8 Mayıs 2025 Perşembe

21:41   CHP`NIN BEYAZıT MITINGINE YURTTAŞLARDAN DESTEK: BU ADALETSIZLIĞIN BIR AN ÖNCE SONA ERMESINI ISTIYORUZ   17:23   AYM`NIN, HAYVANLARı KORUMA YASASı`NıN IPTAL ISTEMINI REDDETMESI... MURAT EMIR: "HALKıN IKTIDARıNı KURDUĞUMUZDA ILK ADıMLARıMıZDAN BIRI BU KATLIAM YASASıNı IPTAL ETMEK OLACAK"   17:14   TİP: "ANAYASA MAHKEMESI, YAŞAMı DEĞIL, IKTIDARı VE ŞIDDET POLITIKALARıNı SEÇTI"   17:01   ESILA`NıN BABASıNDAN CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN`A: "‘AILE YıLı` DEDINIZ, BIZ DE BIR AILEYIZ. AILELERI DAĞıTMAYıN"   16:54   ÖZGÜR ÖZEL: “BURADAN SONRA TÜRKIYE`NIN ÖNÜNDE YENI BIR IKTIDAR, YENI BIR DÖNEM VARDıR”   16:26   EKREM İMAMOĞLU`NDAN BEYAZıT MEYDANı`NDAKI “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGINE ÇAĞRı: "DIPLOMANı AL DA GEL"   16:10   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ, ARSLANKÖY’DE VATANDAŞLARLA BULUŞTU   15:54   HAYVAN HAKLARı SAVUNUCULARı, HAYVANLARı KORUMA YASASı`NıN IPTAL ISTEMININ REDDINI ANAYASA MAHKEMESI ÖNÜNDE PROTESTO ETTI   15:53   ANKARA BAROSU: "YAŞAM HAKKıNı SAVUNACAK VE MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞIZ"   15:40   EKREM İMAMOĞLU`NDAN TUTUKLU GENÇLERE MEKTUP: "YALNıZ DEĞILSINIZ, BU MILLET YANıNıZDADıR"   15:37   TÜRKIYE BAROLAR BIRLIĞI: “ANAYASA`NıN EVRENSEL ILKELERINDEN UZAK BU DÜZENLEME, YALNıZCA HAYVANLARıN DEĞIL, TOPLUMUN ORTAK ADALET DUYGUSUNUN DA DERIN BIÇIMDE ZEDELENMESINE NEDEN OLMUŞTUR”   15:31   CHP`NIN BEYAZıT MEYDANı`NDAKI MITINGINE TİP GENEL BAŞKANı BAŞ`TAN DESTEK: "DAYANıŞMA ADıNA PARTI VE GENÇLIK ÖRGÜTÜMÜZLE EYLEME KATıLACAĞıZ"   15:12   HAYVAN HAKLARı SAVUNUCULARı ANAYASA MAHKEMESI ÖNÜNDE...   15:11   SARAÇHANE PROTESTOLARı... 14 GENCIN TAHLIYE TALEBI REDDEDILDI   15:03   TBMM PLAN VE BÜTÇE KOMISYONU... CHP`LI BAKıRLıOĞLU: "TRT`NIN BANDROL GELIRLERINDEN 7 MILYARıN ÜZERINDE KARı VAR. NEDEN HALA BIZDEN BANDROL ALıNMAYA DEVAM EDILIYOR?"   14:49   HAYVAN HAKLARı SAVUNUCULARı AYM`NIN ÖNÜNDE… SERA KADıGIL: “ SIZ IŞINIZI YAPAMıYORSANıZ MASUMLAR ÖLMEYECEK, SIZ ISTIFA EDECEKSINIZ KARDEŞIM”   14:46   ANAYASA MAHKEMESI`NDEN HAYVAN YASASı`NıN IPTAL ISTEMINE RET   14:12   SARAÇHANE TUTUKLUSU GENÇLERIN AILELERI SILIVRI`DEN SESLENDI: BU YıL AILE YıLı ILAN EDILDI AMA AILELER PARAMPARÇA...   13:44   1 MAYıS` KUTLAMALARı NEDENIYLE IŞE GITMEYEN YAZıLıM UZMANı: "DARBEDILDIM VE IŞTEN ATıLDıM"   13:02   MEZITLI BELEDIYE BAŞKANı TUNCER: "HER ZAMAN HALKıMıZıN YANıNDA OLMAYA DEVAM EDECEĞIZ"  
 
     
   

VAHAP SEÇER, 23 NİSAN DOLAYISIYLA KOLTUĞUNU ÇOCUKLARA BIRAKTI 


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu kendisini ziyaret eden çocuklara bıraktı. 

 

Tarih : 23 Nisan 2024 Salı 15:32   Okunma : 515

(MERSİN) - Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu kendisini ziyaret eden çocuklara bıraktı. 

Başkan Seçer, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocukları ağırladı. Çocuklar, Seçer için hazırladıkları hediyeleri takdim etti. Hediyeler için teşekkür eden Seçer, başkanlık koltuğunu çocuklara bıraktı, onlardan gelen talepleri dinledi.

Çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı`nı kutlayan Başkan Seçer, şöyle konuştu:

“23 Nisan bize demokrasiyi, millet iradesini, egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğunu ifade ediyor. Birçok bir millet için olması gereken değerleri taşıyan bir gün. Ama bugünün çocuklarımız için asıl önemli dünyada ilk ve tek çocuk bayramı olması. Bunu da Mustafa Kemal Atatürk`e borçluyuz. Bundan on yıllarca yıl önce çocuklarımızı bizim bugünkü hassasiyetimizden çok daha öte hassasiyetle düşünmüş ve sizlere armağan etmiş. Atatürk`e minnetlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz.”

“MÜFTÜ DERESİ YAŞAM VADİSİ YAPACAĞIZ” 

Çocuklardan gelen taleplere de yanıt veren Seçer, çocuklara ve Mersin halkı için 500 dönümlük bir park yapacaklarını belirterek, “Sizlere Müftü Deresi Yaşam Vadisi yapacağız. Orada da bazı fonksiyonlara yer vereceğiz” dedi. 

Çocuklardan birinin ‘Şehir Müzesi` istemesi üzerine Seçer, Taş Bina`nın restorasyonunun sürdüğünü ve yakın zamanda Mersin`e bir kent müzesi kazandıracaklarını söyledi. Kütüphaneleri çok önemsediklerini de belirten Seçer, kent genelinde 12 okuma salonun hizmette olduğunu ve bunların sayısını artırmak için çalışmalar gerçekleştirdiklerini kaydetti. Çocukların kentte söz sahibi olabilmeleri için hayata geçirdikleri ‘Çocuk Meclisi` hakkında da konuşan Seçer, bu uygulamayı demokrasi bilincini küçük yaştaki çocuklara aşılamak için daha da önemsediklerini vurguladı.


 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA