30 Nisan 2024 Salı

16:30   GÜLÜSTAN KILIÇ KOÇYİĞİT: "TAHİR ELÇİ`NİN KATİLLERİNİN ADALET ÖNÜNDE HESAP VERMESİ İÇİN SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ"   16:14   EKREM İMAMOĞLU`NA TAŞLI SALDIRI DAVASI 24 HAZİRAN`A ERTELENDİ   16:05   TARSUS BELEDIYESI’NDE KIRSAL MAHALLELERDE YOL BAKIM ÇALIŞMA SEFERBERLİĞİ   16:01   TOROSLAR AKADEMİ EĞİTİM MERKEZİ’NDE SINAVA HAZIRLANAN ÖĞRENCİLERE ETÜT DESTEĞİ    15:48   SEZGİN TANRIKULU: “MÜTALAA, TAHİR ELÇİ`NİN ÖLDÜRÜLMESİNE İLİŞKİN SORUŞTURMANIN NASIL YANLIŞ YÜRÜTÜLDÜĞÜNÜ ORTAYA KOYUYOR”   15:36   YARGITAY, 28 TURDUR BAŞKANINI SEÇEMİYOR… SEÇİMİN YARIN YAPILACAK 29. TURUNDA MUHSİN ŞENTÜRK VE ÖMER KERKEZ YARIŞACAK   15:15   BİRLİK SAĞLIK SEN MUĞLA İL TEMSİLCİSİ GÜL: "YIKIM KARARI VERİLEN MENTEŞE DEVLET HASTANESİ`NE BADANA VE BOYASI İÇİN 800 BİN LİRA ÖDENEK ÇIKARTILDI"   14:53   TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ YENİ ANAYASA TEKLİFİ İÇİN PARTİ GRUPLARINA ZİYARETE BAŞLAYACAK   14:27   UTKU ÇAKIRÖZER, MİNE ÖZERDEN VE ÇİĞDEM MATER`İ BAKIRKÖY CEZAEVİ`NDE ZİYARET ETTİ: "GEZİ DAVASI TUTUKLULARI DERHAL SERBEST BIRAKILMALI"   14:27   ÇUKUROVA BASKETBOL KULÜBÜ MERSİN YÖNETİMİNDEN VAHAP SEÇER`E ZİYARET   14:23   BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ`NİN BORCU BELEDİYE BİNASINA ASILDI... AHMET AKIN: "ASLA `ENKAZ DEVRALDIK` DEMEYECEĞİZ. MAZERET DEĞİL İŞ ÜRETECEĞİZ"   14:16   GAMZE TAŞCIER`DEN ALİ YERLİKAYA`YA `1 MAYIS` TEPKİSİ   14:07   TAHİR ELÇİ CİNAYETİ DAVASINDA SAVCILIK MÜTALAASI: "SUÇUN SANIK POLİS MEMURLARI TARAFINDAN İŞLENDİĞİNİN SABİT OLMAMASI NEDENİYLE BERAATİNE KARAR VERİLMESİ TALEP OLUNUR"   14:04   ÖZGÜR ÖZEL`DEN, AMEDSPOR KULÜBÜ BAŞKANINA TEBRİK TELEFONU   14:03   CHP AKDENİZ İLÇE BAŞKANI PALAMUT’TAN 1 MAYIS MESAJI   13:55   TÜRKİYE, NATO GENEL SEKRETERLİĞİ İÇİN HOLLANDA BAŞBAKANI RUTTE`NİN ADAYLIĞINA DESTEK VERECEĞİNİ AÇIKLADI   13:20   KAYSERİ`DEN İSTANBUL`A GİTMEK İÇİN YOLA ÇIKAN "YÜRÜYEN ADAM" LAKAPLI NEŞET TURAN, AKSARAY`DA KAMYONET ÇARPMASI SONUCU HAYATINI KAYBETTİ   13:15   ÖZGÜR ÖZEL, BAKAN YERLİKAYA İLE TELEFONDA GÖRÜŞTÜ, TAKSİM KARARININ YENİDEN GÖZDEN GEÇİRİLMESİNİ TALEP ETTİ   12:46   SİNAN ATEŞ SORUŞTURMASI TAMAMLANDI: 22 KİŞİ HAKKINDA ``TASARLAYARAK ÖLDÜRME" SUÇUNDAN İDDİANAME DÜZENLENDİ   12:20   MÜZEYYEN ŞEVKİN: "BİR TARAFTA LÜKS YAŞAM DİĞER TARAFTA VATANDAŞIN MİLYARLARCA LİRALIK BORCU VAR"  
 
     
   

SİYASİ PARTİLER ARASINDAKİ BAYRAM ZİYARETLERİ, SİYASET GÜNDEMİNİN YANI SIRA RENKLİ GÖRÜNTÜLERE DE SAHNE OLDU


Siyasi partilerdeki bayramlaşma ziyaretlerinde, yerel seçim sonuçları, İsrail ile Türkiye`nin ticari ilişkileri ve İsrail`in Gazze`ye yönelik saldırıları gündeme gelirken; renkli görüntüler ve esprili diyaloglar da yaşandı. Türkiye ekonomisinin de konuşulduğu bayramlaşma programlarında bayramın birleştirici yanına vurgu yapıldı. Siyasi parti temsilcileri bayramlaşmaya gittikleri partilere çiçek ve çikolata götürürken, çay ve yiyeceklerle karşılandı.

 

Tarih : 11 Nisan 2024 Perşembe 19:52   Okunma : 175

OGÜN AKKAYA

Siyasi partilerdeki bayramlaşma ziyaretlerinde, yerel seçim sonuçları, İsrail ile Türkiye`nin ticari ilişkileri ve İsrail`in Gazze`ye yönelik saldırıları gündeme gelirken; renkli görüntüler ve esprili diyaloglar da yaşandı. Türkiye ekonomisinin de konuşulduğu bayramlaşma programlarında bayramın birleştirici yanına vurgu yapıldı. Siyasi parti temsilcileri bayramlaşmaya gittikleri partilere çiçek ve çikolata götürürken, çay ve yiyeceklerle karşılandı.

Ramazan Bayramı`nın ikinci gününde gün boyu siyasi partiler arasında bayramlaşma ziyaretleri yapıldı. 

EN ÇOK BAYRAMLAŞAN PARTİ CHP

Bayramlaşmaların en yoğun partisi CHP oldu. CHP, aralarında AKP, MHP, İYİ Parti, DSP, HDP ve Yeşil Sol Parti, Zafer Partisi, Memleket Partisi, DEVA Partisi, Yeniden Refah Partisi, ANAP, BTP, Milli Yol Partisi, Vatan Partisi`nin aralarında bulunduğu 16 partinin heyetleri ile bayramlaştı.

AKP, HÜDA PAR İLE BAYRAMLAŞTI

İYİ Parti ise AK Parti, CHP, Saadet Partisi, Gelecek ve DEVA Partisinin de aralarında bulunduğu partilerle bayramlaşırken; MHP, AK Parti, DSP, CHP ve Yeniden Refah Partisi heyetleriyle bayramlaştı. HDP ve Yeşil Sol Parti heyetleri bayram ziyaret ve kabullerini birlikte gerçekleştirdi. Heyetler, CHP, Gelecek Partisi, Saadet Partisi ve DEVA Partisi ile bir araya geldi. 8 partiyle bayramlaşan AKP`yi CHP, MHP, HÜDA PAR, Yeniden Refah Partisi, Büyük Birlik Partisi, DSP, İYİ Parti ve Vatan Partisi ziyaret etti.

DSP, PROGRAM SARKINCA ÇİKOLATAYI BIRAKIP GİTTİ

Partilerin bayramlaşma programlarında yaşanan sarkmalardan dolayı Gelecek Partisi heyetinin gecikmesi üzerine CHP heyeti, belirlenen saatten sonra ziyaretine başladı. CHP heyetinin ziyareti sırasında partiyi ziyaret eden DSP heyeti bir süre bekledi. Ancak daha sonrasında getirdikleri çikolatayı bırakarak diğer programlarına geç kalmamak için Yeniden Refah Partisi`nin genel merkezinden ayrıldı. Öte yandan bayramlaşma ziyaretlerinde asansörde karşılaşalan bazı parti heyetleri, burada bayramlaştı.

“HEPSİ KİLO YAPIYOR”

CHP heyeti, Ramazan Bayramı dolayısıyla MHP`yi ziyaret etti. CHP Genel Başkan Yardımcısı Volkan Demir başkanlığındaki CHP heyetini, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Osmanağaoğlu ve MYK Üyesi Özgür Bayraktar`dan oluşan MHP heyeti ağırladı. Bayram ziyaretlerinin vatandaşlar tarafından da ilgiyle takip edildiği ifade edilen sohbette çay ve yiyecek ikramlarına ilişkin esprili anlar da yaşandı. MHP ve CHP heyetlerinin bayramlaşmasında Karakaya, Demir`e “Çay alıyorsunuz ama bir şey yemiyorsunuz” dedi. Demir`in “Hepsi kilo yapıyor” demesi gülüşmelere neden oldu.

YENİDEN REFAH PARTİSİ, İYİ PARTİ HEYETİNİ SULTAN ÇAYI İLE KARŞILADI

Yeniden Refah Partisi ve İYİ Parti heyetlerinin bayramlaşmasında da kameralara renkli görüntüler yansıdı. Yeniden Refah Partisi ziyareti esnasında İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayşe Sucu`ya “Sultan Çayı” ikram edildi.

“RAHATLADIK, MUTLU OLDUK”

Yeniden Refah Partisi`ni, AKP`den Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, AKP Genel Merkez Kadın Kolları MKYK üyesi Derya Öztekin, AKP Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK üyesi Salih Aydın ziyaret etti. Sohbet sırasında YRP Gene Başkan Yardımcısı Uğurlu, "Biraz da siyasete girelim" diyerek, "Seçimlerde çok şükür başarı yakaladık, üçüncü parti olduk. Televizyonda izlediğimiz AKP taraftarı birçok gazeteci şunu söylediler; `Hiçbir yerde YRP yüzünden AKP belediye kaybetmedi.` Bundan biz rahatladık, mutlu olduk. Bizim yüzümüzden kaybettiğiniz belediye yok çok şükür" ifadelerini kullandı.

“DAHA ÇAYIMIZ VAR”

İYİ Parti`ye bayram ziyaretinde bulunan CHP heyeti, genel merkezden ayrılırken AKP heyeti ile karşılaştı. CHP ve AKP heyetleri ayak üstü bayramlaştı. AKP MKYK Üyesi ve İstanbul Milletvekili Hasan Sert başkanlığında CHP Genel Merkezi`ni ziyaret eden AKP heyeti ile CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka arasında “çay” sohbeti yaşandı. Nazlıaka, AKP`li bayram heyetini uğurlarken “Daha çayımız var. Bitirmeden gitmeyelim” dedi. AKP`li heyet çayı ikramından sonra CHP`den ayrıldı.

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA