMLERIYLE TASFIYE EDEMEZSINIZ   14:50   ZEYDAN KARALAR’DAN ANıL TANBUROĞLU’NUN GÖREVDEN ALıNMASıNA TEPKI   14:49   İBB KÜLTÜR A.Ş. GENEL MÜDÜR YARDıMCıSı ERHAN KARAAL KAÇıRıLDı   14:47   İBB DAVASı’NDA 53’ÜNCÜ GÜN... EKREM İMAMOĞLU: “BU ÜLKEDE NAMUSLU INSANLAR, NAMUSSUZLAR KADAR DEĞIL; ONLARDAN BIN KAT DAHA CESUR OLMAK ZORUNDADıR”   13:20   CHP MUĞLA İL KADıN KOLLARı BAŞKANı GENÇOĞLU’NDAN ASU KAYA’NıN GÖREVDEN ALıNMASıNA TEPKI   13:20   AZIZ İHSAN AKTAŞ DAVASı... OYA TEKIN: “EĞER SUÇ IŞLEDIĞIMI GÖSTEREN DELIL VARSA SONUCUNA HAZıRıM”   13:18   CHP’LI SEVDA ERDAN KıLıÇ: “ÖĞRETMENI GÖRMEZDEN GELEN BIR SISTEMLE GELECEK INŞA EDILEMEZ”   13:17   ÖZGÜR ÖZEL TBMM’DE MYK’SıNı TOPLADı   11:45   İBB DAVASı’NDA 53’ÜNCÜ GÜN BAŞLADı   11:44   ÖZGÜR ÖZEL: YENI BIR PARTIYI HAZıR TUTMAYıP MILLETIN UMUTLARıNı KıRAMAM   11:43   ÖZGÜR ÖZEL’DEN "YENI PARTI" IDDIALARıNA ILIŞKIN AÇıKLAMA: "SON GÜN OLARAK SÖYLEMEYEYIM AMA 20 TEMMUZ TARIHI VAR"  
 
     
   

İSTANBUL İL SEÇİM KURULU: OYLARIN TAMAMI SAYILDI; CHP YÜZDE 51,14, AKP YÜZDE 39,59


İstanbul İl Seçim Kurulu Başkanlığı`nın verilerine göre 33 bin 228 sandıkta kullanılan oyların tamamı sayıldı. CHP`nin adayı Ekrem İmamoğlu yüzde 51,14 oy ile seçimi kazandı, AKP adayı Murat Kurum yüzde 39,59`da kaldı.

 

Tarih : 1 Nisan 2024 Pazartesi 13:45   Okunma : 378

GAYE ŞEYMA CAN

İstanbul İl Seçim Kurulu Başkanlığı`nın verilerine göre 33 bin 228 sandıkta kullanılan oyların tamamı sayıldı. CHP`nin adayı Ekrem İmamoğlu yüzde 51,14 oy ile seçimi kazandı, AKP adayı Murat Kurum yüzde 39,59`da kaldı. 

İstanbul`da oyların yüzde 100`ü sayıldı. İl Seçim Kurulu`ndan verilen bilgiye göre, CHP adayı Ekrem İmamoğlu yüzde 51,14 oy alarak seçimi kazandı. AKP adayı Murat Kurum ise yüzde 39,59 oy aldı. 3. sırada ise Yeniden Refah Partisi adayı Mehmet Altınöz ise yüzde 02,61 oy oranıyla yer aldı. Zafer Partisi adayı Aziz Karamahmutoğlu yüzde 02,12 oy ile 4. sırada, DEM Partisi adayı Meral Danış Beştaş de yüzde 02,12 oyla 5. sırada yer aldı. 

İTİRAZ SÜRELERİ

Sandık kurullarına itiraz, seçim sonuçlarını tespit eden tutanağın düzenlenmesine kadar yapılabiliyor. Sandık kurulu kararlarıyla tutanaklara karşı İlçe Seçim Kurullarına yapılacak itirazlar yarın saat 15.00`a kadar yapılabilecek. Perşemde saat 17.00`a kadar da itirazlara karşı karar verilecek. İlçe seçim kararlarıyla tutanaklara karşı İl Seçim Kurullarına yapılacak itirazlar ise Cuma günü saat 17.00`a kadar yapılabilecek. Bu itirazlara ilişkin alınacak kararlar Pazar günü saat 17.00`a kadar açıklanabilecek. İl seçim kurulu kararı ve il birleştirme tutanaklarına karşı itirazlar Yüksek Seçim Kurulu`na 8 Nisan-10 Nisan tarihleri arasında yapılabilecek. İl seçim kurulu kararı üzerine yapılacak olağanüstü itirazlar ise 7 nisan tarihinden itibaren 14 Nisan tarihine kadar yapılabilecek. 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA