28 Haziran 2026 Pazar

10:42   HERKES HAVA DURUMUNA BAKıP EVDE KALıRKEN ONLAR ORAYA AKıN ETTI! ARTVIN’DE MERSIN RÜZGARı ESTI   16:02   NATO, ANKARA ZIRVESI’NDE MILYARLARCA DOLARLıK YENI SAVUNMA SÖZLEŞMELERI AÇıKLAYACAK   15:46   ADANA’DA SUÇ ÖRGÜTLERINE YÖNELIK OPERASYONLARDA 79 KIŞI GÖZALTıNA ALıNDı   15:46   BAKAN MUSTAFA ÇIFTÇI: GEÇICI KORUMA KAPSAMıNDAKI YABANCıLARA ÇALıŞMA IZNI MUAFIYETI GETIRILDI   15:21   YıLDıRıM KAYA: "YUSUF TEKIN, HAYATLARı YARıM BıRAKıLAN ÖĞRENCILERDEN VE ÖĞRETMENLERDEN SıFıR ALMıŞTıR"   15:20   TBMM BAŞKANı KURTULMUŞ, EĞITIM ÖĞRETIM YıLıNıN SONA ERMESI DOLAYıSıYLA MESAJ YAYıMLADı   14:50   ÖZGÜR ÖZEL DIYARBAKıR’DA… CHP GRUP BAŞKANı ÖZEL: “GÜNE BIZE SELAM YOLLAYAN SELAHATTIN DEMIRTAŞ’ıN SELAMıYLA BAŞLADıK”   14:44   GÜRSEL TEKIN: GARIP DEDE CEMEVI’NDE YAŞANAN GÖRÜNTÜLERLE ILGILI 63 CHP ÜYESININ PARTI ÜYELIKLERI TEDBIREN ASKıYA ALıNMıŞTıR   13:49   NATO ZIRVESI ÖNCESI GÖZALTıNA ALıNAN 49 KIŞI DAHA ADLIYEYE SEVK EDILDI   13:47   MANSUR YAVAŞ’TAN AK PARTI’YE GEÇEN BAŞKANLARA ILIŞKIN AÇıKLAMA: "BIZIM BIR KAYBıMıZ YOK"   10:31   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, TOPLU TAŞıMADA KLIMA DENETIMLERINI ARTTıRDı   10:30   MERSIN’DE 30 AĞUSTOS ZAFER KUPASı FıNDıKPıNARı-AYVAGEDIĞI FUTBOL TURNUVASı BAŞLADı   10:29   HATIMOĞULLARı’NDAN MERSIN MITINGINE DAVET: HERKESI BU BÜYÜK BULUŞMAYA BEKLIYORUM   16:50   MURAT EMIR’DEN NATO ZIRVESI’NDE AKREDITASYON UYGULAMASıNA ELEŞTIRI: "BU OHAL, BU SıKıYÖNETIM NEREYE KADAR SÜRECEK?"   16:48   CHP, SOSYAL MEDYA YASASı’NıN IPTALI ISTEMIYLE AYM’YE BAŞVURDU   16:44   DILEK İMAMOĞLU: ADALET IÇIN ARTıK KAYBEDILECEK BIR SAATIMIZ BILE YOK   16:42   NATO’DAN "AKREDITASYON" AÇıKLAMASı: "EV SAHIBI ÜLKENIN GÖRÜŞLERINE BAŞVURULUR"   16:40   İZMIR’DE SON 3 AYDA 5 BELEDIYE BAŞKANıNA OPERASYON YAPıLDı   15:25   MSB: ASTSUBAY KENAN ŞAHIN ŞEHIT OLDU   15:19   GAZETECI TEVFIK YENER YAŞAMıNı YITIRDI  
 
     
   

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Seçer, Fındıkpınarı ve Ayvagediği Süper Kupa Finali`ni izledi


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Menteşspor ve Burhanspor`un karşı karşıya geldiği ‘Mersin Büyükşehir Belediyesi 30 Ağustos Zafer Kupası Futbol Turnuvası Fındıkpınarı ve Ayvagediği Süper Kupa Finali`ni izledi. Kıran kırana geçen mücadelede şampiyon olan Menteşspor, kupasını Başkan Seçer`in elinden aldı.

 

Tarih : 16 Eylül 2024 Pazartesi 09:45   Okunma : 674

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Menteşspor ve Burhanspor`un karşı karşıya geldiği ‘Mersin Büyükşehir Belediyesi 30 Ağustos Zafer Kupası Futbol Turnuvası Fındıkpınarı & Ayvagediği Süper Kupa Finali`ni izledi. Şampiyon olan Menteşspor, kupasını Başkan Seçer`in elinden aldı. Normal süresi 1-1 beraberlikle biten maç penaltılara kaldı ve karşılaşmayı 7-6 skor ile Menteşspor kazanarak şampiyon oldu. Başkan Seçer de maçı izleyerek, taraftarın coşkusuna ortak oldu.

Toroslar Belediyesi Koray Aydın Stadyumu`nda oynanan Süper Kupa Finali`ni Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile birlikte CHP Mersin Milletvekilleri Gülcan Kış ile Hasan Ufuk Çakır, Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, Akdeniz Belediyesi Eş Başkanı Hoşyar Sarıyıldız, siyasi parti temsilcileri, Meclis üyeleri, muhtarlar ile Mersin Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ bürokratları izledi. Başkan Seçer şampiyon takım Menteşspor`a kupasını takdim ederken, 2. takımada madalyaları Başkan Seçer ve protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

Süper Kupa Maçı heyecanlı geçti

Şampiyon olan 2 takım Süper Kupa maçında karşı karşıya geldi. Menteşspor ile Burhanspor`un kıyasıya rekabet ettiği maç centilmence davranışlara sahne olurken, kupa heyecanına mahalleliler de coşkuyla dahil oldu.

“İnanarak gittim ve golü attım”

90+3`te attığı gol ile beraberliği yakalayan ve maçın kazanılmasının önünü açan Menteşspor kalecisi Hasan Gurup, “Maçın çok çetin geçeceğinden emindim, rakibimiz de çok güçlüydü. Biz de iyi bir takımız, eksikliğimiz olmasına rağmen güzel mücadele ettik. İnanarak gittim ve golü attım. Taraftar da çok iyiydi. Başkan`ımıza çok teşekkür ederim bu turnuva için. Köyler birleşti, insanlar bir araya geldi” diye konuştu.

Menteşspor`da oynayan Burhan Özdemir ise, “Çok zor bir maç oldu, 90. dakikada kalecimizin golüyle beraberliği yakaladık ve penaltılarda maçı kazandık. Çok keyifli bir maçtı” dedi.

Çekişmeli maçta ikinci olan Burhanspor`un kaptanı ve kalecisi Mehmet Dedemen, centilmence bir yarış olduğunu söyledi. Taraftarın da çok büyük desteği olduğu için mutlu olduklarını kaydeden Dedemen, “Umarım bu tür güzel organizasyonlarda yine buluşuruz. Biz köyümüzde bir kulüp kurduk, gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak amacıyla. Bütün köylerden de böyle adımlar bekliyorum. Çünkü birçok yetenekli genç oyuncumuz var, bunlar ortaya çıkıyor ve sporcular ile taraftarlar arasında da kaynaşma oluyor. O yüzden ikinci olsak da mutluyuz” ifadelerini kullandı.

30 Ağustos Fındıkpınarı Zafer Kupası Futbol Turnuvası`nda 24 takım, 30 Ağustos Zafer Kupası Ayvagediği Futbol Turnuvası`nda 18 takım olmak üzere turnuvalarda toplam 42 takım yer aldı.

 

Paylaş :
Etiketler :  Mersin Büyükşehir Belediyesi, Vahap Seçer, Mersin

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA