7 Aralık 2025 Pazar

17:31   "EMEKLILERIN VE EMEKÇILERIN BÜTÇE HAKKı" MITINGI... ÖZGÜR ÖZEL: "TEK ADAM YINE KAYBEDECEK YINE YURTTAŞ BÜTÇE HAKKıNı SÖKE SÖKE ALACAKTıR"   17:27   DENIZ YÜCEL, CHP SÖZCÜLÜĞÜ GÖREVINI ZEYNEL EMRE’YE DEVRETTI   17:25   CHP PM, ILK TOPLANTıSıNı YAPTı... ÖZGÜR ÖZEL, YENI DÖNEMI "MÜCADELE DÖNEMI" OLARAK TANıMLADı   17:23   "EMEKLILERIN VE EMEKÇILERIN BÜTÇE HAKKı" MITINGI... ŞENAL SARıHAN: "ÜLKENIN YÜZDE 10’UNU DAHI OLUŞTURMAYAN BIR KESIM BIZIM EMEKLERIMIZ ÜZERINDEN YAŞıYOR"   17:08   ÖZGÜR ÖZEL’IN YENI MYK’Sı BELLI OLDU... 11 ISIM KORUNDU, YEDI YENI ISIM EKLENDI   15:30   MERSIN’DE KADıNLAR DEMOKRASI İÇIN BULUŞTU: CHP’DEN EŞIT TEMSIL VURGUSU   14:29   MERSIN’DE KESK’TEN YÖNETICI ZAMMıNA PROTESTO: "ADALETSIZLIĞE KARŞı MÜCADELEYE!"   13:56   FUTBOLDA “BAHIS” SORUŞTURMASıNDA IKINCI OPERASYON... METEHAN BALTACı, MERT HAKAN YANDAŞ, AHMET ÇAKAR VE EŞININ DE ARALARıNDA BULUNDUĞU 35 KIŞI GÖZALTıNA ALıNDı   13:55   ABD, DOĞU PASIFIK’TE BIR TEKNEYI DAHA VURDU: DÖRT KIŞI ÖLDÜ, UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE OPERASYONULARıNA YÖNELIK SORULAR ARTıYOR   13:50   CHP’LI AKSAZ ŞAHBAZ: SAĞLıK BILIMLERI ÜNIVERSITESI’NIN ÖĞRETIM ÜYESI ALıMıNA ILIŞKIN HER BIR ILAN, YALNıZCA TEK BIR KIŞININ ÖZGEÇMIŞINE BIREBIR UYACAK BIÇIMDE HAZıRLANMıŞ   13:48   ASU KAYA: BUGÜN, KADıNLARıN SIYASETE EŞIT KATıLıMı IÇIN KARARLıLıKLA ADıM ATMA GÜNÜDÜR   13:46   AYLIN NAZLıAKA: "SIYASETTE KADıN 2025 RAPORU, TÜRKIYE’NIN 185 ÜLKE ARASıNDA 126’NCı SıRAYA GERILEDIĞINI ORTAYA KOYDU"   13:44   MANSUR YAVAŞ’TAN TRT HABER’IN "SU KESINTISI" HABERINE TEPKI   05:11   “MERSIN’DE ‘BIZ DE VARıZ’: ENGELSIZ BIR ŞEHIR İÇIN COŞKULU YÜRÜYÜŞ”   19:45   TOROSLAR’DA KıRSAL MAHALLELER MODERN YOLLARA KAVUŞUYOR   19:25   MERSIN’DE KADıN RADYOCULARıN MÜCADELESI BEYAZPERDEDE: “BIZ RADYOYU ÇOK SEVDIK” AYAKTA ALKıŞLANDı   19:15   MERSIN AKDENIZ’DE ÇEVRE YATıRıMı: 1.081 KONTEYNER HIZMETE GIRDI   18:59   “MERSIN’DE DÜNYA ENGELLILER GÜNÜ: İŞKUR DESTEĞIYLE HAYATA KATıLAN GÜÇLÜ ADıMLAR”   18:54   MERSIN’DE HOBI PARKı KıŞA HAZıR: VATANDAŞLAR TOPRAKLA BULUŞTU   19:59   “YÜREĞIR’IN ÇıĞLıĞı MECLISTE: DR. MÜZEYYEN ŞEVKIN’DEN KENTSEL DÖNÜŞÜM VE YATıRıM ÇAĞRıSı”  
 
     
   

YSK, SİYASİ PARTİLERİN 31 İTİRAZINDAN 30`UNU REDDETTİ


Yüksek Seçim Kurulu (YSK), bugün yaptığı toplantıda; siyasi partilerin dün sona eren olağan itiraz sürecinde yaptığı başvuruları görüştü. YSK, siyasi partilerin yaptığı 31 itirazın 30`unu reddederken, MHP`nin Çorum`un Uğurludağ ilçesi belediye meclis üyeliğine ilişkin itirazını kabul etti. YSK, yarın bir toplantı daha yapacak.

 

Tarih : 11 Nisan 2024 Perşembe 18:43   Okunma : 632

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), bugün yaptığı toplantıda; siyasi partilerin dün sona eren olağan itiraz sürecinde yaptığı başvuruları görüştü. YSK, siyasi partilerin yaptığı 31 itirazın 30`unu reddederken, MHP`nin Çorum`un Uğurludağ ilçesi belediye meclis üyeliğine ilişkin itirazını kabul etti. YSK, yarın bir toplantı daha yapacak.

YSK, bugün saat 14.00`de siyasi partilerin 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin dün sona eren olağan itiraz sürecinde yaptıkları başvuruları görüştü. YSK, 31 itirazdan 30`unu reddederken 1`ini kabul etti. YSK üyeleri yarın saat 15.00`te bir toplantı daha gerçekleştirecek. Bu toplantıda İYİ Parti`nin Ordu Büyükşehir Belediyesi için yaptığı itirazın da ele alınması bekleniyor. YSK`nin ayrıca CHP`nin Hatay Büyükşehir Belediyesi için yaptığı başvuruya ilişkini itirazının reddinin gerekçesini de açıklaması bekleniyor.

YSK`nin bugünkü toplantısında aldığı kararlar şöyle:

. AKP`nin Gümüşhane seçimlerinin iptali talebi reddedildi.

. Yeniden Refah Partisi`nin Tokat Çamlıbel seçimi iptali talebi reddedildi.

. İYİ Parti`nin Trabzon Şalpazarı`nda yeniden sayım talebi reddedildi.

. Yeniden Refah Partisi`nin Trabzon Şalpazarı`nda yeniden sayım talebi reddedildi.

. CHP`nin Trabzon Çarşıbaşı`nda yeniden sayım talebi reddedildi.

. Yeniden Refah Partisi`nin Şanlıurfa Eyyubiye`de seçimin iptali talebi reddedildi.

. AKP`nin Adıyaman Gölbaşı`nda yeniden sayım talebi reddedildi.

. CHP`nin Sakarya Serdivan`da seçim iptali talebi reddedildi.

.CHP`nin Samsun Alaçam`daki yeniden sayım talebi reddedildi.

. Yeniden Refah Partisi`nin Elazığ seçimlerinde yeniden oy sayımı talebi reddedildi.

. MHP`nin Elazığ seçimlerinde yeniden oy sayımı talebi reddedildi.

. Elazığ`ın Keban ilçesinde mazbatanın MHP`li başkandan alınıp ikinci sıradaki AKP adayına verilmesi talebi reddedildi. W

. DEM Parti`nin Mardin Ömerli`de seçimin iptali talebi reddedildi.

. AKP`nin Balıkesir Balya`da oyların yeniden sayım talebi reddedildi.

. DEM Parti`nin Diyarbakır Eğil`de seçimin iptali talebi reddedildi.

. MHP`nin Konya Doğanhisar`da oyların yeniden sayım talebi reddedildi.

. İYİ Parti`nin Kayseri Yeşilhisar`da seçim iptali talebi reddedildi.

. AKP`nin Kayseri Akkışla`da seçim iptali talebi reddedildi.

. Yeniden Refah Partisi`nin Kayseri Yahyalı`da oyların yeniden sayılması talebi reddedildi.

. MHP`nin Afyonkarahisar Emirdağ`da seçimin iptali talebi reddedildi.

. CHP`nin Afyonkarahisar Bayat`ta oyların yeniden sayım talebi reddedildi.

. Uşak Banaz`da mazbata iptali ve mazbatanın ikinci sıradaki adaya verilmesi talebi reddedildi.

. AKP`nin İstanbul Bahçelievler`de belediye meclis üyeliği için oyların yeniden sayım talebi reddedildi.

. CHP`nin Osmaniye Düziçi`nde oyların yeniden sayım talebi reddedildi.

. CHP`nin Ankara Bala`da oyların yeniden sayım talebi reddedildi.

. CHP`nin Gaziantep İslahiye`de oyların yeniden sayım talebi reddedildi.

. Yeniden Refah Partisi`nin Gaziantep Nurdağı`nda seçimin iptali talebi reddedildi.

. AKP`nin Malatya Arapgir`de oyların yeniden sayılması talebi reddedildi.

. AKP`nin İzmir Güzelbahçe`de oyların yeniden sayılması talebi reddedildi.

. AKP`nin İzmir Kemalpaşa`da oyların yeniden sayılması talebi reddedildi.

. MHP`nin Çorum Uğurludağ`da hesaplamadaki hatadan dolayı meclis üyeliğine itirazı kabul edildi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA