7 Mayıs 2025 Çarşamba

16:10   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ, ARSLANKÖY’DE VATANDAŞLARLA BULUŞTU   15:31   CHP`NIN BEYAZıT MEYDANı`NDAKI MITINGINE TİP GENEL BAŞKANı BAŞ`TAN DESTEK: "DAYANıŞMA ADıNA PARTI VE GENÇLIK ÖRGÜTÜMÜZLE EYLEME KATıLACAĞıZ"   15:03   TBMM PLAN VE BÜTÇE KOMISYONU... CHP`LI BAKıRLıOĞLU: "TRT`NIN BANDROL GELIRLERINDEN 7 MILYARıN ÜZERINDE KARı VAR. NEDEN HALA BIZDEN BANDROL ALıNMAYA DEVAM EDILIYOR?"   14:49   HAYVAN HAKLARı SAVUNUCULARı AYM`NIN ÖNÜNDE… SERA KADıGIL: “ SIZ IŞINIZI YAPAMıYORSANıZ MASUMLAR ÖLMEYECEK, SIZ ISTIFA EDECEKSINIZ KARDEŞIM”   13:44   1 MAYıS` KUTLAMALARı NEDENIYLE IŞE GITMEYEN YAZıLıM UZMANı: "DARBEDILDIM VE IŞTEN ATıLDıM"   13:02   MEZITLI BELEDIYE BAŞKANı TUNCER: "HER ZAMAN HALKıMıZıN YANıNDA OLMAYA DEVAM EDECEĞIZ"   12:16   HAYVAN HAKLARı SAVUNUCULARı AYM`NIN ÖNÜNDE… DEM PARTILI AKıN: “TÜRKIYE`NIN HER TARAFıNDAN HAYVANLARA DÖNÜK KATLIAM GIRIŞIMLERININ ACıSıNı YAŞıYORUZ”   01:22   KANADA BAŞBAKANı MARK CARNEY, DONALD TRUMP ILE YAPTıĞı GÖRÜŞMEDE KANADA`NıN "SATıLıK OLMADıĞıNı, ASLA DA OLMAYACAĞıNı" SÖYLEDI   01:18   TBMM ANAYASA VE ADALET KARMA KOMISYONU, BOŞ BULUNAN 5 HSK ÜYELIĞI IÇIN TBMM GENEL KURULU`NA SUNACAĞı 15 ADAYı BELIRLEDI   01:07   CHP`LI GENÇLER “ÜÇ FIDAN” IÇIN DOLMABAHÇE`YE YÜRÜDÜ..."BUNDAN SONRA MÜCADELEMIZIN ADı `KORKMA` OLACAK"   21:57   CHP VE YENI YOL PARTISI MILLETVEKILLERI, TBMM ANAYASA VE ADALET KARMA KOMISYONU`NU TERK ETTI... ANAYASA`NıN 159. MADDESINI HATıRLATıP, AD ÇEKME IŞLEMININ UYGULANMASıNı ISTEDILER   20:36   ÜMIT ÖZDAĞ: ÖZGÜR ÖZEL`E YAPıLAN SALDıRı, IKTIDARıN UYGULADıĞı YÜKSEK TANSIYON POLITIKASıNıN AÇıK BIR SONUCUDUR   19:50   CHP`LI EMIR AÇıKLADı; GÖKHAN GÜLYURT`UN EV HAPSI CEZASı KALDıRıLDı, ELEKTRONIK KELEPÇESI ÇıKARıLDı   19:48   EKREM İMAMOĞLU`NDAN BEYAZıT MITINGINE DAVET ÇAĞRıSı: BEYAZıT, HER ZAMAN ZULME MEYDAN OKUDU, ŞIMDI DE OKUYACAK   19:46   CHP`LI GÜNAYDıN: İMAMOĞLU, MAZBATASıNıN IPTAL EDILDIĞI TARIHTEN TAM 6 YıL SONRA, DIPLOMASıNı IPTALININ DURDURULMASı IÇIN IDARI YARGıYA BAŞVURDU   15:42   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER, MINIK ÖĞRENCILERIN SORULARıNı YANıTLADı   15:39   MEZITLI`DE 3 FIDAN, DÜZENLENEN TÖRENLE ANıLDı   13:43   TOROSLAR BELEDIYESI’NDEN ÇIFTÇILERE KORUNGA TOHUMU DESTEĞI   12:54   VOLKAN KONAK`ıN ISMI, YENIŞEHIR`DEKI KÜLTÜR MERKEZINDE YAŞAYACAK   10:14   SILIFKE 3. EDEBIYAT FESTIVALI SONA ERDI  
 
     
   

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, partisinin 101. yaşını kutladı


CHP Mersin İl Başkanlığı, partisinin kuruluşunun 101. yılını kutladı. Törende konuşan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “İktidarımız yakındır. Bunu çalışarak sağlayacağız. Birlik ve beraberlik içinde sağlayacağız. En küçük bir endişemiz yok. Vatanımızı seviyoruz, milletimizi seviyoruz. Barışı önceliyoruz. İnsan haklarını önceliyoruz. Hukuk devleti diyoruz. Hak, hukuk, adalet diyoruz. Bunu haykırarak söylüyoruz. Söylemeye de devam edeceğiz” dedi.

 

Tarih : 9 Eylül 2024 Pazartesi 15:11   Okunma : 454

CHP Mersin İl Başkanlığı, partinin kuruluşunun 101. yılını kutladı. Kutlamalar kapsamında Atatürk ve ismet İnönü Anıtı`na çelenk sunuldu.

“Partimizin tarihi cumhuriyet tarihidir" 

Törende konuşan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, CHP`nin Mustafa Kemal Atatürk`ün en büyük iki eserinden biri olduğuna vurgulayarak “Partimiz Cumhuriyet Halk Partisi. Partimizin tarihi cumhuriyet tarihidir. Türkiye Cumhuriyeti`nin tarihine baktığınız zaman Cumhuriyet Halk Partisi`nin tarihini görürsünüz. Partimiz kurtuluşun ve kuruluşun partisidir. Partimiz savaş meydanlarından kurulmuştur. Ülkesini emperyalistlerden kurtarmak isteyenlerin mücadelesinin ürünüdür Cumhuriyet Halk Partisi, halkın partisidir, kimsesizlerin kimsesidir. Dünyanın en köklü partisidir. Partimizle ne kadar övünç duysak azdır” dedi.

“CHP, her dönemde halk iradesini önemsedi"  

CHP`yi kuran kadroların laik, demokratik Türkiye Cumhuriyeti`nin ilk adımlarını savaş meydanlarında attıklarını, Cumhuriyet`i kurduklarını, kadınlara eşit yurttaşlık hakkı verdiklerini kaydeden Vahap Seçer, CHP`yi kuran kadroların krizleri ustaca yönettiğini ve Türkiye`nin birçok badireyi atlatmasını sağladığını ifade etti. Seçer, sözlerine şöyle devam etti:

“Bu kadrolar hiçbir zaman kendi şahsi ikballerini, parti ikballerini öne koymadılar. Varsa yoksa vatanımız, milletimiz başımızın tacıdır dediler. Halk iradesini önemsediler. Tek partili dönemden ustaca ülkeyi demokrasiyle tanıştırdılar. Partiler kurdurdular. Böyle bir iradenin, ülkeye bu hizmetleri yapan iradenin yol arkadaşları, neferleri olarak ifade edeyim ki 100 yıl sonra sanki tarih tekerrür ediyor. O gün yaşadığımız toplumsal sorunlar bugün biçim değiştirerek önümüzde duruyor. Çeyrek asırdır Türkiye Cumhuriyeti tek bir irade tarafından yönetiliyor. Çeyrek asır önce Türkiye`de olan hangi sorun alanı varsa, o sorun alanı çözülmek bir yana büyüyerek, katmerlenerek, artarak devam ediyor.”

“İktidarımız yakındır, en küçük endişemiz yok" 

31 Mart 2024`te yapılan yerel seçimlerin ardından, milletin umutlarının yeniden yeşerdiği bu dönemde Cumhuriyet Halk Partililerin sorumluluğunun daha da ağır olduğuna işaret eden Vahap Seçer, “Bakın herkesin umudu yeşerdi. Yerel seçimler herkese bir moral verdi. Bir enerji verdi. Zaten bizim sahip olduğumuz kudret partimizin köklü geçmişinde. Mustafa Kemal Atatürk`ün ilkelerinde, yaktığı aydınlanma meşalesinde saklıdır. Bunu biliyoruz. Bunu görüyoruz ve inanıyoruz. Hep beraber başaracağız. İktidarımız yakındır. Bunu çalışarak sağlayacağız. Birlik beraberlik içinde sağlayacağız. En küçük bir endişemiz yok. Vatanımızı seviyoruz, milletimizi seviyoruz. Barışı önceliyoruz. İnsan haklarını önceliyoruz. Hukuk devleti diyoruz. Hak, hukuk, adalet diyoruz. Bunu haykırarak söylüyoruz. Söylemeye de devam edeceğiz. Başta ulu önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm mücadele arkadaşlarının önünde saygıyla eğiliyorum. Doğum günümüz kutlu olsun. Yaşasın Cumhuriyet, yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi” şeklinde konuştu.

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA