25 Aralık 2025 Perşembe

22:59   ÖZGÜR ÖZEL’DEN ÇARPıCı IDDIALAR: “96 MILYONLUK VILLA, 40 MILYONLUK EV… BU MAAŞLA NASıL ALıNDı?”   20:39   “TOROSLAR’DA YıLBAŞı COŞKUSU: CUMHURIYET ALANı RENGÂRENK PAZARA DÖNÜŞTÜ”   20:10   “MÜSİAD MERSIN, SUDAN ILE STRATEJIK TICARET KÖPRÜSÜ KURDU”   19:47   “11. YARGı PAKETI MECLIS’TEN GEÇTI: 55 BIN HÜKÜMLÜYE TAHLIYE İMKANı, 3.2 MILYAR LIRALıK GSS AFFı”   19:35   TARSUS’TA YENI YAŞAM ALANı: YEŞILEVLER YÜRÜYÜŞ VE SPOR PARKı AÇıLDı   19:28   “İSTANBUL BAROSU’NDAN CEZAEVLERINE ÇARPıCı ZIYARET: ‘TUTUKLAMA GEREĞI YOK’”   19:19   “MERSIN’DE MINIK SEYIRCILER ‘BISKÜVI ADAM’LA KAHKAHAYA DOYDU”   15:29   YENI ASGARI ÜCRET… DIYARBAKıR’DAKI ASGARI ÜCRETE TEPKI: “ASGARI ÜCRET SEFALETIN ADıDıR”   15:27   CHP’LI GÜNAYDıN’DAN BAKAN IŞıKHAN’A: "ASGARI ÜCRET NEDEN AÇLıK SıNıRıNıN ALTıNDA BıRAKıLMıŞTıR?"   15:25   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN, LIBYA MILLI BIRLIK HÜKÜMETI BAŞBAKANı DIBEYBE ILE TELEFONDA GÖRÜŞTÜ   15:24   MILLI DAYANıŞMA KARDEŞLIK VE DEMOKRASI KOMISYONU... GÜLISTAN KıLıÇ KOÇYIĞIT: BARıŞı ICRA EDECEK, HUKUKI ZEMINI KURACAK BIR PERSPEKTIF GEREKLI   10:40   MERSIN’DE GECE MESAISI: BÜYÜKŞEHIR’DEN 2 BIN 500 TONLUK ASFALT HAMLESI   10:19   “İMEP 2 ILE MERSIN’DE 2 BIN KIŞIYE MESLEKI EĞITIM, 200 KIŞIYE İSTIHDAM”   19:40   “MERSIN DOB’DAN YıLBAŞı KLASIĞI: FıNDıKKıRAN BALESI SAHNEYE BÜYÜ KATıYOR”   19:31   “ÇAMLıYAYLA’DA KADıN EMEĞI ŞENLIĞI: ÜRETICI KADıNLAR DOĞAL ÜRÜNLERIYLE BULUŞTU”   19:20   YUMURTALıK’TA GÜÇLÜ İŞBIRLIĞI: BALıKÇıLARA DESTEK, ESNAFA MORAL!   17:02   TOROSLAR’DA YÜZ GÜLDÜREN SÖZLEŞME   16:56   SıCAK ÇORBA İKRAMı İÇIN İLK DURAK: TARSUS’UN KADIM MEKANı ULU CAMII   16:54   ÖLDÜRÜLEN HIRANUR AYGAR IÇIN ADALET ÇAĞRıSı   12:44   MERSIN’IN KALBI YENI YıL IŞıKLARıYLA PARLıYOR: BÜYÜKŞEHIR’DEN SÜRDÜRÜLEBILIR SÜSLEMELER  
 
     
   

CHP Kadın Kolları Başkanı Asu Kaya: "Cumhur İttifakı`na karşı hep birlikte mücadele edeceğiz"


CHP 15`inci Olağan Kadın Kolları Kurultayı, "Eşitlik ve Adalet" temasıyla Ankara ATO Congresium`da yapıldı. 662 delegenin oy kullandığı seçimde Asu Kaya 477, Aylin Nazlıaka da 146 oy aldı. 10 oy geçersiz sayıldı.

 

Tarih : 5 Ağustos 2024 Pazartesi 01:23   Okunma : 659

HABER: MEHMET OFLAZ - KAMERA: CEMAL BERK AYTEKİN

(ANKARA) - CHP Kadın Kolları Başkanı Asu Kaya, "Bugünden itibaren bu ülkenin tepesine binen bu iktidarla (Cumhur İttifakı) hep birlikte mücadeleye başlayacağız. Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel`in liderliğinde, CHP`mizle Anadolu`da halkın iktidarını ilmek ilmek örmeye devam edeceğiz. O İstanbul Sözleşmesi`ni alacağız. Asla vazgeçmiyoruz" dedi.

"Yolunuz açık olsun diyorum"

Seçimlerin ardından Aylin Nazlıaka veda konuşması yaptı. Nazlıaka, "Sevgili kız kardeşlerim gerçekten çok yoğun geçirdiğimiz bir 4 yıl oldu. Ben bu 4 yıl içerisinde hakikaten evinden, işinden, sağlığından, her şeyden feragat ederek çalışan sizlerin her birine tek tek teşekkürü borç biliyorum. Başta sevgili genel sekreterim ve Merkez Yönetim Kurulu üyelerim olmak üzere il başkanlarım, il yöneticilerim, ilçe başkanlarım, ilçe yöneticilerim, her biriniz hala il başkanlarım diyorum. Çünkü sizleri, evladım gibi kardeşim gibi görüyorum. Her birinizi yüreğinden öpüyorum. Çok çok teşekkür ediyorum. Değerli arkadaşlar, makamlar, mevkiler geçer, gider. Önemli olan duruşlardır. Bundan sonraki süreçte Asu Başkan`a başarılar diliyorum. Yolunuz açık olsun diyorum. Hayırlı olsun diyorum" diye konuştu.

"Bugünden itibaren bu ülkenin tepesine binen bu iktidarla (Cumhur İttifakı) hep birlikte mücadeleye başlayacağız"

Aylin Nazlıaka`nın ardından Asu Kaya da zafer konuşması yaptı. Kaya, şöyle konuştu:

"Sayın başkan sizi hiçbir yere göndermeye niyetimiz yok. CHP kurumsal hafızasını 100 yıllara aktaran bir parti. Sizdeki kurumsal hafıza, bu partinin hak mücadelesine, kadın mücadelesine yaptıklarınız, yaşam hak mücadelesine yaptıklarınız ortada... Sizden öyle ayrılmak gibi bir niyetimiz yok. Kadın mücadelesi siz olmadan asla olmaz. Kadın hareketi Aylin Nazlıaka olmadan asla mümkün değildir. Aylin Nazlıaka bu mücadelenin önderliğini, liderliğini yapmış her zamanda bizimle aynı önderliği, aynı liderliği yapacak bir cumhuriyet kadınıdır, Cumhuriyet Halk Partilidir. Bizde Cumhuriyet Halk Partililik mezara kadardır. Anca o zaman biter. Ondan sonrada çocuklarımıza sirayet eder. Aylin Hanımın ekibine teşekkür ediyorum. Siz bizim başkanımızsınız öyle hiçbir yere gitmek yok. Anadolu`da birlikte olacağız. Bütün her platformda birlikte olacağız. Biliyorum ki siz vazgeçmeyen bir kadınsınız. Bu sizin içinize işlemiş. Bütün CHP`li kadınlar mücadeleci. Biz mücadeleyi kimden öğrendik? Mustafa Kemal Atatürk`ten öğrendik. Biz onun nesilleriyiz. Öyle pes etmek yok. Sayın başkan tüm emeklerinize şükran duyuyorum. Bugünden itibaren bu ülkenin tepesine binen bu iktidarla (Cumhur İttifakı) hep birlikte mücadeleye başlayacağız. Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel`in liderliğinde, CHP`mizle Anadolu`da halkın iktidarını ilmek ilmek örmeye devam edeceğiz. O İstanbul Sözleşmesi`ni alacağız. Asla vazgeçmiyoruz."

Paylaş :
Etiketler :  CHP, Asu Kaya

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA