21 Haziran 2026 Pazar

18:10   CHP GRUP BAŞKANı ÖZEL DENIZLI’DE... ÖZEL’DEN TEKSTIL IŞÇILERINE ZIYARET: SEKTÖRDEKI ÜCRETLER ALANLAR IÇIN ÇOK DÜŞÜK, VERENLER IÇIN ÇOK YÜKSEK   16:08   TANJU ÖZCAN: SIYASI CUNTA BITINCEYE KADAR CHP ÜYELIĞINDEN ISTIFA EDIYORUM   15:07   ÖZEL’DEN, ISTIFA ETMEK ISTEYEN CHP’LIYE: BEKLEYIN, ÇARE KALMAZSA BIRLIKTE KARAR VERIRIZ   14:06   ÖZGÜR ÖZEL: NASıL 30 YıL SONRA DENIZLI’YI ALDıYSAK, ILK SEÇIMLERDE DE TÜRKIYE’YI KAZANACAĞıZ   13:04   WASHINGTON’A TEPKI GÖSTEREN İSRAIL YÖNETIMINE ABD BAŞKAN YARDıMCıSı VANCE’TAN TEPKI: "TRUMP, İSRAIL’IN DÜNYADAKI TEK GÜÇLÜ MÜTTEFIKI"   13:01   ÖZGÜR ÖZEL, HALKLA DOĞRUDAN TEMAS KURACAK: ESNAF, PAZAR ZIYARETLERINE AĞıRLıK VERECEK   11:13   CHP GENEL BAŞKANı KıLıÇDAROĞLU’NDAN CHP’LI MILLETVEKILLERINE MEKTUP: YOLUMUZ AÇıK OLSUN   10:45   ÖZGÜR ÖZEL: "MILLETE SORACAĞıM, ONLAR BANA BIR YOL GÖSTERECEKLER"   10:16   MERSINLI ÜRETICILER COĞRAFI IŞARETLERIN GÜCÜNÜ KONUŞTU   14:52   ASU KAYA: KURULTAY DELEGELERININ TERCIHLERINI, UCUZ DARBE GIRIŞIMLERIYLE TASFIYE EDEMEZSINIZ   14:50   ZEYDAN KARALAR’DAN ANıL TANBUROĞLU’NUN GÖREVDEN ALıNMASıNA TEPKI   14:49   İBB KÜLTÜR A.Ş. GENEL MÜDÜR YARDıMCıSı ERHAN KARAAL KAÇıRıLDı   14:47   İBB DAVASı’NDA 53’ÜNCÜ GÜN... EKREM İMAMOĞLU: “BU ÜLKEDE NAMUSLU INSANLAR, NAMUSSUZLAR KADAR DEĞIL; ONLARDAN BIN KAT DAHA CESUR OLMAK ZORUNDADıR”   13:20   CHP MUĞLA İL KADıN KOLLARı BAŞKANı GENÇOĞLU’NDAN ASU KAYA’NıN GÖREVDEN ALıNMASıNA TEPKI   13:20   AZIZ İHSAN AKTAŞ DAVASı... OYA TEKIN: “EĞER SUÇ IŞLEDIĞIMI GÖSTEREN DELIL VARSA SONUCUNA HAZıRıM”   13:18   CHP’LI SEVDA ERDAN KıLıÇ: “ÖĞRETMENI GÖRMEZDEN GELEN BIR SISTEMLE GELECEK INŞA EDILEMEZ”   13:17   ÖZGÜR ÖZEL TBMM’DE MYK’SıNı TOPLADı   11:45   İBB DAVASı’NDA 53’ÜNCÜ GÜN BAŞLADı   11:44   ÖZGÜR ÖZEL: YENI BIR PARTIYI HAZıR TUTMAYıP MILLETIN UMUTLARıNı KıRAMAM   11:43   ÖZGÜR ÖZEL’DEN "YENI PARTI" IDDIALARıNA ILIŞKIN AÇıKLAMA: "SON GÜN OLARAK SÖYLEMEYEYIM AMA 20 TEMMUZ TARIHI VAR"  
 
     
   

GÜROYMAK`TA SEÇİM GERGİNLİĞİ SÜRÜYOR: 14 GÖZALTI, 5 POLİS YARALANDI


Bitlis`in Güroymak ilçesinde DEM Parti ile Yeniden Refah Partisi üyelerinin seçim sonucunu protesto etmek amacıyla düzenledikleri eylemde, polisin müdahalesi sonucu 14 kişi gözaltına alınırken, 5 polis hafif yaralandı.

 

Tarih : 7 Nisan 2024 Pazar 09:11   Okunma : 441

AHMET ÜN

Bitlis`in Güroymak ilçesinde DEM Parti ile Yeniden Refah Partisi üyelerinin seçim sonucunu protesto etmek amacıyla düzenledikleri eylemde, polisin müdahalesi sonucu 14 kişi gözaltına alınırken, 5 polis hafif yaralandı.

Bitlis Valiliği`nden konuyi ilişkin yapılan yazılı açıklamada, şöyle denildi:
  ``31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen yerel seçimlerin sonuçlarını protesto etmek amacıyla; 06.04.2024 günü ilimiz Güroymak ilçesinde DEM Partili şahıslar toplanarak basın açıklaması yapmış, sonrasına Yeniden Refah Partisi üyeleri ve taraftarları İlçe SKM önünde toplanmış, Muş karayolunu çöp konteynırları ile kapatarak ve konteynırları ateşe vererek öncelikle kaymakamlık ve belediye binasına doğru yürüyüşe geçmiş, belediye binasının camlarını kırmış, görevli polislere taş, sopa ve çeşitli cisimlerle saldırmışlardır. Tüm uyarılara rağmen grubun dağılmaması üzerine gruba usule uygun olarak müdahale edilmiş, yol trafiğe açılmış, kamu kalına zarar vermek, görevli memura mukavemet, trafik güvenliğini tehlikeye düşürmek ve 2911 sayılı kanuna muhalefet suçlarından 14 şahıs gözaltına alınmış, Güroymak İlçe Emniyet Müdürümüz dahil 5 beş personelimiz hafif yaralanmıştır.``

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA