14 Eylül 2025 Pazar

21:36   KADıN EMEĞIYLE İLMEK İLMEK YÜKSELEN MIRAS: MERSIN DOKUMALARı ULUSLARARASı VITRINDE   20:55   MEZITLI’DE KAZA!   16:21   “YA İSTIKLAL YA ÖLÜM!”: SAKARYA ZAFERI’NIN 104. YıLıNDA TARIHE SAYGı   14:12   AFAD UYARDı: SISMIK HAREKETLILIK DEVAM EDIYOR, VATANDAŞLAR TEDBIRLI OLMALı   13:51   TARıM ALARMı: TÜRKIYE HER SAAT 18,5 FUTBOL SAHASı BÜYÜKLÜĞÜNDE TOPRAĞıNı KAYBEDIYOR!   13:27   MERSIN’DE HAREKET VAR: AVRUPA HAREKETLILIK HAFTASı’NDA ŞEHIR SOKAKLARı HAYAT BULUYOR!   12:45   BAYRAMPAŞA BELEDIYE BAŞKANı GÖZALTıNDA: “BAŞıM DIK, ALNıM AKTıR”   12:39   SINEMA PERDESINDEN DOĞAYA UMUT: ALTıN KOZA 5 BIN FIDANLA YEŞERIYOR   12:32   “BAYRAMPAŞA OPERASYONU: SEÇIMLE GELENLERE ŞAFAK BASKıNı, HUKUK SANDıKTA YARGıLANACAK!”   11:09   KıRSALDA KÜLTÜR RÜZGARı: MERSIN’IN YAYLA KONSERLERI KOCAYER’DE COŞKUYLA YANKıLANDı   23:56   MERSIN EMEK VE DEMOKRASI PLATFORMU: “12 EYLÜL REJIMI KÖKTEN TASFIYE EDILMELI”   14:26   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MINIK ÇEVRECI ARAS KAYRETLI ILE BULUŞTU   14:24    ALI BOZAN: “AKDENIZ’IN SEÇILMIŞLERININ CEZAEVINDE TUTSAK EDILDIĞI HER BIR GÜN SUÇ IŞLENIYOR”   14:21   MEZITLI BELEDIYESI’NDEN ÖĞRENCILERE KıRTASIYE DESTEĞI BAŞVURULARı BAŞLADı   14:18   BARO BAŞKANı ÖZDEMIR’DEN, MERSIN ADALET KOMISYONU BAŞKANı CEYLAN’A ZIYARET   12:13   TELEGRAM VE DISCORD FAALIYETI   12:09   KONYA’DA DEHŞETE DÜŞÜREN OLAY!   11:11   KUZOLUK’A ULAŞıM ARTıK DAHA KOLAY: TARSUS BELEDIYESI YOL ENGELINI AŞTı   10:25   HAYAL GÜCÜ ATÖLYESI: MERSIN’DE ÇOCUKLAR SANATLA BÜYÜYOR   23:57   ÖZGÜR ÖZEL’DEN KıLıÇDAROĞLU’NA ÇAĞRı: CHP’YE YARGı DARBESINE SESSIZ KALMA!  
 
     
   

Özgür Özel: "CHP`li belediyelerin etkinliklerine katılmak benim için çok keyif verici"


Soma`nın kurtuluşunun 102`nci yıl dönümü kutlamaları kapsamında düzenlenen Ceylan Ertem konserine katılan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhuriyet Halk Partili belediyelerin etkinliklerine katılmanın kendisi için çok keyif verici olduğunu belirtti. Özel, "Ama şüphesiz bu konuda en keyif aldığım yer Soma Belediyesi. Çünkü yıllarca, her seçim akşamı birileri Soma`ya, size, hepimize laf söyledi, ben de onlarla kavga ettim. Ama gün geldi kim haklıymış Soma neresiymiş nasıl güzel insanları varmış günü gelince ne yaparmış gösterdiniz" dedi.

 

Tarih : 14 Eylül 2024 Cumartesi 01:14   Okunma : 709

(MANİSA) - Soma`nın kurtuluşunun 102`nci yıl dönümü kutlamaları kapsamında düzenlenen Ceylan Ertem konserine katılan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhuriyet Halk Partili belediyelerin etkinliklerine katılmanın kendisi için çok keyif verici olduğunu belirtti. Özel, "Ama şüphesiz bu konuda en keyif aldığım yer Soma Belediyesi. Çünkü yıllarca, her seçim akşamı birileri Soma`ya, size, hepimize laf söyledi, ben de onlarla kavga ettim. Ama gün geldi kim haklıymış Soma neresiymiş nasıl güzel insanları varmış günü gelince ne yaparmış gösterdiniz" dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Soma`nın kurtuluşunun 102`nci yıl dönümü kutlamaları kapsamında düzenlenen Ceylan Ertem konserine katıldı. Burada konuşan Özel, "Güzel Soma`mızın, benim canım memleketim Soma`nın kurtuluş günü kutlu olsun. Ben Soma`da doğmadım ama bütün Türkiye beni Somalı biliyor. Bunda da hiçbir sakınca yok. Soma benim şüphesiz en yürekten bağlı olduğum ilçemiz. Buradan ışıkların izin verdiği kadarıyla gördüğüm herkes gözümün aşina olduğu, tanıdığım, dokunduğum, benim üzerimde emeği olan çok kıymetli Somalıların genç evlatları, çok değerli Somalılar sizinle birlikte olduğum için çok mutluyum" ifadelerini kullandı.

"İyi ki Soma var, iyi ki Somalılar var"

"Cumhuriyet Halk Partili belediyelerin etkinliklerine katılmak benim için çok keyif verici ama şüphesiz bu konuda en keyif aldığım yer Soma Belediyesi" diyerek sözlerini sürdüren Özel, şunları kaydetti:

"Çünkü yıllarca her seçim akşamı birileri elinde telefonla Soma`ya, size, hepimize laf söyledi, ben de onlarla kavga ettim. Ama gün geldi kim haklıymış Soma neresiymiş nasıl bir güzel memleketmiş nasıl güzel insanları varmış günü gelince ne yaparmış gösterdiniz. Hepinize teşekkür ediyorum. Buradan en mutlu olduğum şey de CHP`li belediyeler gelince böyle güzel aktivitelerde bir arada olmamız. Sanatçının popüler olması, beğeniliyor olması gençler tarafından sahipleniliyor olması çok güzel ama hele hele Ceylan Ertem gibi dik duruşu olan, bu ülkede evladını arayan annelere şarkı yapmış, kimsenin karşısında eğilmemiş, bükülmemiş kadın cinayetleri konusunda dik duruşunu, net duruşunu politik tavrını ortaya koymuş, böyle bir sanatçının burada olması hepimiz için gurur kaynağı. Hoş geldi, kendisiyle gurur duyuyoruz. Ben böyle günlerde sözü uzatmayı hiç sevmem. Çünkü Özgür Özel`i yıllardır dinliyorsunuz. Ağız tadıyla bir akşam Ceylan Ertem dinleyeceksiniz. Onun için de sözü daha fazla uzatmıyorum. Sözü sevgili Ceylan`a tekrar bırakıyorum. Hepinize iyi eğlenceler. Hepinizi çok seviyorum. İyi ki varsınız. Hepinizle ayrı ayrı gurur duyuyorum. İyi ki Soma var, iyi ki Somalılar var. Sağ olun, var olun."

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA