25 Mart 2026 Çarşamba

16:49   İSPANYA BAŞBAKANı: İSRAIL, LÜBNAN’A GAZZE’DEKIYLE AYNı YıKıMı YAŞATMAYı HEDEFLIYOR   16:43   İBB DAVASı’NDA 10. GÜN... TUTUKLU BEYLIKDÜZÜ BELEDIYE BAŞKANı MEHMET MURAT ÇALıK SAVUNMASıNA BAŞLADı: "ALNıMıN AKıYLA BU SÜRECIN IÇINDEN ÇıKACAĞıM"   16:42   MUHSIN YAZıCıOĞLU, MEZARı BAŞıNDA ANıLDı... REMZI ÇAYıR: "ONUN YOLUNU IKTIDAR YAPMAK HEPIMIZIN GÖREVI"   16:42   TBMM’DE SÜREÇLE ILGILI MÜSTAKIL VE GEÇICI YASA HAZıRLıĞı… TBMM BAŞKANı KURTULMUŞ ILE GRUP KOORDINATÖRLERININ TOPLANTıSıNıN GELECEK HAFTA YAPıLMASı PLANLANıYOR   14:06   CHP PM ÜYESI OZAN VARAL: “TARSUS’A ÇIMENTO FABRIKASı DAYATıLıYOR!”   14:05   TOROSLAR BELEDIYESI KıRSALDA ULAŞıM GÜVENLIĞINI ARTıRıYOR   14:04   GELECEĞIN ÇEVRECILERI YENIŞEHIR’DE YETIŞIYOR   14:01   HAKKıNDA GÖZALTı KARARı ÇıKARıLAN OYUNCU HANDE ERÇEL: "EĞITIMIM IÇIN YURT DıŞıNDAYıM, ÜLKEME DÖNEREK GEREKLI AÇıKLAMALARı YAPACAK VE IFADEMI VERECEĞIM"   14:01   YENI YOL GRUP TOPLANTıSı... AHMET DAVUTOĞLU’NDAN AKıN GÜRLEK’E: "TAZMINAT DAVASı AÇMAK YERINE ’BENIM HER ŞEYIMI ARAŞTıRıN, BEN BURADAYıM’ DEYIN"   11:45   KıYıLARıN GELECEĞI MERSIN’DE ŞEKILLENIYOR: VAHAP SEÇER’DEN TÜRKIYE İÇIN ‘MAVI YOL HARITASı’ HAMLESI!   10:30   NAKLIYECIDEN "KONTAK KAPATMA" RESTI! MAZOT ZAMLARı TEKERLEĞI DURDURDU: "ANKARA’YA GIDENE KADAR ZARAR EDIYORUZ"   07:30   ÜNLÜ İSIMLERE ŞOK UYUŞTURUCU OPERASYONU: FIKRET ORMAN, BURAK ELMAS VE HANDE ERÇEL HAKKıNDA KARAR!   07:03   15 BARODAN ORTAK TEPKI: GAZETECILIK SUÇ DEĞILDIR!   20:02   MERSIN’DE DEV ROTA: TARIHI KILIKYA YOLU BAYRAMDA DOĞA TUTKUNLARıNıN AKıNıNA UĞRADı!   19:36   DOĞUBEYAZıT’TAKI ASKERI ARAÇ KAZASıNDA ŞEHIT SAYıSı 2 OLDU   19:32   İBB DAVASı’NDA 9. GÜN... TUTUKLU RESUL EMRAH ŞAHAN: "72 KATLı GÖKDELEN YAPMAK ISTEDILER, KARŞı ÇıKTıK. GÖRMEZDEN GELSEYDIM BUGÜN BURADA OLMAZDıM"   19:31   AYŞE TOKYAZ CINAYETI DAVASıNDA IKINCI DURUŞMA... CHP’LI NAZLıAKA: “AYŞE’NIN HAYKıRıŞı HAVADA ASıLı KALMAYACAK”   15:52   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL’DEN AK PARTILI MILLETVEKILLERINE: "ELINIZDEKI BELGELERI BIR GENEL BAŞKANA GÖTÜRECEKSENIZ, BU GENEL BAŞKANA DEĞIL, AK PARTI’NIN GENEL BAŞKANıNA GÖTÜRÜN KARDEŞIM"   15:50   CHP GRUP TOPLANTıSı... EMINE ÜLKER TARHAN CHP’YE DÖNDÜ   14:46   İBB DAVASı’NDA 9’UNCU GÜN... ALTAN ERTÜRK: "143 EYLEMDEN OLUŞAN IDDIANAMEDE, ÇEYREK EYLEMDEN DOLAYı 6 AYDıR BOŞU BOŞUNA ÇOCUKLARıMDAN UZAK TUTUKLUYUM"  
 
     
   

CHP MEZİTLİ İLÇE BAŞKANI YILMAZ’DAN 1 MAYIS MESAJI


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mezitli İlçe Başkanı Av. Ulaş Yılmaz, çalışma hakkının kutsal olduğuna vurgu yaparak, “Devlet, herkesin çalışma hakkını kullanabilmesinden ve bu hakkın korunmasından birinci derecede sorumludur. Emeğin değer gördüğü Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz.” dedi.

 

Tarih : 30 Nisan 2024 Salı 10:58   Okunma : 463

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mezitli İlçe Başkanı Av. Ulaş Yılmaz, dayanışma, birlik ve mücadelenin simgesi 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı yayınladığı mesajla kutladı.

Emekçilerin açlığa, sömürüye ve güvencesizliğe karşı mücadele ve dayanışmayı yükselttiğini ifade eden Yılmaz, “Emekçiler alın terinin karşılığını alamadığı Türkiye’de bir işçi bayramını daha baskı ve yasaklarla karşılıyoruz. İşçiler iş cinayetlerinde yaşamını yitiriyor. Çocuklar ucuz iş gücü olarak görülüyor. Kadın emeği görünmüyor. Asgari ücretli, emekli açlık sınırının altında yaşamaya muhtaç bırakılıyor. Kötü ekonomi politikalarının sorumlusu iktidar, sorunları çözmek yerine yasaklarla emeğin bayramının kutlanmasını engellemeye çalışıyor.” dedi.

EMEK EN YÜCE DEĞERDİR

Emekçinin, emeklinin, gençlerin, kadınların kötü gidişata karşı 31 Mart’ta “dur” dediğine işaret eden Başkan Yılmaz, şöyle devam etti: “Çalışma hakkı kutsaldır, emek en yüce değerdir. Devlet, herkesin çalışma hakkını kullanabilmesinden ve bu hakkın korunmasından birinci derecede sorumludur. Emeğin değer gördüğü Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz. Emek mücadelesinde ve iş cinayetlerinde yaşamını yitiren emekçileri anıyor, tüm emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı'nı eşit, sömürünün olmadığı, özgür bir Türkiye’de kutlayacağı günler temenni ediyorum. 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlu olsun!”

Paylaş :
Etiketler :  CHP, Ulaş Yılmaz, Mezitli, Mersin

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA