22 Haziran 2026 Pazartesi

18:10   CHP GRUP BAŞKANı ÖZEL DENIZLI’DE... ÖZEL’DEN TEKSTIL IŞÇILERINE ZIYARET: SEKTÖRDEKI ÜCRETLER ALANLAR IÇIN ÇOK DÜŞÜK, VERENLER IÇIN ÇOK YÜKSEK   16:08   TANJU ÖZCAN: SIYASI CUNTA BITINCEYE KADAR CHP ÜYELIĞINDEN ISTIFA EDIYORUM   15:07   ÖZEL’DEN, ISTIFA ETMEK ISTEYEN CHP’LIYE: BEKLEYIN, ÇARE KALMAZSA BIRLIKTE KARAR VERIRIZ   14:06   ÖZGÜR ÖZEL: NASıL 30 YıL SONRA DENIZLI’YI ALDıYSAK, ILK SEÇIMLERDE DE TÜRKIYE’YI KAZANACAĞıZ   13:04   WASHINGTON’A TEPKI GÖSTEREN İSRAIL YÖNETIMINE ABD BAŞKAN YARDıMCıSı VANCE’TAN TEPKI: "TRUMP, İSRAIL’IN DÜNYADAKI TEK GÜÇLÜ MÜTTEFIKI"   13:01   ÖZGÜR ÖZEL, HALKLA DOĞRUDAN TEMAS KURACAK: ESNAF, PAZAR ZIYARETLERINE AĞıRLıK VERECEK   11:13   CHP GENEL BAŞKANı KıLıÇDAROĞLU’NDAN CHP’LI MILLETVEKILLERINE MEKTUP: YOLUMUZ AÇıK OLSUN   10:45   ÖZGÜR ÖZEL: "MILLETE SORACAĞıM, ONLAR BANA BIR YOL GÖSTERECEKLER"   10:16   MERSINLI ÜRETICILER COĞRAFI IŞARETLERIN GÜCÜNÜ KONUŞTU   14:52   ASU KAYA: KURULTAY DELEGELERININ TERCIHLERINI, UCUZ DARBE GIRIŞIMLERIYLE TASFIYE EDEMEZSINIZ   14:50   ZEYDAN KARALAR’DAN ANıL TANBUROĞLU’NUN GÖREVDEN ALıNMASıNA TEPKI   14:49   İBB KÜLTÜR A.Ş. GENEL MÜDÜR YARDıMCıSı ERHAN KARAAL KAÇıRıLDı   14:47   İBB DAVASı’NDA 53’ÜNCÜ GÜN... EKREM İMAMOĞLU: “BU ÜLKEDE NAMUSLU INSANLAR, NAMUSSUZLAR KADAR DEĞIL; ONLARDAN BIN KAT DAHA CESUR OLMAK ZORUNDADıR”   13:20   CHP MUĞLA İL KADıN KOLLARı BAŞKANı GENÇOĞLU’NDAN ASU KAYA’NıN GÖREVDEN ALıNMASıNA TEPKI   13:20   AZIZ İHSAN AKTAŞ DAVASı... OYA TEKIN: “EĞER SUÇ IŞLEDIĞIMI GÖSTEREN DELIL VARSA SONUCUNA HAZıRıM”   13:18   CHP’LI SEVDA ERDAN KıLıÇ: “ÖĞRETMENI GÖRMEZDEN GELEN BIR SISTEMLE GELECEK INŞA EDILEMEZ”   13:17   ÖZGÜR ÖZEL TBMM’DE MYK’SıNı TOPLADı   11:45   İBB DAVASı’NDA 53’ÜNCÜ GÜN BAŞLADı   11:44   ÖZGÜR ÖZEL: YENI BIR PARTIYI HAZıR TUTMAYıP MILLETIN UMUTLARıNı KıRAMAM   11:43   ÖZGÜR ÖZEL’DEN "YENI PARTI" IDDIALARıNA ILIŞKIN AÇıKLAMA: "SON GÜN OLARAK SÖYLEMEYEYIM AMA 20 TEMMUZ TARIHI VAR"  
 
     
   

AHMET KAYA PARKI YENİLENİYOR, ÇOCUKLAR GÜVENLİ OYUN ALANLARINA KAVUŞUYOR


Akdeniz Belediyesi; Çay Mahallesi’nde bulunan Ahmet Kaya Parkı’nda kapsamlı bir bakım onarım ve yenileme çalışması gerçekleştirdi. Eş Başkanlar Nuriye Arslan ve Hoşyar Sarıyıldız, parkta gerçekleşen yenileme çalışmalarını yerinde inceledi, parka gelen çocuklarla sohbet etti.

 

Tarih : 9 Mayıs 2024 Perşembe 13:49   Okunma : 540

Akdeniz Belediyesi, vatandaşların dinlenmek ve temiz nefes almak, çocukların da gönüllerince eğlenmek için uğrak mekânı olan park ve yeşil alanlarda bakım ve yenileme çalışmalarına hız verdi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Yaşar Kemal Parkı’ndan sonra Çay Mahallesi’nde bulunan Ahmet Kaya Parkı’nda da bakım çalışması başlattı. Parktaki oyun gruplarını yenileyen, basketbol sahasının zeminini kauçukla kaplayan ekipler, oyun grupları ile spor aletlerinin etrafındaki zemini de suni çimle kaplayıp çocuklar için daha güvenli bir hale getirdi. Parktaki ağaçlar ve çalı türü bitkiler de ekipler tarafından budanıp Ahmet Kaya Parkı daha güzel ve estetik bir görünüme kavuşturuldu.

“ÇOCUKLARIMIZA DAHA GÜVENLİ OYUN ALANLARI SAĞLIYORUZ”

Çalışmalar hakkında bir açıklama yapan Akdeniz Belediyesi Eş Başkanı Nuriye Arslan; “Çocuklarımızın daha güvenli alanlarda eğlenip oyun oynayabilmeleri için ekiplerimiz parklarımızı yenileniyor. Geçmişte ciddi bir boş vermişlik hali yaşanmış bu parkımızda. Ailelerimizin ve çocuklarımızın parka rahatlıkla gelip dinlenmeleri ve oyun oynamaları için ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışıyor. Mahallemize ve çocuklarımıza şimdiden hayırlı olsun.” dedi.

“ÇOCUKLARIMIZIN BEKLENTİLERİNİ GÖZ ÖNÜNDE TUTUYORUZ”

Eş Başkan Hoşyar Sarıyıldız ise açıklamasında; “Çay Mahalleli hemşerilerimizin talepleri doğrultusunda Ahmet Kaya Parkımızı yeniliyoruz. Özellikle çocuklarımızın daha güvenli alanlarda eğlenip oyunlarını oynaması çok önem verdiğimiz bir konu. Parkımızda kapsamlı bir çalışma yürütülüyor, böylece halkımızın talebi de karşılanıyor. Parkı yenilerken çocuklarımızın beklentilerini de göz önünde tutuyoruz. Önümüzdeki süreçte park ve yeşil alanlarımıza yönelik yenileme hizmetimiz devam edecek. Kentimizi değiştirip dönüştüreceğiz ve yeni bir sayfa açacağız.” şeklinde konuştu.

MUHTAR ÇAPAR’DAN TEŞEKKÜR…

Çay Mahallesi Muhtarı Abdullah Çapar ise; “Eş Başkanlarımızın gösterdiği duyarlılık için mahallem adına teşekkürlerimi sunuyorum. Göreve yeni seçilmelerine rağmen bu hızla çalışmalarından dolayı mutluyuz. Mahallemiz yıllarca kaderine terk edilmişti. Eş Başkanlarımızla beraber mahallemiz için ne hizmet gerekiyorsa sunacağız.” ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  Akdeniz Belediyesi, Hoşyar Sarıyıldız, Nuriye Arslan, Mersin

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA