3 Mayıs 2025 Cumartesi

09:30   ZMO BAŞKANı SUIÇMEZ: "FıNDıK ÜRETICISI KIVI VE KAVAK AĞACı GIBI ALTERNATIFLERE YÖNELMEYE BAŞLıYOR"   09:30   SILIFKE`DE "3. EDEBIYAT FESTIVALI" BAŞLADı   09:27   1 MAYıS`ı TAKSIM`DE KUTLAMAK ISTEYEN 13 KIŞI TUTUKLANDı, 163 KIŞI SERBEST BıRAKıLDı   01:43   DEM PARTI EŞ GENEL BAŞKANı TÜLAY HATIMOĞULLARı VAN`DA ÖĞRENCILERLE BULUŞTU   01:38   ÖZGÜR ÖZEL`DEN KONYA MITINGINE ÇAĞRı: DOSTUN EVINDE, VEFANıN, IRFANıN ŞEHRI KONYA`DAYıZ   23:26   ANTALYASPOR KONUK ETTIĞI KONYASPOR`U 1-0 MAĞLUP ETTI   21:41   CHP`LI MURAT BAKAN`DAN ALI YERLIKAYA`YA: ‘MAKUL VATANDAŞ` TANıMıNıZA UYMAYAN HERKES SIZIN IÇIN POTANSIYEL TEHDIT   21:20   EKREM İMAMOĞLU`NDAN 19 MART SÜRECINE ILIŞKIN 45 DAKIKALıK VIDEO   21:19   İMAMOĞLU`NUN AVUKATı KEMAL POLAT: TUTUKLU MÜVEKKILLERIMIN CEZA DAVALARıNı TAKIP ETMEYEYIM ISTIYORLAR. BEN DE VAZGEÇMEYECEĞIM   19:51   KONYALı ÇIFTÇI GIRDI ÜRETIM MALIYETLERINE ISYAN ETTI: "HER GEÇEN YıL BIR ÖNCEKI YıLı ARAR DURUMA GELDIK. EŞIMIZDEN BILEZIK BOZDURUYORUZ"   18:56   1 MAYıS GÖZALTıLARıNDAN 17`SINE TUTUKLAMA ISTENDI   18:42   MAHMUT TANAL, İSTANBUL ADLIYESI ÖNÜNDE AÇıKLAMA YAPTı: "EKMEK GIBI SU GIBI HUKUKA IHTIYACıMıZ VAR"   18:23   ALMANYA ANAYASAYı KORUMA DAIRESI: ALMNANYA IÇIN ALTERNATIF PARTISINI, (AFD) RESMEN AŞıRı SAĞCı OLUŞUM OLARAK SıNıFLANDıRDı   18:15   DENIZ YÜCEL`DEN BAKAN YERLIKAYA`YA OTOBÜS TEPKISI: "GÖREV TANıMıNıZDA MONTAJCıLıK Mı VAR?"   18:05   KONUTU TERK ETMEME TEDBIRI UYGULANAN CHP`NIN OTOBÜS ŞOFÖRÜNÜN IFADESI ORTAYA ÇıKTı: “EMNIYETE VEYA DEVLETE KARŞı KASTI BIR EYLEMIM YOKTUR”   18:03   USTA BAĞLAMA SANATÇıSı YAVUZ TOP HAYATıNı KAYBETTI   18:02   TBMM GENEL KURULU`NU GELECEK HAFTA DA BEKIR BOZDAĞ YÖNETECEK   17:45   AKDENIZ BELEDIYESI KAYYUMUNA ARSA DAVASı... DEM PARTILI BOZAN: "KAYMAKAMKEN SATıLAMAZ DEDIĞIN TAŞıNMAZ SEN KAYYUM OLDUĞUNDA NASıL SATıLABILIR?"   17:32   CHP`LI ŞAHBAZ: “9 YAŞıNDA ZIHINSEL VE FIZIKSEL ENGELLI, YOĞUN BAKıMDA YATAN BIR ÇOCUĞUMUZUN DEVLETIN KORUMASı ALTıNDA CINSEL SALDıRıYA UĞRAMASı KABUL EDILEMEZ”   17:12   CHP ANKARA MILLETVEKILI ADNAN BEKER HAKKıNDA PARLAMENTER SUÇLARı BÜROSUNCA INCELEME BAŞLATıLDıĞı ORTAYA ÇıKTı  
 
     
   

TUNCER BAKIRHAN`DAN `TEYAKKUZ` AÇIKLAMASI: "BİZ DE TEYAKKUZDAYIZ. BU SEFER İRADEMİZİ ASLA GASBETTİRMEYECEĞİZ"


DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer  Bakırhan, partisinin grup toplantısında; Adalet Bakanı Yılmaz Tunç`un "Kaynakları terörün finansmanı olarak kullananlara karşı yetkili kurumlar teyakkuzda olacak" sözlerine ilişkin "Artık o dönemler kapandı. Halkın iradesi olarak gördüğü belediyelere kayyım atayacağınızı düşünürseniz yanılırsınız. Biz de teyakkuzdayız, bu sefer asla irademizi gasbettirmeyeceğiz" dedi.

 

Tarih : 30 Nisan 2024 Salı 14:28   Okunma : 385

(ANKARA)- DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer  Bakırhan, partisinin grup toplantısında; Adalet Bakanı Yılmaz Tunç`un "Kaynakları terörün finansmanı olarak kullananlara karşı yetkili kurumlar teyakkuzda olacak" sözlerine ilişkin "O dönemler kapandı. Halkın iradesi olarak gördüğü belediyelere kayyım atayacağınızı düşünürseniz yanılırsınız. Biz de teyakkuzdayız, bu sefer asla irademizi gasbettirmeyeceğiz" dedi.

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, partisinin grup toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın 31 Mart yerel seçimlere ilişkin "Sandıktan çıkan sonuçlara saygı göstereceğiz" sözlerini hatırlatan Bakırhan, “Aradan geçen zamana bakılırsa orada da Kürtler hariç demek istedi sanırım. Çünkü kirli kumpaslar, algı operasyonları, bizim yerel yönetimler üzerinden devam etmeye çalışıyor" dedi. 

"YEREL YÖNETİMLERİMİZİ NE PAHASINA OLURSA OLSUN KORUYACAĞIZ"

 Bakırhan, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç`un "Kaynakları terörün finansmanı olarak kullananlara karşı yetkili kurumlar teyakkuzda olacak" sözlerine ilişkin şunları söyledi:

"Birileri adaleti sağlamakla görevli olmaları gerekirken, kayyumlarla bizi tehdit ediyor. Teyakkuzdalarmış, vallahi sen teyakkuzdaysan bizim halkımız çoktan teyakkuzda. Artık o dönemler kapandı. Halkın iradesi olarak gördüğü belediyelere kayyım atayacağınızı düşünüyorsanız yanılırsınız. Biz de teyakkuzdayız, bu sefer asla irademizi gasbettirmeyeceğimizi buradan belirtmek istiyorum. Anamızın ak sütü kadar helal, hakkımızla emeğimizle kazandığımız yerel yönetimlerimizi ne pahasına olursa olsun korumaya devam edeceğiz."

"BİZİM SEMBOLLERLE SORUNUMUZ OLMAZ"

DEM Parti`nin kazandığı belediyelerde yüksek borçların olduğuna dikkat çeken Bakırhan, şöyle devam etti: 

"Kayyımlar talan etmiş, yok etmiş, büyük usulsüzlükler yapmışlar ama bunların tek birine bir soruşturma açılmamış. Bizim için teyakkuzda olanlar 8 yıldır yerel yönetimleri borç batağına batıran, usulsüzlükleri, yolsuzlukları aleni şekilde ortada olan belediyeler hakkında tek bir soruşturma açılmamış. Söz konusu biz olunca semboller ve değerler üzerinden bizi tehdit etmeye çalışıyorlar. Son kez bunu burada söylüyorum. Bizim dünyada yaşanan hiçbir halkın sembolleri ve değerleriyle sorunumuz olmaz. Şimdi de yoktur. Basit algı operasyonlarıyla sembollere karşı olduğumuzu kamuoyuna lanse ederek kirli oyunlarını hayata geçirmeye çalışıyorlar."

"AMPULLÜ BÜROKRATLAR DA BİZİ İYİ DİNLESİNLER"

Belediyeler arasında ayrımcılık yapılmaması çağrısında bulunan Bakırhan, "Ağrı`da İl Vergi Dairesi, İller Bankası`ndan Ağrı Belediyemize giden 7 milyon liraya bloke koymuş. Neymiş İl Vergi Dairesi`nin Ağrı Belediyesi`nden alacağı varmış. 8 yıldır uyuyorsun da belediye DEM Parti`ye geçinse mi alacağının farkına varıyorsun. Buradan AKP`ye söylüyorum, o ampullü bürokratlar da bizi iyi dinlesinler, Ağrı Belediyesi soyulmuş soğana çevrilmiş, hem bürokrasi suskun hem de İl Vergi Dairesi... Sayıştay ve mülkiye müfettişlerini biz davet ediyoruz. Buyursunlar belediyenin 8-10 yıllık borç haritasını ortaya çıkarsınlar, biz de hep beraber görelim."

Bakırhan, 1 Mayıs İşçi Bayramı`yla ilgili "DEM Parti Eş Genel Başkanları olarak yarın İstanbul ve Van`da olacağız" dedi. Bakırhan, Nejla Demirci`nin KHK`lı iki kamu çalışanını anlatan "Kanun Hükmü" belgeselinin yarın Ankara`da yapılacak film gösterimine de herkesi davet etti. 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA