1 Mayıs 2025 Perşembe

22:09   AVUKATLAR “SEVGILI DOKTOR” ADLı TIYATRO OYUNUNU SAHNELEDI   20:02   İSVEÇLI GAZETECI MEDIN`IN “CUMHURBAŞKANı`NA HAKARET” DAVASı... AVRUPA PARLAMENTOSU MILLETVEKILI SJÖSTEDT: TÜRKIYE`DEKI GAZETECILERIN HABER YAPMAKTAN DOLAYı CEZALANDıRıLMALARı BIZI DERINDEN ENDIŞELENDIRIYOR   19:57   TÜLAY HATIMOĞULLARı: İSTANBUL`DA VE DÖRT BIR YANDA EKMEK, BARıŞ VE DEMOKRATIK TOPLUM MÜCADELEMIZI KARARLıLıKLA SÜRDÜRECEĞIZ   19:53   İSTANBUL`DA 1 MAYıS`TA OLAĞANÜSTÜ ÖNLEMLER   19:49   CHP`LI ZEYBEK: İBB IŞTIRAK ŞIRKETLERLE ILGILI TÜM IHALE VE PROJELERIN BILGI-BELGELERININ TALEP EDILMESI SIYASI HESAPLAŞMANıN YENI TEZAHÜRÜDÜR   19:47   KARTALKAYA`DAKI OTEL YANGıNıNDA OĞLUNU KAYBEDEN DANıŞTAY 9. DAIRE BAŞKANı GENÇBAY SORUMLULARı SAYDı: BEN BUNA ORGANIZE KÖTÜLÜK DIYORUM   19:22   İMAMOĞLU`NDAN ERDOĞAN`A `KANAL İSTANBUL` ÇAĞRıSı: KANAL İSTANBUL REFERANDUMU IÇIN SANDıKLAR KURULSUN   19:09   TBMM GENEL KURULU... ALI MAHIR BAŞARıR: "AKıN GÜRLEK KADAR BIR TAŞ ADALETIN, YARGıNıN ÜZERINE DÜŞMÜŞ"   18:52   CHP`LI TANAL: TUTUKLULUK SÜRESI 30 GÜNÜ GEÇEN ÖĞRENCILERIN, BILGILENDIRILMEDEN SEGBİS ÜZERINDEN SAVUNMALARı ALıNMAK ISTENIYOR   18:50    BAŞKAN TUNCER’DEN 1 MAYıS EMEK VE DAYANıŞMA GÜNÜ MESAJı   18:31   İSVEÇLI GAZETECI JOAKIM MEDIN`E "CUMHURBAŞKANıNA HAKARET" SUÇUNDAN 11 AY 20 GÜN HAPIS CEZASı   17:58   ANKARA BAROSU HAYVAN HAKLARı MERKEZI BAŞKANı GÜRSOY`DAN HAYVANLARı EVINDE ÖLDÜREN DOKTORA ILIŞKIN AÇıKLAMA: "SERI KATILLER ÖNCE HAYVANLARLA BAŞLıYOR, DAHA SONRA INSANLARA SIRAYET EDIYOR"   17:47   CHP`LI DINÇER: "TÜRKIYE`DEKI DOĞURGANLıK ORANLARıNıN DÜŞMESININ SEBEBI, AKP IKTIDARıNıN BIZZAT KENDISIDIR"   17:27   KARTALKAYA OTEL YANGıNıNDA KıZı VE TORUNUNU KAYBEDEN SEMA ŞAHIN: ``YAŞAMAM GEREKIYOR. BEN BU DAVANıN SONUNU GÖRECEĞIM``   17:17   CHP`LI KAYA`DAN, AILE VE SOSYAL HIZMETLER BAKANı GÖKTAŞ`A: "GENÇLERIN ASıL IHTIYACı MOBILYA INDIRIMI DEĞIL, GELECEK GÜVENCESI"   17:13   CHP`NIN KONYA MITINGI... CHP KONYA MILLETVEKILI BARıŞ BEKTAŞ: “AK PARTI`NIN KALESI VARSAYıLAN KONYA`DAKI MITINGIMIZE CIDDI BIR KATıLıM BEKLIYORUZ”   16:47   DEM PARTI EŞ GENEL BAŞKANı BAKıRHAN, ‘`YENI SÜREÇ`` UYARıSı: “OLUMSUZ KIMI PRATIKLERLE, SÖYLEMLERLE KARŞıLAŞABILIRIZ, BUNLAR BIZI KORKUTMALı. UZAKLAŞTıRMAMALı``     16:28   ANKARA`DA SOKAK HAYVANLARıNı ÖLDÜRDÜĞÜ SUÇLAMASıYLA TUTUKLANAN DOKTOR HAKKıNDAKI TÜM IDDIALARı REDDETTI   16:13   KARTALKAYA OTEL YANGıNıNDA AILESINI KAYBEDEN ANNE DUYGU CAN: "BIRI YANıMA YAKLAŞTı. ‘VALI BEY ÜZÜLÜYOR. BURADA AĞLAMA` DEDI BANA. BEN ÖMRÜMÜ ADADıĞıM EVLATLARıMı KAYBEDERKEN, ACıM BILE RAHATSıZLıK SAYıLDı"   15:56   MHP MERSIN MILLETVEKILI DR. LEVENT UYSAL, ÇOCUKLARıN SESI OLDU  
 
     
   

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Emekli Evi sakinlerini Akkum Plajında ağırladı


Mersin Büyükşehir Belediyesi, bütün Emekli Evi sakinlerini Akkum Plajı`nda ağırladı. Denizde yüzüp plajda güneşlenen emekliler, şehir gürültüsünden uzakta eğlenmenin ve dinlenmenin keyfini çıkardı.

 

Tarih : 11 Eylül 2024 Çarşamba 09:20   Okunma : 387

(MERSİN)- Mersin Büyükşehir Belediyesi, bütün Emekli Evi sakinlerini Akkum Plajı`nda ağırladı. Denizde yüzüp plajda güneşlenen emekliler, şehir gürültüsünden uzakta eğlenmenin ve dinlenmenin keyfini çıkardı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Emekli Evi sakinlerini plajlarında ağırladı. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Halkkent, Yenişehir, Mezitli ve Tarsus Emekli Evi sakinleri gruplar halinde Akkum Plajı`nda misafir edildi. Emekliler deniz, kum ve güneşin tadını çıkarırken Büyükşehir ekipleri konforları için ikramların yanı sıra sağlık hizmetini de unutmadı. Ücretsiz ulaşım ile plaja gelen misafirler hem yüzdü hem eğlendi hem de güneşlendi.

“Tüm Emekli Evi üyelerini plajlarımızda ağırlayacağız”

Yenişehir Emekli Evi sorumlusu Ertuğrul Bozkurt, “Emeklilerimizi deniz keyfiyle buluşturmak için buradayız. Yoğun bir katılımla ve Mersin Büyükşehir Belediyesi`nin katkılarıyla Akkum Plajı`na geldik” diyerek, 2 hafta boyunca tüm Emekli Evi üyelerini burada ağırlayacaklarını söyledi.

Katılanların çok olumlu dönüşleri olduğunun altını çizen Bozkurt, “Kendi imkanlarıyla gelme ihtimalleri olmuyor. Toplu taşımalarda gelmeleri gerçekten güç. Maddi anlamından ziyade onları koruyacak, kollayacak, takip edecek insanların olması onlar açısından önemli” diye konuştu. Emekli Evi hizmetinden yararlanmak isteyenlerin Teksin üzerinden ya da en yakın Emekli Evi`ne giderek başvuru yapması için çağrı yapan Bozkurt, Büyükşehir`in çok geniş olan hizmet ağından her yurttaşın yararlanması gerektiğini belirtti.

Etkinliğe katılan emekliler, şunları söyledi:

-Metin Diz: “Burası çok güzel bir yer, buranın seçilmiş olması gayet isabetli olmuş, beğendiğimiz daha evvel de girdiğimiz yerlerdi. Gençliğimizde burayı da çok kullanmıştık ama epeydir gelmediğimiz için eski anılarımızı tazeledi. Gayet iyi mutluyuz burada olmaktan. Her zaman gelmek arzumuzdur. Belediyenin bu katkıları bizi memnun ediyor. Bu gibi faaliyet ve etkinlikler biz yaştaki insanlara memnuniyet veriyor. Denizi seven insanların gelmesi gerek. Biz denizde yetiştiğimiz ve denizi sevdiğimiz için buranın bize ayrı bir özelliği olduğuna inanıyorum. Diğer emeklilerin de bu şekilde gelmeleri, görmeleri gerekmektedir. Hava güzel, deniz güzel, yaşam güzel, harika bir plaj. Sayın Başkanımıza ve bu işi organize eden diğer Emekli Evi`nde çalışan bütün personele buradan teşekkürlerimizi sunuyoruz."

-Saadet Yılmaz, “Çok güzel bir proje, iyi düşünülmüş. Kurslarımız da var, müzik kursları var, el sanatları var. Çok çok memnunuz. Herkes bir kere denesin, memnun kalacaklarından eminim."

-Cafer Korkmaz: “Türkiye`nin gerçeklerine göre buralarda böyle bir nimetin olması ve bundan bize de ikram etmelerinden dolayı çok minnettarım. Bunlarla gurur duyuyorum. İnsanlar hayata daha fazla bağlanmış oluyor. Yoksa ben 71 yaşındayım, 71 yaşında bir insan bir şey yapmazsa ne olur, ölümü bekliyor demektir. Bu kıtlık zamanında en azından bize destek oluyorlar. Bize biz olduğumuzu hatırlatıyorlar. Birbirimizi tanıyoruz, saygı gösteriyoruz. Elimizde bir şey varsa paylaşıyoruz. Yani bunlar bizim toplumun hamurunda var."

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA