30 Nisan 2024 Salı

16:30   GÜLÜSTAN KILIÇ KOÇYİĞİT: "TAHİR ELÇİ`NİN KATİLLERİNİN ADALET ÖNÜNDE HESAP VERMESİ İÇİN SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ"   16:14   EKREM İMAMOĞLU`NA TAŞLI SALDIRI DAVASI 24 HAZİRAN`A ERTELENDİ   16:05   TARSUS BELEDIYESI’NDE KIRSAL MAHALLELERDE YOL BAKIM ÇALIŞMA SEFERBERLİĞİ   16:01   TOROSLAR AKADEMİ EĞİTİM MERKEZİ’NDE SINAVA HAZIRLANAN ÖĞRENCİLERE ETÜT DESTEĞİ    15:48   SEZGİN TANRIKULU: “MÜTALAA, TAHİR ELÇİ`NİN ÖLDÜRÜLMESİNE İLİŞKİN SORUŞTURMANIN NASIL YANLIŞ YÜRÜTÜLDÜĞÜNÜ ORTAYA KOYUYOR”   15:36   YARGITAY, 28 TURDUR BAŞKANINI SEÇEMİYOR… SEÇİMİN YARIN YAPILACAK 29. TURUNDA MUHSİN ŞENTÜRK VE ÖMER KERKEZ YARIŞACAK   15:15   BİRLİK SAĞLIK SEN MUĞLA İL TEMSİLCİSİ GÜL: "YIKIM KARARI VERİLEN MENTEŞE DEVLET HASTANESİ`NE BADANA VE BOYASI İÇİN 800 BİN LİRA ÖDENEK ÇIKARTILDI"   14:53   TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ YENİ ANAYASA TEKLİFİ İÇİN PARTİ GRUPLARINA ZİYARETE BAŞLAYACAK   14:27   UTKU ÇAKIRÖZER, MİNE ÖZERDEN VE ÇİĞDEM MATER`İ BAKIRKÖY CEZAEVİ`NDE ZİYARET ETTİ: "GEZİ DAVASI TUTUKLULARI DERHAL SERBEST BIRAKILMALI"   14:27   ÇUKUROVA BASKETBOL KULÜBÜ MERSİN YÖNETİMİNDEN VAHAP SEÇER`E ZİYARET   14:23   BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ`NİN BORCU BELEDİYE BİNASINA ASILDI... AHMET AKIN: "ASLA `ENKAZ DEVRALDIK` DEMEYECEĞİZ. MAZERET DEĞİL İŞ ÜRETECEĞİZ"   14:16   GAMZE TAŞCIER`DEN ALİ YERLİKAYA`YA `1 MAYIS` TEPKİSİ   14:07   TAHİR ELÇİ CİNAYETİ DAVASINDA SAVCILIK MÜTALAASI: "SUÇUN SANIK POLİS MEMURLARI TARAFINDAN İŞLENDİĞİNİN SABİT OLMAMASI NEDENİYLE BERAATİNE KARAR VERİLMESİ TALEP OLUNUR"   14:04   ÖZGÜR ÖZEL`DEN, AMEDSPOR KULÜBÜ BAŞKANINA TEBRİK TELEFONU   14:03   CHP AKDENİZ İLÇE BAŞKANI PALAMUT’TAN 1 MAYIS MESAJI   13:55   TÜRKİYE, NATO GENEL SEKRETERLİĞİ İÇİN HOLLANDA BAŞBAKANI RUTTE`NİN ADAYLIĞINA DESTEK VERECEĞİNİ AÇIKLADI   13:20   KAYSERİ`DEN İSTANBUL`A GİTMEK İÇİN YOLA ÇIKAN "YÜRÜYEN ADAM" LAKAPLI NEŞET TURAN, AKSARAY`DA KAMYONET ÇARPMASI SONUCU HAYATINI KAYBETTİ   13:15   ÖZGÜR ÖZEL, BAKAN YERLİKAYA İLE TELEFONDA GÖRÜŞTÜ, TAKSİM KARARININ YENİDEN GÖZDEN GEÇİRİLMESİNİ TALEP ETTİ   12:46   SİNAN ATEŞ SORUŞTURMASI TAMAMLANDI: 22 KİŞİ HAKKINDA ``TASARLAYARAK ÖLDÜRME" SUÇUNDAN İDDİANAME DÜZENLENDİ   12:20   MÜZEYYEN ŞEVKİN: "BİR TARAFTA LÜKS YAŞAM DİĞER TARAFTA VATANDAŞIN MİLYARLARCA LİRALIK BORCU VAR"  
 
     
   

ANKARA’DA 2. MANSUR YAVAŞ DÖNEMİ BAŞLADI


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi`nde ikinci kez Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi. Yavaş, bugün eşi Nursen Yavaş ve ailesiyle birlikte Ankara İl Seçim Kurulu`nda mazbatasını aldı. Yavaş, daha sonra gazetecilere yaptığı açıklamada "Ben öncelikle beş yıl hizmetten sonra güvenini çok yüksek oranda belirten Ankara halkına çok teşekkür ediyorum. Bir diğer teşekkürüm hem il teşkilatımız, ilçe başkanlarımız, gönüllülerimiz ve emek veren herkese, oylarıyla destek olan tüm Ankaralıya. Allah utandırmasın." dedi.

 

Tarih : 4 Nisan 2024 Perşembe 14:56   Okunma : 235

Haber: İLEYDA ÖZMEN / Kamera: DURSUN ALKAYA-ÜNAL AYDIN

Ankara`da yeniden Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mansur Yavaş, mazbatasını aldı. Yavaş, mazbatayı aldıktan sonra "Çok şükür Ankara yüksek bir oyla bu güvenini belirtti ve bizim `Mansur Yavaş Belediyeciliği` adını verdiğimiz belediyeciliği tescilledi. İnşallah bundan sonra da bize güvenenlerin başını eğdirecek hiçbir işin içinde olmadan, aynı şekilde Ankara halkına hizmet edeceğiz ve inşallah hep beraber seçilen belediye başkanlarımızla birlikte Ankara`yı Mustafa Kemal Atatürk`ün bize emanet ettiği şekliyle ve dünya başkentleriye yarışır bir başkent yapmak ana hedefimiz olacak" dedi.

Daha önce olduğu gibi hesap verebilen, şeffaf, açık bir şekilde ortak akılla hareket eden sosyal belediyeciliğe aynen devam edeceklerini vurgulayan Yavaş, şöyle devam etti:

"Hep iddia ettiğim gerçek belediyeciliğin bizim yaptığımız belediyecilik olduğunu, asfalt ve betondan, plastikten üretilen şeylerin asla ne bir proje ne bir belediyecilik olmadığını söylemiştim. İçinde insan olmayan, insana yaramayan hiçbir şeye de bir kuruş para veremeyeceğimi söylemiştim çünkü bu para halkın parasıdır. Biz onların adına onların verdiği parayı bütçeyi idare ediyoruz. O zaman bunu son derece dikkatli harcamamız lazım diyordum. Hep bunları anlattım ve çok şükür Ankara yüksek bir oyla bu güvenini belirtti ve bizim `Mansur Yavaş Belediyeciliği` adını verdiğimiz belediyeciliği tescilledi inşallah bundan sonra da bize güvenenlerin başını eğdirecek hiçbir işin içinde olmadan, aynı şekilde Ankara halkına hizmet edeceğiz ve inşallah hep beraber seçilen belediye başkanlarımızla birlikte Ankara`yı Mustafa Kemal Atatürk`ün bize emanet ettiği şekliyle ve dünya başkentleriye yarışır bir başkent yapmak ana hedefimiz olacak"

"İLK İŞİMİZ TATLAR ARITMA TESİSİ`NİN KREDİSİ OLACAK"

Yavaş, basın mensuplarının "Meclise takılan, bugüne kadar olmayan hangi iş sizin için ilk öncelik olacak" sorusuna şu yanıtı verdi:
"Tatlar Arıtma Tesisi`nin kredisi gibi çok önemli işlerimiz orada bekliyor. Önceliğimiz oralardan olacak. Yine insan sağlığını önceleyen projeler olacak. Tek tek detaya girmek istemiyorum ama ben özellikle şunu söylemek istiyorum; bize engel olan ve öncülük eden belediye başkanlarının hepsini kendi ilçelerinde şikayet ettim. Şu anda hiçbirisi belediye meclisinde değil. Ankara halkı onları sandıkta cezalandırdı. Şimdi diyorum ki rakip partiden yeni seçilen 8 belediye başkanı var ve 1 bağımsız belediye başkanı var. İlk meclis konuşmamda yine aynı şekilde onlara 2019`da yaptığım konuşmayı yapacağım. `El ele verelim. Ankara halkı bizi Ankara`ya hizmet etmek için seçti. Dolayısıyla farklı partilerden seçilmemiz önemli değildir. Seçim bitmiştir. Artık bir araya gelme zamanıdır. Gelin birlikte Ankara`nın tümüne hizmet edelim` çağrımı tekrar edeceğim. Umuyorum ki bu seçimden gereken dersler çıkarılmıştır. Daha önceki dönemde yapılan ne kadar kötü olduğunu Ankara anlayıp onları sandıkta cezalandırmıştır. Ben çağrımı tekrar edeceğim. Artık gerisini kendileri bilir."

Paylaş :
Etiketler :  Ankara, Mansur Yavaş

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA