25 Mart 2026 Çarşamba

14:06   CHP PM ÜYESI OZAN VARAL: “TARSUS’A ÇIMENTO FABRIKASı DAYATıLıYOR!”   14:05   TOROSLAR BELEDIYESI KıRSALDA ULAŞıM GÜVENLIĞINI ARTıRıYOR   14:04   GELECEĞIN ÇEVRECILERI YENIŞEHIR’DE YETIŞIYOR   14:01   HAKKıNDA GÖZALTı KARARı ÇıKARıLAN OYUNCU HANDE ERÇEL: "EĞITIMIM IÇIN YURT DıŞıNDAYıM, ÜLKEME DÖNEREK GEREKLI AÇıKLAMALARı YAPACAK VE IFADEMI VERECEĞIM"   14:01   YENI YOL GRUP TOPLANTıSı... AHMET DAVUTOĞLU’NDAN AKıN GÜRLEK’E: "TAZMINAT DAVASı AÇMAK YERINE ’BENIM HER ŞEYIMI ARAŞTıRıN, BEN BURADAYıM’ DEYIN"   11:45   KıYıLARıN GELECEĞI MERSIN’DE ŞEKILLENIYOR: VAHAP SEÇER’DEN TÜRKIYE İÇIN ‘MAVI YOL HARITASı’ HAMLESI!   10:30   NAKLIYECIDEN "KONTAK KAPATMA" RESTI! MAZOT ZAMLARı TEKERLEĞI DURDURDU: "ANKARA’YA GIDENE KADAR ZARAR EDIYORUZ"   07:30   ÜNLÜ İSIMLERE ŞOK UYUŞTURUCU OPERASYONU: FIKRET ORMAN, BURAK ELMAS VE HANDE ERÇEL HAKKıNDA KARAR!   07:03   15 BARODAN ORTAK TEPKI: GAZETECILIK SUÇ DEĞILDIR!   20:02   MERSIN’DE DEV ROTA: TARIHI KILIKYA YOLU BAYRAMDA DOĞA TUTKUNLARıNıN AKıNıNA UĞRADı!   19:36   DOĞUBEYAZıT’TAKI ASKERI ARAÇ KAZASıNDA ŞEHIT SAYıSı 2 OLDU   19:32   İBB DAVASı’NDA 9. GÜN... TUTUKLU RESUL EMRAH ŞAHAN: "72 KATLı GÖKDELEN YAPMAK ISTEDILER, KARŞı ÇıKTıK. GÖRMEZDEN GELSEYDIM BUGÜN BURADA OLMAZDıM"   19:31   AYŞE TOKYAZ CINAYETI DAVASıNDA IKINCI DURUŞMA... CHP’LI NAZLıAKA: “AYŞE’NIN HAYKıRıŞı HAVADA ASıLı KALMAYACAK”   15:52   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL’DEN AK PARTILI MILLETVEKILLERINE: "ELINIZDEKI BELGELERI BIR GENEL BAŞKANA GÖTÜRECEKSENIZ, BU GENEL BAŞKANA DEĞIL, AK PARTI’NIN GENEL BAŞKANıNA GÖTÜRÜN KARDEŞIM"   15:50   CHP GRUP TOPLANTıSı... EMINE ÜLKER TARHAN CHP’YE DÖNDÜ   14:46   İBB DAVASı’NDA 9’UNCU GÜN... ALTAN ERTÜRK: "143 EYLEMDEN OLUŞAN IDDIANAMEDE, ÇEYREK EYLEMDEN DOLAYı 6 AYDıR BOŞU BOŞUNA ÇOCUKLARıMDAN UZAK TUTUKLUYUM"   13:45   GAZETECI HAKAN TOSUN’UN ÖLDÜRÜLMESINE ILIŞKIN IDDIANAME TAMAMLANDı... ŞÜPHELILERIN "AĞıRLAŞTıRıLMıŞ MÜEBBET" HAPIS CEZASıYLA CEZALANDıRıLMALARı ISTENDI   13:43   DILOVASı DAVASı... YAKıNLARıNı KAYBEDEN AILELER: "ADALETIMIZE GÜVENMEK ISTIYORUM, BÖYLE ADALET OLACAKSA OLMASıN"   10:55   EKONOMIDE ’İŞSIZLIK’ ALARMı! RAKAMLAR DUDAK UÇUKLATTı: TAM 2 MILYON 456 BIN KIŞI...   10:35   MERSIN’IN 2026 İKLIM KARNESI AÇıKLANDı: İŞTE ŞEHRIN EN GÜÇLÜ VE ZAYıF ALANLARı!  
 
     
   

ALMANYA CUMHURBAŞKANI STEİNMEİER ANITKABİR`İ ZİYARET ETTİ


Resmi ziyaret için Türkiye`de bulunan Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, Anıtkabir`e ziyaret etti.

 

Tarih : 24 Nisan 2024 Çarşamba 11:46   Okunma : 789

(ANKARA) - Resmi ziyaret için Türkiye`de bulunan Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, Anıtkabir`i ziyaret etti.

Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier, Almanya`nın Ankara Büyükelçisi Jürgen Schulz ile birlikte Anıtkabir`e geldi. Almanya Cumhurbaşkanı ve beraberindeki heyet Aslanlı Yol`dan yürüyerek tören alanına geçti. Steinmeier, kırmızı beyaz karanfillerden oluşan ve Alman bayrağı renklerinin bulunduğu çelengi Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk`ün mozolesine koydu ve saygı duruşunda bulunuldu. Steinmeier ve beraberindeki heyet, Anıtkabir merdivenlerinde hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Daha sonra Misak-ı Milli Kulesi`ne geçen Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier, Anıtkabir Özel Defteri`ne şunları yazdı:

"Almanya Devlet Başkanı olarak Türkiye Cumhuriyeti`ni ziyaret etmekten ve bu devletin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk`e derin saygılarımı sunmaktan büyük onur duyuyorum.

O`nun Avrupa`ya bakışı, Almanya ile Türkiye Cumhuriyeti arasındaki 100 yıllık derin dostluğun temelini atmıştır. Ülkelerimizin insanları, diğer ülkede daha iyi bir yaşam veya koruma arayan cesur erkek ve kadınların birçok hikayesiyle karakterize edilen derin bir bağ hissetmektedir. Milyonlarca Türk kökenli insan bugün ülkemi zenginleştirmektedir. Bu bağlantılar hazinesi, ilişkilerimizin daha da geliştirilmesi için bir mihenk taşıdır."  

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA