2 Mayıs 2025 Cuma

10:02   MERSIN`DE SEKTÖR TEMSILCILERI VE ÖĞRENCILER, “GELECEĞIN ANAHTARı: YEŞIL DÖNÜŞÜMLE YÜKSELEN YEŞIL İŞLER” PANELINDE BULUŞTU   10:01   TKP GENEL SEKRETERI OKUYAN: "SIYASET SOSYAL MEDYA BAŞıNDA, TELEVIZYON BAŞıNDA YAPıLMAZ"   09:44   TAKSIM ABLUKASı YAKLAŞıK 24 SAAT SONRA KALDıRıLDı   09:40   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER, 1 MAYıS KORTEJINDE EMEKÇILERLE OMUZ OMUZA YÜRÜDÜ: “BU HÜKÜMETE ITIRAZıMıZ VAR”   09:14   ADıYAMAN BELEDIYE BAŞKANı TUTDERE: “BEN DE BU KENTE HIZMET EDEN BIR IŞÇIYIM”   01:58   BOLU KARTALKAYA`DAKI YANGıN FACIASıNDA ÇALıŞANLARıN OTOPARKA INEREK ARAÇLARı ÇıKARTTıĞı GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇıKTı   01:01   SAĞLıK BAKANı MEMIŞOĞLU: MERKEZ VE TAŞRA TEŞKILATıNDA GÖREVLENDIRILMEK ÜZERE 15 BIN 342 SÖZLEŞMELI PERSONEL ALıMı GERÇEKLEŞTIRILECEK     23:57   CHP`NIN KONYA MITINGI ÖNCESI TANıTıM ARACıNıN GEÇIŞI SıRASıNDA HAVAYA ATEŞ AÇıLMASıYLA ILGILI IKI KIŞI GÖZALTıNA ALıNDı   23:33   CHP`LI MURAT ÇAN: İKTIDAR STAJ VE ÇıRAKLıK MAĞDURLARıNA BIR AYRıMCıLıK YAPTı VE ONLARı GÖRMEZDEN GELDI   23:32   GÖKAN ZEYBEK: RANT PROJESI, KANAL İSTANBUL PROPAGANDASıNıN EN BAŞAT SAVUNUCULARıNDAN BIRI TRT`DIR   23:27   ALI BABACAN: TRT MILLETIN VARLıĞıDıR, ADIL BIR YAYıNCıLıK POLITIKASı IZLEMEK ZORUNDADıR. HAKKıMı HELAL ETMIYORUM   23:03   MUĞLA`DA IPTAL EDILEN PROJE GENELGEYLE GERI DÖNDÜ: BODRUM BARAJı YENIDEN GÜNDEMDE   22:50   CHP, 1 MAYıS`TA GÖZALTıNA ALıNAN YURTTAŞLARıN SÜRECINI TAKIP EDIYOR... ÖZGÜR KARABAT: HIÇ KIMSEYI YALNıZ BıRAKMAYACAĞıZ   22:27   CHP`NIN KONYA MITINGI ÇALıŞMASıNA SILAHLı SALDıRı... ERHAN ADEM: KURŞUNLA SUSTURAMAYACAKSıNıZ   22:26   MERSIN`DE 1 MAYıS KUTLAMASıNDA `BOZKURT IŞARETI` KAVGAYA NEDEN OLDU   21:51   CHP`LI İNAN AKGÜN ALP, TAKSIM MEYDANı YASAĞıNı TBMM GÜNDEMINE TAŞıDı   21:41   23 NISAN`DA CHP`NIN OTOBÜSÜNÜ KULLANAN ŞOFÖRE ADLI KONTROL... GÖKAN ZEYBEK, "İKTIDARıN TAMAMEN ŞIRAZESI KAYMıŞTıR"   20:58   ÖZGÜR ÖZEL:  TRT MILLETINDIR. O EKRANı MILLETE KAPATıP YALANLARA VE IFTIRALARA AÇANLARı BIR GÜN HATıRLANMAK ÜZERE MILLETIMIZE HAVALE EDIYORUM   20:57   CHP`NIN OTOBÜS ŞOFÖRÜ GÖKHAN GÜLYURT ADLI KONTROL ŞARTıYLA SERBEST BıRAKıLDı   20:08   CHP`LI BULUT: GENEL MERKEZIMIZIN EMEKTAR OTOBÜS ŞOFÖRÜ GÖKHAN KARDEŞIMIZI TUTUKLAMA TALEBIYLE MAHKEMEYE SEVK ETMIŞLER. BIRAZ INSAF, BIRAZ AKıL, BIRAZ VICDAN  
 
     
   

Silahlı pozlarını sosyal medyadan paylaşan Yunus Emre Geçti`nin kuzeni K.G. de gözaltına alındı, çok sayıda suçtan kaydı olduğu ortaya çıktı


İstanbul Ümraniye Ihlamurkuyu`da pazar gecesi polis memuru Şeyda Yılmaz`ın şehit olmasıyla sonuçlanan çatışmada bir polisin silahını kaparak ateş açan ve 26 ayrı suç kaydı olduğu halde dışarıda dolaştığı ortaya çıkan Yunus Emre Geçti`nin kuzeni K.G. de silahlı görüntüleri sosyal medyaya yansıyınca gözaltına alındı. K.G.`nin de Yunus Emre Geçti gibi çok sayıda suçtan kaydının olduğu ortaya çıktı. Gaziosmanpaşa`da ise 15 yaşındaki Abdullatif Davvara adındaki Suriyeli çocuğun öldürülmesine karıştıkları belirlenen 5 kişi gözaltına alındı.

 

Tarih : 25 Eylül 2024 Çarşamba 16:05   Okunma : 402

(İSTANBUL)- İstanbul Ümraniye Ihlamurkuyu`da pazar gecesi polis memuru Şeyda Yılmaz`ın şehit olmasıyla sonuçlanan çatışmada bir polisin silahını kaparak ateş açan ve 26 ayrı suç kaydı olduğu halde dışarıda dolaştığı ortaya çıkan Yunus Emre Geçti`nin kuzeni K.G. de silahlı görüntüleri sosyal medyaya yansıyınca gözaltına alındı. K.G.`nin de Yunus Emre Geçti gibi çok sayıda suçtan kaydının olduğu ortaya çıktı. Gaziosmanpaşa`da ise 15 yaşındaki Abdullatif Davvara adındaki Suriyeli çocuğun öldürülmesine karıştıkları belirlenen 5 kişi gözaltına alındı.

Pazar günü polis tarafından yakalanıp götürüldüğü karakoldan firar eden Yunus Emre Geçti (19), gece yarısı kendisini yakalamaya çalışan polislerle yaşanan arbede sırasında kaptığı silahla ateş açmış, çıkan çatışmada 27 yaşındaki 1 yıllık polis memuru Şeyda Yılmaz şehit düşmüştü. İki kişinin de yaralandığı olaydan kaçan Yunus Emre Geçti ilerleyen saatlerde yakalanırken, Geçti`nin kuzeni K.G.`nin silahlı pozlarını sosyal medyadan paylaştığı görüldü.

Çok sayıda suçtan kaydı olduğu ortaya çıktı

Şeyda Yılmaz`ın şehit olduğu gün yapılan paylaşımlar üzerine harekete geçen polis, şüpheli K.G.`yi, Sultanbeyli Akşemsettin Mahallesi`nde evinde gözaltına aldı. Şüphelinin ilk sorgulamasında Yunus Emre Geçti gibi çok sayıda suçtan kaydı olduğu ortaya çıktı. K.G., ateşli silahlarla ilgili yasaya muhalefet suçundan adliyeye sevk edildi.

Suriyeli Abdullatif`in öldürülmesiyle ilgili 5 kişi gözaltına alındı

Cumartesi akşam saatlerinde Gaziosmanpaşa Yenimahalle`de meydana gelen ve Abdullatif Davvara adlı 15 yaşındaki Suriyeli çocuğun ölümüyle sonuçlanan saldırıyla ilgili de 5 kişi gözaltına alındı. Olayla ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü`nden yapılan açıklamada, "Yapılan kontrolde; M.F.T.(18) ve A.O.(15) isimli şahıslarla maktül şahsın parkta oturduğu sırada parka yaya olarak kafalarında kask olan iki şahsın geldiği, maktül şahsa ateş ederek olay yerinden uzaklaştıkları anlaşılmış, şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik çalışma başlatılmıştır. Olayı gerçekleştiren K.C.Ö.(18) ve F.C.U.(18) isimli şahıslarla olayla ilgisi olan Ö.C.U.(20), R.K.(23) ve M.T.(18) isimli şahıslar olmak üzere toplam 5 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmış, 2 adet ruhsatsız tabanca ile 1 adet motosiklet ele geçirilmiştir. Araştırmalarda; şüpheli şahıslarla maktül şahsın geçmiş tarihte kavga ettikleri, olayın intikam saikiyle meydana geldiği düşünülmektedir. Konu ile ilgili kasten öldürme suçundan yürütülen tahkikat işlemleri devam etmektedir" ifadelerine yer verildi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA