23 Mart 2026 Pazartesi

18:13   MERSIN’DE LOJISTIK KRIZI: "KONTAK KAPATMA NOKTASıNA GELDIK!"   16:34   DEM PARTI EŞ GENEL BAŞKANı HATIMOĞULLARı: “DEM PARTI’NIN BU SÜREÇTE NE TALEP ETTIĞI NETTIR, BIZLER KÜRT HALKıNıN BÜTÜN HAKLARıNıN TANıNMASıNı ISTIYORUZ”   16:33   İRAN: "ABD ILE HERHANGI BIR GÖRÜŞME YAPıLMıYOR; TRUMP’ıN AÇıKLAMALARı, ENERJI FIYATLARıNı DÜŞÜRMEYE YÖNELIK BIR ÇABANıN PARÇASı"   15:34   KATAR’DA ŞEHIT OLAN ASELSAN TEKNISYENLERI SÜLEYMAN CEMRE KAHRAMAN VE İSMAIL ENES CAN, ANKARA’DA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDı   15:33   ABD BAŞKANı TRUMP: "İRAN’A YÖNELIK HER TÜRLÜ ASKERI SALDıRıNıN 5 GÜNLÜK SÜREYLE ERTELENMESINE ILIŞKIN TALIMAT VERDIM"   14:24   CHP HEYETINDEN BIRGÜN GAZETESI’NE DESTEK ZIYARETI… MURAT EMIR: “İSMAIL ARı’NıN KASTEN YAPTıĞı BIR SUÇ VARSA O DA HALKıN VERGISINE SAHIP ÇıKMAKTıR"   14:23   CHP’LI KıŞ: "FAIZI DÜŞÜRMEDEN ENFLASYONU DÜŞÜRDÜĞÜNÜ SÖYLEYENLER, BUGÜN ÜRETIMI DE ISTIHDAMı DA KAYBETTIRMIŞ DURUMDA"   14:22   İZMIR BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, MESLEK FABRIKASı ÖNÜNDE NÖBETTE... İZMIR BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı TUGAY: "BURAYı HUKUKSUZCA BOŞALTMANıZA IZIN VERMEYECEĞIZ”   14:21   İBB DAVASı’NıN DURUŞMALARıNDA ÜÇÜNCÜ HAFTA...   12:30   İZMIR’DE ‘MESLEK FABRIKASı’ KRIZI: CEMIL TUGAY’DAN TARIHI DIRENIŞ MESAJı! "İZIN VERMEYECEĞIZ"   11:45   GÜLCAN KıŞ’TAN SERT ‘FAIZ’ ÇıKıŞı: “VATANDAŞ BORCA, DEVLET FAIZE ÇALıŞıYOR!”   11:07   MERSIN’DE SANAT RÜZGARı ESECEK! 5 GÜN BOYUNCA PERDELER HIÇ KAPANMıYOR: İŞTE TAM LISTE!   10:55   İBB DAVASıNDA KRITIK GÜN: EKREM İMAMOĞLU SALONA GIRDIĞINDE ALKıŞLAR KOPTU! İŞTE 8. GÜNDEN İLK DETAYLAR   10:30   CHP’LI ASU KAYA’DAN SERT TEPKI: "48 SAATTE 5 KADıN KATLEDILDI, SORUMLUSU SIZSINIZ!"   10:05   TEĞMEN EBRU EROĞLU DAVASıNDA KARAR!   09:25   MEZITLI’DE DEV ALTYAPı HAMLESI: YENI DEVLET HASTANESI İÇIN DÜĞMEYE BASıLDı!   08:10   7 ASıRLıK CAMI KARDAN KAYBOLDU, SADECE O PARÇASı GÖRÜNÜYOR!   20:11   ÖZGÜR ÖZEL’DEN GAZETECI İSMAIL ARı’NıN GÖZALTıNA ALıNMASıNA TEPKI: GAZETECILIK FAALIYETI, BIRILERININ HOŞUNA GITMEDI DIYE SUÇ OLMAZ   20:10   GAZETECI İSMAIL ARı’NıN GÖZALTıNA ALıNMASı ANKARA’DA PROTESTO EDILDI... BIRGÜN YAYıN KOORDINATÖRÜ YAŞAR AYDıN: "İSMAIL ARı’YA HER ŞEYIYLE KEFILIZ"   20:09   İSTANBUL’DA NEVRUZ KUTLANDı... TÜLAY HATIMOĞULLARı: "ANKARA BARıŞıN SESINE KULAK VERMELI, YASAL ADıMLAR ATMALıDıR"  
 
     
   

Milli Eğitim Bakanı Tekin: Mazerete bağlı olarak tercih ettiği eğitim kurumuna atanamayan öğretmenlerimizin atamalarını gerçekleştireceğiz


Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, mazerete bağlı yer değişikliği için başvuran ancak tercih ettiği eğitim kurumlarına atanmayan öğretmenlerin mağdur olmamaları için mazeretlerinin bulunduğu illerdeki eğitim kurumlarına atamalarının yapılacağını bildirdi. Tekin, bu durumdaki öğretmenlerin yarın ve Cuma günü başvurabileceklerini belirtti.

 

Tarih : 21 Ağustos 2024 Çarşamba 23:51   Okunma : 425

(ANKARA) - Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, mazerete bağlı yer değişikliği için başvuran ancak tercih ettiği eğitim kurumlarına atanmayan öğretmenlerin mağdur olmamaları için mazeretlerinin bulunduğu illerdeki eğitim kurumlarına atamalarının yapılacağını bildirdi.

 

 Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, X hesabından yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"Bakanlık olarak öğretmenlerimizin taleplerini mümkün olduğunca karşılamak, huzurlu ve mutlu bir ortamda çalışmasını sağlamak önceliklerimiz arasındadır. Bu kapsamda öğretmenlerimizle güzel bir haberi paylaşmak istiyorum. 2024 yılı yaz tatili mazerete bağlı yer değişikliğine başvuruda bulunan öğretmenlerimizin atamasını gerçekleştirerek taleplerini karşılamıştık. Tercih ettiği eğitim kurumlarından birine atanamayan öğretmen arkadaşlarımızın mağdur olmamaları için mazeretlerinin bulunduğu ildeki eğitim kurumlarımıza atamalarını gerçekleştireceğiz. Mazerete bağlı yer değişikliğinde tercih ettiği eğitim kurumlarına atanamayan öğretmenlerimizin 22-23 Ağustos 2024 tarihleri arasında sistem üzerinden atama başvuruları alınacak, 26 Ağustos 2024 tarihinde atamaları gerçekleşecektir."

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA