3 Mayıs 2025 Cumartesi

15:01   İÇIŞLERI BAKANı ALI YERLIKAYA: “BU PERVASıZ VE ACıMASıZ SALDıRı, HUKUK KARŞıSıNDA HAK ETTIĞI YANıTı ALACAKTıR”   14:41   CHP`NIN "MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGI YARıN KONYA`DA... ERHAN ADEM: ``ÜLKEMIZ ARTıK AKP IKTIDARı TARAFıNDAN YÖNETILEMIYOR, HALK BUNU GÖRDÜ``   14:39   CHP`NIN "MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR MITINGI" YARıN KONYA`DA... PARTI MECLISI ÜYESI GÖRGÖZ: KONYA CUMHURIYET`IN KALESI OLMAYA HAZıR   14:38   BASıN KONSEYI, DÜNYA 2025 BASıN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ NEDENIYLE TÖREN DÜZENLEDI   14:38   CHP`LI ÇAKıR, MERSIN DAVULTEPE`DE 25 YıLLıK NARENCIYE AĞAÇLARıNıN KESILMESINE TEPKI GÖSTERDI   14:29   KARTALKAYA YANGıNıNı ARAŞTıRMA KOMISYONU... BOLU BELEDIYE BAŞKANı TANJU ÖZCAN SUNUM YAPACAK   14:24   CHP`NIN "MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGI YARıN KONYA`DA... ERHAN ADEM: "YOZGAT`TA NASıL ŞOK YAŞADıLARSA, AYNı ŞOKU KONYA`DA DA YAŞAYACAKLAR"   14:15   MILLI YOL PARTISI GENEL BAŞKANı ÇAYıR`DAN "TELEF" TEPKISI: "BU SÖZ SIYASI TARIHIMIZDE BIR YÜZ KARASı OLARAK KALACAKTıR"   14:07   CHP`NIN "MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGI YARıN KONYA`DA... CHP KONYA İL BAŞKANı YAMAN: "İKTIDARı KONYA`DAN GETIRECEĞIZ"   13:37   CHP`LI ÇAKıRÖZER, NISAN AYı BASıN ÖZGÜRLÜĞÜ RAPORU`NU AÇıKLADı: "GAZETECILER 257 KEZ HAKIM KARŞıSıNA ÇıKTı, 61`I GÖZALTıNA ALıNDı, 25`I TUTUKLANDı"   13:31   ARTVINLI EMEKLI: "DOMATESIN KILOSU 100 LIRA... EMEKLI MAAŞıYLA GEÇINMEK MÜMKÜN DEĞIL"   13:13   CHP`LI DEMIR`DEN IŞÇILERIN MAZERET IZNI HAKKıNıN MEMURLAR ILE EŞITLENMESINE ILIŞKIN KANUN TEKLIFI   13:06   RTÜK ÜYESI KESER`DEN RTÜK`E "GÜNDEM DıŞı RAPOR" TEPKISI: "GEREKLI HAZıRLıK SÜRECI OLANAĞı TANıNMAYAN BIR ORTAMDA, NITELIKLI MÜZAKERE YAPıLMASı MÜMKÜN DEĞILDIR"   12:53   NARIN GÜRAN CINAYETI IKINCI DAVASı… DURUŞMA 30 MAYıS`A ERTELENDI   12:51   GELECEK PARTISI GENEL BAŞKANı DAVUTOĞLU: "KKTC`YI MAFYA, KUMAR VE FUHUŞ CENNETINE ÇEVIRENLER YÜCE DIVAN`DA YARGıLANMALı”   12:49   İSTANBUL BAROSU BAŞKANı KABOĞLU`NDAN SILIVRI ZIYARETI: “AVUKATLAR, SEÇILMIŞLER, KAMU YÖNETICILERI HAKSıZ BIÇIMDE ÖZGÜRLÜKLERINDEN ALıKONULUYOR”   12:44   TOKİ`NIN KKTC`DE INŞA ETTIĞI KÜLLIYE`NIN AÇıLıŞıNı CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN YAPACAK   12:33   CHP`LI SARıBAL: "SARAY IKTIDARı HAYVANCıLıĞı BITIRMEYE YEMINLI. 12 MILYAR DOLAR ÖDENDI, YETMEDI"   12:29   BABACAN: KANAL İSTANBUL YAPıLıRSA, BIR DEPREMDE BIR SAVAŞTA İSTANBUL`DAN TAHLIYE NASıL OLACAK?"   12:16   KKTC`DE ÖLDÜRÜLEN IŞ INSANı HALIL FALYALı`NıN ESKI MUHASEBECISI CEMIL ÖNAL HOLLANDA`DA ÖLDÜRÜLDÜ, POLIS SALDıRGANıN EŞKALINI PAYLAŞTı  
 
     
   

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Seçer: "Çocuklarımızı düşünerek gündüz bakımevini açıyoruz"


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Toroslar Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Osmaniye Mahallesi Gündüz Bakımevi`nin açılışına katıldı. Başkan Seçer, "Çocuklarımızı düşünerek gündüz bakımevini açıyoruz. Çocuklar geleceğimiz. Çocuklar düşünüldü, anneler, aileler de düşünüldü" dedi.

 

Tarih : 25 Eylül 2024 Çarşamba 18:05   Okunma : 359

(MERSİN)- Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Toroslar Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Osmaniye Mahallesi Gündüz Bakımevi`nin açılışına katıldı. Başkan Seçer, "Çocuklarımızı düşünerek gündüz bakımevini açıyoruz. Çocuklar geleceğimiz. Çocuklar düşünüldü, anneler, aileler de düşünüldü" dedi.

Açılış törenine, Başkan Seçer`in yanı sıra Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekilleri Gülcan Kış ve Hasan Ufuk Çakır, CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı İzzet Kırılmaz, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Akdeniz Belediyesi Eş Başkanı Nuriye Arslan, CHP Toroslar İlçe Başkanı Cumali Akbaş, Meclis üyeleri, muhtarlar, kreş öğretmenleri, aileler ve çocuklar katıldı.

“Çocuklarla birlikte aileler de düşünülmüş oldu”

Açılışı yapılan gündüz bakımevinin geleceğin güvencesi olan çocukları aydınlık bir şekilde eğitmek için önemli olduğunu söyleyen Başkan Seçer, “Abdurrahman Başkan çok iyi bir işle başladı. Çocuklarımızı düşünerek gündüz bakımevini açıyoruz. Çocuklar geleceğimiz. Çocuklar düşünüldü, anneler, aileler de düşünüldü” diye konuştu.

Toplumda en temel değerin aile olduğunu ve eğitimin orada başladığını belirten Seçer, “Ahlak orada başlar. Doğruluk, dürüstlük, vatan sevgisi, millet sevgisi, insan sevgisi orada başlar. Bir çocuk ailede eğitimini almazsa geleceğinde sorunlar yaşar. Toplumda fark edilir. Gündüz bakımevleri bu eğitimin bir parçası. Aile; devletin güvenli kollarına güvenecek. Ama güvendiği o devletin kaynaklarını kullananlar da Cumhuriyet`in temeline dinamit koyan güçler olmayacak. Abdurrahman Başkan gibi çağdaş, halkçı başkanlar olacak. Kimsenin değirmenine su taşımayacak. Öyle tarikatıymış cemaatiymiş, onlar değil. Bizim önderimiz belli; Gazi Mustafa Kemal. Bayrağımız ay yıldızlı al, bayrak. Bundan kimsenin şüphesi yok. Bu yolda devam edeceğiz” diye konuştu.

“Toroslar`a halkın ta kendisi geldi”

Başkan Seçer, vatandaşların verdiği sorumluluğun ve yükün farkında olduklarının altını çizerek, “Büyükşehir olarak nasıl geçtiğimiz 5 yıl Toroslar`ı ihmal etmediysek, diğer ilçelerimizden bir fark gözetmeksizin hizmet sunduysak, ihtiyacı olanlara imkanlarımız dahilinde destek verdiysek, yolunu yaptıysak, suyunu yaptıysak, kadınına, çocuğuna, fakirine, baktıysak yine devam edeceğiz. Ama bir farkla; ikinci 5 yılda Abdurrahman Başkanla yürüyeceğiz ve yürüyoruz da” ifadelerini kullandı.

Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız`ın çalışmalarına yönelik beğenisini ve desteğini dile getiren Başkan Seçer, “Seni kutluyorum. Talan edilmiş bir belediye ayağa kaldırmaya uğraşıyorsun. Bunun şahidi benim. Buradan Mersin halkına sesleniyorum; yerle yeksan olmuş bir belediyeyi ayağa kaldırmaya çalışıyor. Güneş balçıkla sıvanmaz, gerçekleri örtemezsiniz. Eski düzen bitti, halk geldi, halk. Halkın ta kendisi geldi. Birlikten güç doğar. Biz halkımızın yanındayız. Rengine, etnik kökenine, partisine bakmayız, bakmadık, bakmayacağız da. Hizmetlerimizi sürdüreceğiz” diye konuştu.

“Halkımıza verdiğimiz sözü yerine getireceğiz”

Başkan Seçer, Büyükşehir Belediyesi`nin ilçede yapımı süren tesislerini geçen günlerde gezdiklerini anımsatarak, “Bu yaptığımız hizmetler aynı zamanda Abdurrahman Başkan ile yaptığımız iş birliğidir, sadece bizim değildir. Birlikten güç doğar. Bizim beraber yürümemizi beklemek Toroslar halkının hakkıdır. Bizlere oy verdiniz. Didişmekten, dalaşmaktan, menfaat bekleyenleri şöyle uzaklaştırarak halkımıza verdiğimiz sözü yerine getireceğiz. Bundan zerre miskal kadar endişeniz olmasın” dedi.

Belediye ekipleri ile Büyükşehir ekiplerinin iş birliği içinde çalıştığını vurgulayan Başkan Seçer, sözlerini şöyle tamamladı:

“Çünkü beş yıllık bir deneyimi var. Yeni bir belediye, yeni hareket etmeye çalışıyor. Her noktada iş birliğimiz devam ediyor, devam edecek. Bundan kimsenin endişesi olmasın. Toroslar Belediye Başkanı`mız Abdurrahman Yıldız`ın nezdinde tüm Toroslar Belediyesi çalışanlarına böyle bir hizmeti ilçemize, çocuklarımıza, ailelerimize kazandırdığı için teşekkür ediyoruz. Ayrıca orada eğitmenlerimiz var. Hepsi pırıl pırıl gençlerimiz. Çocuklarımızı eğitmek için hazır bekliyorlar. Çocuklarınız bize emanet. Eminim ki onlara bir anne, bir abla şefkatiyle bakacaklar, onları eğitecekler. İlçemize hayırlı, uğurlu olsun. En kötü günümüz böyle olsun. Birlik içinde, beraberlik içerisinde olalım, ülkemizi de dünyada saygın bir ülke konumuna getirelim.” 

 “Yeni bir Toroslar için hep beraber çalışacağız”

Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız ise “Toroslar yıllardır ihmal edildi, hakkı olan birçok şeyi alamadı. Toroslar`da her bir mahallesinde, sokağında, evinde artık bütün ihtiyaçların giderileceği yeni bir Toroslar için hep beraber çalışacağız. Toroslar`ı yeniden hep beraber kuracağız. Bu çerçevede bu ilk Gündüz Bakım Evimizin açılıyor olması bizim için büyük heyecan. Çünkü aslında bu sadece Gündüz Bakım Evi açılışı değil, Toroslar`ın yeni döneminin açılışı” diye konuştu.

Açılışta ayrıca CHP Mersin Milletvekilleri Gülcan Kış ve Hasan Ufuk Çakır, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Akdeniz Belediyesi Eş Başkanı Nuriye Arslan da birer konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından gündüz bakımevinin açılış kurdelesi, protokol üyeleri ile birlikte kesildi ve merkez gezildi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA