17 Ocak 2025 Cuma

20:37   SÖZCÜ GAZETESI VE SZC TV SAHIBI BURAK AKBAY HAKKıNDA YAKALAMA KARARı VERILDI   20:21   TSK`DAN IHRACı ISTENEN TEĞMENLERIN SAVUNMALARı TAMAMLANDı, KARAR DAHA SONRA AÇıKLANACAK   19:44   RıZA AKPOLAT SAVCıLıKTA YAKLAŞıK BIR SAAT IFADE VERDI   17:30   İMAMOĞLU, BEŞIKTAŞ `TA "HALK BULUŞMASı"NDA KONUŞTU: SANMASıNLAR KI, RAKIPSIZ SEÇIME GIRECEKLER. SANMASıNLAR KI, RAKIPLERINI KENDILERI BELIRLEYECEK. MILLET NE DERSE, O OLACAK   17:26   ÖZGÜR ÖZEL, BEŞIKTAŞ BELEDIYESI ÖNÜNDEN SESLENDI... “İRADEMIZE SAHIP ÇıKMAYA, DEMOKRASIYI KORUMAYA DEVAM EDECEĞIZ. RıZA AKPOLAT`ıN BEŞIKTAŞ ILE KUCAKLAŞMASıNı BEKLIYORUZ”   16:54   VAHAP SEÇER: "HIZMET YARıŞıYLA ALT EDEMEDIKLERI BELEDIYELERI OPERASYON YAPARAK ZAYıFLATMAK PEŞINDELER"   16:08   CHP`LI BELEDIYE BAŞKANLARı BEŞIKTAŞ`TA... İMAMOĞLU: ``ŞU AN YAŞADıKLARıMıZ MILLETIN MESELESIDIR. BUGÜN SANA, YARıN BANA. BU IŞIN SONU YOK"   16:05   İFADE ÖZGÜRLÜĞÜ DERNEĞI`NDEN "SIBER GÜVENLIK KANUN TEKLIFI" AÇıKLAMASı   14:13   MHP GENEL BAŞKANı BAHÇELI`NIN TALIMATıYLA, KEMAL KıLıÇDAROĞLU HAKKıNDAKI ŞIKAYET GERI ÇEKILECEK   13:21   CHP’LI GÜLCAN KıŞ’TAN TBMM’DE HUKUK ELEŞTIRISI   13:19   CHP’LI TALAT DINÇER: ÇEŞMELI-TAŞUCU OTOYOLU: DEVLETIN KAYNAKLARı KIMLERE PEŞKEŞ ÇEKILIYOR?   13:11   CHP`LI BELEDIYE BAŞKANLARı BEŞIKTAŞ`TA...MUHITTIN BÖCEK: "SEÇILMIŞ BELEDIYE BAŞKANıMıZıN YANıNDA OLMAK OLMAK IÇIN GELDIK"   10:49   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI İTFAIYE DAIRESI BAŞKANLıĞı`NDAN 2024 YıLıNDA YOĞUN MESAI   10:44   SILIFKE BELEDIYESI, YEŞIL ALANLARDA BAKıM ÇALıŞMALARıNı SÜRDÜRÜYOR   09:21   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, `PLASTIKSIZ MERSIN` IÇIN ÇALıŞıYOR   07:15   ÖZGÜR KARABAT: DEMOKRASIMIZE SAHIP ÇıKMAK IÇIN SAAT 14.00`TE BEŞIKTAŞ BELEDIYESI ÖNÜNDE BULUŞUYORUZ   01:16   VAN`DA EMEKLILERDEN PROTESTO   20:22   CHP PM TOPLANDı... CHP YARıN TAM KADRO BEŞIKTAŞ`TA OLACAK   19:33   İSTANBUL BAROSU`NDAN 23 ŞUBAT`TA OLAĞANÜSTÜ KURULTAY KARARı   16:48   DEM PARTI MERSIN MILLETVEKILI ALI BOZAN: "KAYYUMUN ILK IŞI HAYALET SEÇMEN MÜDÜRLERI YENIDEN ATAMAK OLDU"  
 
     
   

Tarsus Belediyesi`nin düzenlediği 20. Yenice Barış ve Kültür Festivali sona erdi


Tarsus Belediyesi tarafından düzenlenen 20. Yenice Barış ve Kültür Festivali, 30 Ağustos–1 Eylül tarihleri arasında yapıldı. Festivalin son günü yüzlerce kişinin meydanları doldurduğu alanda Sanatçı İlkay Akkaya, birbirinden güzel şarkılarıyla festivalde unutulmaz bir final yaptı. 

 

Tarih : 2 Eylül 2024 Pazartesi 14:56   Okunma : 486

Sevilen Sanatçı İlkay Akkaya, Tarsus Belediyesi ve Mersin Büyükşehir Belediyesi koordinesinde düzenlenen 20. Yenice Barış ve Kültür Festivali kapsamında konser verdi. Konserde vatandaşlar Akkaya`nın şarkıları ile unutulmaz bir akşam yaşayarak, halaylarla barış gününü kutladı. Belediye Başkanı Ali Boltaç, eşsiz dinletiyi vatandaşlarla birlikte dinledi.

Festival, 30 Ağustos Zafer Bayramı`nda Zafer Yürüyüşü ve Fener Alayı ile başladı. Ardından, `Beynelmilel` film gösterimi gerçekleştirildi. Festivalin ikinci günü, Mersin Büyükşehir Belediyesi Türk Müziği Orkestrası`nın ve Cengiz Sağlam`ın konserleriyle müzikseverleri bir araya getirdi. 1 Eylül`de ise gün, Cumhuriyet Meydanı`ndaki çelenk sunumu ve İstiklal Marşı ile başladı. Barış güvercinlerinin uçurulmasının ardından, barış yürüyüşü gerçekleştirildi. İnönü-Churchill Barış Parkı`nda Barış Vagonu ziyaret edildi ve barış paneli düzenlendi.

Etkinlik kapsamında Yenice Sıdkı Baba Cemevi Semah Ekibi sahne aldı. Akşam saatlerinde Silver Kesici, ve İlkay Akkaya`nın sahne aldığı konserle festival sona erdi.

"Yitirme sakın cesaretini güneşin olsun gönlünde"

Sanatçı İlkay Akkaya, “Dünya`nın her tarafından savaş seslerinin yükseldiği, diğer türlerin büyük acılar çektiği Dünya Barış Günü`nü Yeniceli dostlarımız ile kutlamak benim için çok anlamlı. Benim hep geleneksel bir mesajım var, yitirme sakın cesaretini güneşin olsun gönlünde. Her şey iyi olacak” dedi.

“Yenice kültürün, sanatın başkenti olacak”

Belediye Başkanı Ali Boltaç, “Ben seçimden önce bir söz verdim. Yenice bundan sonra ne gönülden ırak ne de gözden ırak olacak. Yenice yüreğimin tam orta yerinde. Bundan sonra Yenice hak ettiği yeri alacak. Yenice kültürün, sanatın başkenti olacak. Yenice`de her şey çok güzel olacak. Hepinizi çok seviyorum” diye konuştu.

 

Paylaş :
Etiketler :  Tarsus Belediyesi, Ali Boltaç, Mersin

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA