21 Haziran 2025 Cumartesi

09:01   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN TARıMA DESTEĞI TAM GAZ DEVAM EDIYOR   11:54   MERSIN BAROSU HAYVAN HAKLARı KOMISYONU, PATIKÖY’Ü ZIYARET ETTI   11:50    BAŞKAN YıLDıZ’DAN YKS ÖNCESI ÖĞRENCILERE MORAL ZIYARETI VE BAŞARı MESAJı   10:10   TÜRKIYE YAŞ MEYVE SEBZEDE İKLIM DARBESINE RAĞMEN İHRACAT DEĞERINI KORUDU   09:20   BÜYÜKŞEHIR’IN ENGELSIZ YAŞAM PARKı, ÖZEL GEREKSINIMLI BIREY VE AILELERINE SANATLA DESTEK OLUYOR   09:10   BÜYÜKŞEHIR’DEN TARSUS’UN DOĞU VE BATı GIRIŞ NOKTALARıNDA PEYZAJ ÇALıŞMASı…    08:10   TARSUS BELEDIYESI’NDEN MIMAR-MÜHENDIS ÇALıŞTAYı   08:07   TÜRKIYE BAROLAR BIRLIĞI, İMAMOĞLU’NUN AVUKATı PEHLIVAN’ıN TUTUKLANMASı ÜZERINE OLAĞANÜSTÜ TOPLANDı: SAVUNMA ASLA SUSMAYACAK, KORKMAYACAK VE ITAAT ETMEYECEK   21:19   MERSIN VE HATAY’DAN BIR İLK: ‘KARDEŞ KENT KONSEYI’   16:46   CHP TARSUS İLÇE KADıN KOLLARı EV ZIYARETLERINE DEVAM EDIYOR   10:15   TARIHE, DOĞAYA VE KÜLTÜRE YOLCULUK: KILIKYA YOLU TANıTıM YÜRÜYÜŞLERI SÜRÜYOR   10:09   KADıNLAR ÜRETMEYE, MERSIN GÜÇLENMEYE DEVAM EDIYOR   10:05   CHP’LI GÜLCAN KıŞ, “MERSIN ÜRETIYOR AMA YATıRıM ALAMıYOR, BU BIR IHMALKÂRLıK DEĞIL, SIYASI TERCIHTIR!”   09:01   BÜYÜKŞEHIR’IN İTAIYE ERI SıNAVLARıNDA ADAYLAR TER DÖKTÜ   14:39   TARSUS BELEDIYESI’NDEN YAŞAMA DOKUNAN HIZMET    14:01   YENIŞEHIR BELEDIYESI MERSIN’E KENT KÜTÜPHANESI VE OYUNCAK MÜZESI KAZANDıRıYOR   13:59   MEZITLI’DE KADıNLARA, EMEKLILERE VE ENGELLILERE YÖNELIK MOBIL KUAFÖR HIZMETI 15.500 KIŞIYE ULAŞTı   13:55   GOLDEN GLOBAL YATıRıM BANKASı VE ICD 20 MILYON DOLARLıK FINANSMAN ANLAŞMASıNı İMZALADı   10:28   YÖNETICI KRIZI KAPıDA: TERFI SISTEMI ÇÖKÜYOR, ŞIRKETLER GELECEĞINI KAYBEDIYOR   10:23   RAHMI M. KOÇ MÜZESI’NDE BOYANıN SUYLA DANSı: EBRU SERGISI  
 
     
   

VAHAP SEÇER, ANAMUR HALKIYLA İFTAR YAPTI


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı`na yeniden seçilen Vahap Seçer, Anamur`da düzenlenen iftar programında yurttaşlarla bir araya geldi. Seçer, “Bizi duygulandırıyorsunuz, gururlandırıyorsunuz. Tüm Anamur burada, hep böyle olalım, hep iç içe olalım, huzur içinde birlik içerisinde birbirimizi daha çok sevelim, birbirimizi daha iyi anlayalım” dedi.

 

Tarih : 4 Nisan 2024 Perşembe 10:19   Okunma : 573

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı`na yeniden seçilen Vahap Seçer, Anamur`da düzenlenen iftar programında yurttaşlarla bir araya geldi. Seçer, “Bizi duygulandırıyorsunuz, gururlandırıyorsunuz. Tüm Anamur burada, hep böyle olalım, hep iç içe olalım, huzur içinde birlik içerisinde birbirimizi daha çok sevelim, birbirimizi daha iyi anlayalım” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Büyükşehir Belediyesi tarafından Anamur`da düzenlenen iftar yemeğinde ilçeli yurttaşlarla buluştu. İftar programına Başkan Seçer`in yanı sıra Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz, CHP Mersin İl Başkanı Koral Ömür ve Anamur halkı katıldı. 

İftar programında konuşan Seçer, azmin ve çalışmanın elinden hiçbir zorluğun kurtulamayacağını belirterek, şunları söyledi:

“SİZLERE OLTUCA SUYUNU GETİRECEĞİZ”

“Bizi duygulandırıyorsunuz, gururlandırıyorsunuz. Tüm Anamur burada, hep böyle olalım, hep iç içe olalım, huzur içinde birlik içerisinde birbirimizi daha çok sevelim, birbirimizi daha iyi anlayalım. Anamur`umuzun daha güzel hizmetlere ihtiyacı var. Biz özü sözü bir insanlarız. İkinci dönemimizde çok güzel işler yapacağız. Mersin Büyükşehir Belediyesi güçlü belediyedir, size Otluca suyunu getireceğiz, sözümüzdür. Çok yakın tarihte çok güzel bir kültür merkezi yapacağız. Anamur eğitimli insanların yeridir. Kültür Merkezi`niz yok ama Vahap Başkanınız bunları hep düşündü. Birkaç ay içerisinde buraya yine geleceğim. Sizi oraya davet edeceğim ve hep beraber temelini atacağız.”

Büyükşehir Belediyesi olarak, gece gündüz çalışmaya devam ettiklerini söyleyen Seçer, Mersinlilerin yaşamını kolaylaştıracak çalışmalara imza atmaya devam edeceklerini kaydetti. Seçer, şöyle devam etti:

“DEMOKRASİMİZE YARAŞIR BİR SEÇİM OLDU”

Seçer, “Güzel bir mücadele oldu, kimsenin burnu kanamadı. Demokrasimize, yaraşan budur. Biz Mustafa Kemal`in Cumhuriyeti`nin çocuklarıyız. İşimize bakacağız, hizmetler eksik olmayacak. Hiç merak etmeyin biz varız, biz sizin için varız, daha fazla çalışacağız, daha fazla size hizmet edeceğiz. Çocukları, gençleri, kadınları daha mutlu yapacağız. Hiç merak etmeyin biz buradayız. Çok teşekkür ediyorum iftara katıldığınız için`` dedi.

Büyükşehir`in hizmetlerini yurttaşlara anlattığını aktaran Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz ise şunları dile getirdi:

“Güzel hizmetlere ve bizlere olan güveniniz üzerine hem Mersin Büyükşehir Belediyesi`nde hem de Anamur Belediyesi`nde bizlere rekor bir oyla güven verdiniz, görev verdiniz. Sizleri mahçup etmeyeceğiz. Sizler gönüllerde oluşan Anamur ittifakıyla bizlere bu görevi verdiniz. Bizler bu kazandığımız yüksek oranın nasıl oluştuğunun bilinci ile çalışacağız. Hep birlikte marka kent Anamur`umuzu inşa edeceğiz. Mersin Büyükşehir Belediyesi`nin desteğiyle önümüzdeki dönemde sizleri büyük ve güzel hizmetlerle buluşturacağız.”
 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA