28 Ekim 2025 Salı

10:13   MERSIN’DE MEME KANSERINE KARŞı BILINÇLI ADıM: EMEKLI EVLERINDE HAYAT KURTARAN EĞITIM   16:28   BAŞKAN ALI BOLTAÇ’TAN 29 EKIM CUMHURIYET BAYRAMı KAPSAMıNDA GERÇEKLEŞTIRILECEK SEFO KONSERINE DAVET   16:25   TOROSLAR’DA CUMHURIYET DOĞA YÜRÜYÜŞÜ COŞKUYLA GERÇEKLEŞTI   16:21   MEZITLI BELEDIYE BAŞKANı TUNCER’DEN 29 EKIM CUMHURIYET BAYRAMı MESAJı   16:18   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, MEME KANSERI FARKıNDALıĞıNA DIKKAT ÇEKTI   11:16   EĞITIMDE SıCAK DESTEK: MERSIN’DE 3 BIN ÖĞRENCIYE HEM KURS HEM ÖĞLE YEMEĞI   22:30   ESKIŞEHIR’DE ÖZGÜR ÖZEL’DEN SERT ÇıKıŞ: “CASUS ARAYACAKSAN, HAIN ARAYACAKSAN ONLARDA ARA”    19:40   “MERSIN GENÇLIK FESTIVALI’NE TEOMAN DAMGASı! MEYDANı İNLETEN GECE…”   19:20   MIMARLıK FESTIVALI ADANA’DA HAYAT BULDU: KÜLTÜR, KENT VE İNSAN BULUŞTU   11:43   “YARGı SOPA OLMAZ, KÜLTÜR YANDAŞLARA TESLIM EDILEMEZ!”   11:36   SEÇER’DEN YENIŞEHIR’DE TARIHI MESAJ: “CHP’LI ÜYELER SOKAKTA VICDANıMıZ OLMALı”   07:23   İMAMOĞLU’NA DESTEK YOLCULUĞU POLIS TARAFıNDAN DURDURULDU   07:12   “AKDENIZ’IN NABZı CHP’DE ATıYOR: SEÇER’DEN BIRLIK, ADALET VE DIRLIK VURGUSU”   10:07   MERSIN GENÇLIĞI BILIMLE, SANATLA VE MÜZIĞIN RITMIYLE BULUŞTU   22:47    “TELE1’I SUSTURAMAZSıNıZ, MILLETI HIÇ!”   20:24   CHP 39. OLAĞAN KURULTAYıNA HAZıR: ÜÇ GÜNLÜK YOL HARITASı AÇıKLANDı   20:16   “CHP’DE DISIPLIN FıRTıNASı: ŞIMŞEK VE BAYDAR’A İHRAÇ”   20:03   MSK, ALIAĞA DEPLASMANıNA HAZıR: HEDEF GALIBIYET SERISI!   15:25   MAZBATASıNı ALAN CHP İSTANBUL İL BAŞKANı ÖZGÜR ÇELIK: BU CEBERUT IKTIDARı HEP BIRLIKTE DEĞIŞTIRECEĞIZ   15:23   EKREM İMAMOĞLU: YOLSUZLUK VE TERÖR SUÇLAMALARıYLA IKNA EDEMEDIĞINIZ AZIZ MILLETI CASUSLUK GIBI AKıL ALMAZ IFTIRA ILE MI IKNA EDECEKSINIZ?  
 
     
   

Ali Öztunç`tan AGİT-PA`ya Gazze tepkisi


CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Avrupa Güvenlik ve İş Birliği Teşkilatı Parlamenter Asamblesi (AGİT-PA) Genel Kurulu`nda konuştu. AGİT-PA ve uluslararası kuruluşları İsrail`in Filistin`e karşı yürüttüğü saldırılara karşı harekete geçme çağrısı yapan Öztunç, “Delinin, psikopatın birisi elindeki askeri gücü kullanıyor ve masum insanları öldürüyor. Netanyahu`yu kastediyorum. Herkes de buna sessiz kalıyor. Artık AGİT-PA gibi çok uluslu kuruluşlar ya devreye girmeli ya da kapısına kilit vurup, kimseyi oyalamamalı`` dedi.

 

Tarih : 4 Ekim 2024 Cuma 15:14   Okunma : 803

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, AGİT- PA Genel Kurulu`nda İsrail`in Gazze`ye yönelik saldırılarına ilişkin bir konuşma yaptı. Uluslararası kuruluşlara harekete geçme çağrısında bulunan Öztunç, şunları söyledi:

``Diplomatik çözüm, kınama, üzüntü ifade etmek... Artık bu aşama geçildi. Bükreş`te bunlar konuşuldu. Bükreş`te yine kınandı, üzüntüler ifade edildi ama ötesine geçilemedi. Bu arada bölgede insanlar ölmeye devam etti. Az önce Filistinli temsilci rakamlar verdi. 150 bin hamile kadının perişanlık içerisinde olduğunu söyledi. ‘40 binin üzerinde insan öldü. 400 kadın savaş esiri var. 300`ün üzerinde çocuk esir var` dedi. Daha yetmedi mi? Dünya bu vahşete, cinayete, katliama ne zaman dur diyecek? Delinin, psikopatın birisi elindeki askeri gücü kullanıyor ve masum insanları öldürüyor. Netanyahu`yu kastediyorum. Herkes de buna sessiz kalıyor. Artık AGİT-PA gibi çok uluslu kuruluşlar ya devreye girmeli ya da kapısına kilit vurup, kimseyi oyalamamalı.``

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA