17 Mart 2026 Salı

10:45   MERSIN’DE GÖNÜLLERI ISıTAN İKRAM: 13 İLÇEDE 10 BIN LOKMA DAĞıTıLDı!   10:42   TÜRKIYE’DEN GEÇECEK SILAHLAR İÇIN YENI DÖNEM: ERDOĞAN İMZALADı, ARTıK O ŞART OLACAK!   07:20   AKKUYU’DA 478 MILYAR DOLARLıK "RUSYA" İDDIASı: VATANDAŞıN CEBINDEN HER YıL 7 MILYAR DOLAR Mı ÇıKACAK?   22:52   MERSIN’DE 18 MART RUHU SANATLA DEVLEŞIYOR:    22:50   MERSIN’DE KIMSESIZLERIN KIMSESI: BIR TELEFONLA HAYAT DEĞIŞIYOR!   21:55   MERSINLI KUYUMCULAR DÜNYA DEVLERIYLE YARıŞACAK: İSTANBUL’DA DEV BULUŞMA BAŞLıYOR!   21:50   AKDENIZ’DE BINLERCE YÜREK AYNı SOFRADA: BAŞKAN VAHAP SEÇER ILE GÖNÜL BIRLIĞI!   17:22   MUHITTIN BÖCEK, HAKIM KARŞıSıNDA: "HIÇBIR AKRABAMı ZENGIN ETMEDIM. BÜTÜN SUÇLAMALARı REDDEDIYORUM. KIMSENIN BIR KURUŞUNDA GÖZÜM YOK"   16:29   BAYRAMDA YAĞıŞLı VE SOĞUK HAVA ETKILI OLACAK   16:28   CHP’LI BAŞARıR’DAN IKTIDARA TEPKI: "SIZ ÖMER GÜNEL’E DÜŞMANLıK YAPMıYORSUNUZ; AYDıN’A, KUŞADASı HALKıNA DÜŞMANLıK YAPıYORSUNUZ"   15:27   PROF. DR. İLBER ORTAYLı IÇIN GALATASARAY ÜNIVERSITESI’NDE ANMA TÖRENI... TÖRENE, CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL’IN DE ARALARıNDA OLDUĞU BIRÇOK SIYASI, SANATÇı VE AKADEMISYEN KATıLDı   14:26   CHP’LI NAZLıAKA: HIÇ DEĞILSE BAYRAMDAN ÖNCE TUTSAK ETMEYE ÇALıŞTıĞıNıZ ARKADAŞLARıMıZı SERBEST BıRAKıN   14:25   İSTANBUL 40. AĞıR CEZA MAHKEMESI, “TURAN TAŞKıN ÖZER” KRIZI SONRASı “İBB DAVASı” IÇIN YENI MÜZEKKERE YAZDı   13:54   CHP KUŞADASı ÖRGÜTÜNDEN ÇAĞLAYAN ADLIYESI ÖNÜNDE "ÖMER GÜNEL" NÖBETI: HEPIMIZ ÖMER BAŞKAN’ıMıZA DESTEK IÇIN BURADAYıZ   13:53   MURAT EMIR: İBB KUMPAS DAVASıNDA GAZETECILERIN GÖREVINI YAPMALARı ENGELLENIYOR, SUÇ IŞLENIYOR; ALENIYET ILKESI AYAKLAR ALTıNDA ÇIĞNENIYOR   13:52   ATLAS ÇAĞLAYAN’ıN AILESINE YÖNELIK TEHDITLERLE ILGILI 9 KIŞI HAKKıNDA IDDIANAME DÜZENLENDI   12:49   ÖZGÜR ÖZEL: “BIN AYDAN DAHA HAYıRLı OLDUĞU MÜJDELENEN KADIR GECESI MÜBAREK OLSUN”   09:20   MERSIN’IN MINIK ŞEFLERI İŞ BAŞıNDA! TOROSLAR ÇOCUK KAMPÜSÜ’NDE LEZZET RÜZGARLARı ESIYOR   01:20   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ DOĞUKAN UYAN TUTUKLANDı   01:03   MERSIN’DE DEVLERIN SAVAŞı TEK TARAFLı BITTI: CARETTALAR GALATASARAY’ı PARKEYE GÖMEREK TARIH YAZDı!  
 
     
   

CHP SPOR KURULU BAŞKANI ŞEREFHAN: “FUTBOL FEDERASYONU`NUN ARTIK GERÇEKLERLE YÜZLEŞİP İSTİFA ETMESİ GEREKİYOR”


CHP Spor Kurulu Başkanı Demirhan Şerefhan, Fenerbahçe`nin Süper Kupa maçından çekilmesinin ardından, “Futbol tarihimizde bu kadar basiretsiz bir Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yönetimi göreve gelmemiştir. Suçu, adalet peşinde koşan kulüplerimizde aramamak gerekiyor. Futbol federasyonun aynaya bakıp asıl kaos yaratanın kim olduğunu görmesi ve artık gerçeklerle yüzleşip istifa etmesi gerekiyor. Futbolumuzu siyaseten göreve getirilenler değil, futbol ailemizin yönetmesi gerekiyor” açıklamasını yaptı.

 

Tarih : 7 Nisan 2024 Pazar 23:57   Okunma : 533

CHP Spor Kurulu Başkanı Demirhan Şerefhan, Fenerbahçe`nin Süper Kupa maçından çekilmesinin ardından, “Futbol tarihimizde bu kadar basiretsiz bir Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yönetimi göreve gelmemiştir. Suçu, adalet peşinde koşan kulüplerimizde aramamak gerekiyor. Futbol federasyonun aynaya bakıp asıl kaos yaratanın kim olduğunu görmesi ve artık gerçeklerle yüzleşip istifa etmesi gerekiyor. Futbolumuzu siyaseten göreve getirilenler değil, futbol ailemizin yönetmesi gerekiyor” açıklamasını yaptı.

Fenerbahçe-Galatasaray arasında bugün Şanlıurfa`da oynanan Süper Kupa maçının 2. dakikasında Fenerbahçe sahadan çekildi. Maç tatil edildi. Maç hakkındaki son kararı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) verecek.

CHP Spor Kurulu Başkanı Demirhan Şerefhan, Fenerbahçe`nin Süper Kupa maçından çekilmesinin ardından açıklama yaptı. Şerefhan`ın açıklaması şöyle:

“Siyasallaştırılan, liyakatsiz Futbol Federasyonu yönetiminin ‘Ezeli Rekabet, Ebedi Dostluk` anlayışını şiar edinmiş iki büyük kulübümüzü ve futbolumuzu getirdiği nokta içler acısı bir hal almıştır. Futbol tarihimizde bu kadar basiretsiz bir TFF yönetimi göreve gelmemiştir. Suçu, adalet peşinde koşan kulüplerimizde aramamak gerekiyor. Futbol Federasyonu`nun aynaya bakıp asıl kaos yaratanın kim olduğunu görmesi ve artık gerçeklerle yüzleşip istifa etmesi gerekiyor. Futbolumuzu siyaseten göreve getirilenler değil, futbol ailemizin yönetmesi gerekiyor.”

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA