8 Ağustos 2026 Cumartesi

10:13   13 İLÇEDE DENGELERI DEĞIŞTIREN YATıRıM HAMLESI: MUĞLA BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NDEN GÖVDE GÖSTERISI!   10:02   MUT’TA YıLLARDıR SÜREN SU SıKıNTıSı BITTI! MESKİ’DEN KıRSALA HAYAT VEREN DEV HAMLE   09:50   SON DAKIKA: TBMM’DE KRITIK ’ÇERÇEVE YASA’ KABUL EDILDI! PKK SILAH BıRAKıRSA İNFAZLAR ERTELENECEK... KIMLER KAPSAM DıŞıNDA?   01:17   MEZITLI’DE ÇIFTÇININ YÜZÜNÜ GÜLDÜREN HAMLE: ÜRÜN KAYBıNı ÖNLEYECEK DEV DESTEK BAŞLADı!   21:20   YENİ PARTI’DE BAĞıŞ REKORU!   20:35   TOROSLAR’DA BÜYÜK DEĞIŞIM! BAŞKAN ABDURRAHMAN YıLDıZ SAHAYA İNDI: ’HEDEF YıL SONU’   19:54   MERSIN BÜYÜKŞEHIR ENGELSIZ YAŞAM PARKı’NDA AÇıK HAVA SINEMASı KEYFI: SOSYALLEŞMENIN VE EĞLENCENIN ADRESI OLDU   19:20   TARSUS’TA KıRSAL ULAŞıMDA BÜYÜK DEVRIM: 3 MAHALLEDE YOLLAR BAŞTAN AŞAĞı YENILENDI!   19:10   ’30 BIN GÜVENLIK GÖREVLISI ÇÖZÜM MÜ?’ EĞITIM-İŞ’TEN OKUL GÜVENLIĞI AÇıKLAMASı: ’GEÇICI TEDBIRLERLE SORUN ÇÖZÜLMEZ’   19:01   BORÇKA’DA SIYASETTE ALEVLENEN GERILIM! ’SEÇIMDEN KAÇMASıNLAR, SOKAĞA ÇıKSıNLAR GÖRELIM ONLARı’   16:33   CHP MUT VE SILIFKE İLÇE BAŞKANLıKLARıNDA TOPLU ISTIFA: YENİ PARTI’YE KATıLMA KARARı ALDıLAR   16:01   TBMM GENEL KURULU... VAN GÖLÜ VE MERSIN KÖRFEZI IÇIN ACIL ÖNLEM ÇAĞRıSı   15:57   ÖZGÜR ÖZEL LE MONDE’A YAZDı: "AVRUPA’NıN GELECEĞI TÜRKIYE’DE DEMOKRASININ GELECEĞINDEN AYRı DÜŞÜNÜLEMEZ"   15:56   “ÇERÇEVE YASA" TEKLIFININ YANSıMALARı… DTB BAŞKANı YEŞIL: “BU SÜRECIN EN ÖNEMLI EKONOMIK KAZANıMLARıNDAN BIRI ISTIHDAM OLACAKTıR”   15:54   CHP SÖZCÜSÜ SARı: "MENDERES BELEDIYE BAŞKANı İLKAY ÇIÇEK, DÜN ITIBARıYLA TEDBIRLI OLARAK ’KESIN IHRAÇ’ TALEBIYLE DISIPLINE SEVK EDILMIŞTIR"   13:51   YAŞAR TÜZÜN: "232 BELEDIYE BAŞKANı CHP’DEN ISTIFA EDEREK YENİ PARTI’YE KATıLDı"   13:50   CHP’LI KUŞOĞLU’NDAN MANSUR YAVAŞ AÇıKLAMASı: "ADAYıMıZ DIYE ORTAYA ÇıKARTıP YıPRATMAK ISTEMIYORUZ, HALKıN TEVECCÜHÜ DEVAM EDERSE TABII KI OLUR"   13:50   TRUMP, DOĞUM YOLUYLA ALıNAN ABD VATANDAŞLıĞıNı SıNıRLAMAK IÇIN YENIDEN KARARNAMELER IMZALADı   13:49   SELVI KıLıÇDAROĞLU TABURCU EDILDI   08:05   SILIVRI’DEN DUYGULANDıRAN MESAJ: TAYFUN KAHRAMAN’DAN KıZı VERA’YA YÜREK BURKAN DOĞUM GÜNÜ MEKTUBU!  
 
     
   

İSİAS OTELİ DAVASI... KIZI ASYA`YI KAYBEDEN BABA MEHMET TÜLEK: “SÜRECİN ŞEFFAF VE BİLİME DAYALI YÜRÜTÜLMESİNİ İSTİYORUZ”


Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde yıkılan Adıyaman`daki Grand İsias Oteli davasının ikinci duruşması Adıyaman 3. Ağır Ceza Mahkemesi`nde başladı. Otelde yaşamını yitiren Asya Tülek`in babası Mehmet Tülek, “Adaletin bir şekilde yerini bulması lazım. Beklentim bütün suçluların ‘olası kast` ile yargılanması. Olabildiğince en ağır ceza ile yargılanmaları. Sürecin daha şeffaf ve bilime dayalı yürümesini istiyoruz. Gazi Üniversitesi tarafından hazırlanan raporun bilimsel bir dayanağı yok. Tamamen birileri tarafından organize edilerek önümüze konulan bir rapor. Onu çürüttük. Biz bilimsel verilerle buraya geldik” dedi.

 

Tarih : 26 Nisan 2024 Cuma 11:35   Okunma : 787

HABER: DİLAN KUTLU KAMERA: DURSUN ALKAYA

(ADIYAMAN) - Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde yıkılan Adıyaman`daki Grand İsias Oteli davasının ikinci duruşması Adıyaman 3. Ağır Ceza Mahkemesi`nde başladı. Otelde yaşamını yitiren Asya Tülek`in babası Mehmet Tülek, “Adaletin bir şekilde yerini bulması lazım. Beklentim bütün suçluların ‘olası kast` ile yargılanması. Olabildiğince en ağır ceza ile yargılanmaları. Sürecin daha şeffaf ve bilime dayalı yürümesini istiyoruz. Gazi Üniversitesi tarafından hazırlanan raporun bilimsel bir dayanağı yok. Tamamen birileri tarafından organize edilerek önümüze konulan bir rapor. Onu çürüttük. Biz bilimsel verilerle buraya geldik” dedi.

Adıyaman`daki Grand İsias Otel davasının ikinci duruşması Adıyaman 3. Ağır Ceza Mahkemesi`nde başladı. Dava öncesi yapılan basın açıklaması sonrasında ANKA Haber Ajansı`na konuşan Asya yaşamını yitiren Tülek`in babası Mehmet Tülek, tutuklu sanıkların olası kast ile yargılanmasını istedi. Dava sürecinin şeffaf ve bilime dayalı yürütülmesi çağrısında bulunan Tülek, şunları kaydett:

“SÜRECİN DAHA ŞEFFAF VE BİLİME DAYALI YÜRÜMESİNİ İSTİYORUZ”

“Bu gün burada olmamızın nedeni çok açık adalet peşinde koşmaya devam ediyoruz. Umarım adalet yerini bulacak. ‘Umarım adalet yerini bulacak` demek kadar herhalde açık bir şey yoktur. Adaletin bir şekilde yerini bulması lazım. Beklentim bütün suçluların ‘olası kast` ile yargılanması. Olabildiğince en ağır ceza ile yargılanmaları. Sürecin daha şeffaf ve bilime dayalı yürümesini istiyoruz.

“ORGANİZE EDİLEREK ÖNÜMÜZE KONULAN BİR RAPOR”

Gazi Üniversitesi tarafından hazırlanan raporun bilimsel bir dayanağı yok. Tamamen birileri tarafından organize edilerek önümüze konulan bir rapor. Onu çürüttük. Biz bilimsel verilerle buraya geldik. Gerçekler çok net. Bu gerçekleri çocuklarımızı enkazdan kendi ellerimizle çıkartırken somut bir şekilde gördük. Bunu bilim insanlarıyla çalışarak ortaya koyduk. Bu gerçekleri mahkemenin de görmesini istiyoruz.”

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA