11 Eylül 2025 Perşembe

10:10   MEDYA GRUBUNA ŞOK BASKıN: CAN HOLDING’E MALI SORUŞTURMA DERINLEŞIYOR   10:03   MERCEK’TEN TATLı BIR GELECEK: MERSIN’DE PASTA ŞEFLERI YETIŞIYOR   23:55   KADıKÖY’DE HALKıN İSYANı: “YA HEP BERABER, YA HIÇBIRIMIZ!”   23:25   BAŞLıK: ÖZGÜR ÖZEL’DEN İKTIDARA TARIHI ÇıKıŞ: "MAJESTELERININ MUHALEFETI DEĞILIZ, AK TOROSLAR ÇETESINE BOYUN EĞMEYIZ!"   22:53   ÖZGÜR ÖZEL: “EMEKLIYI EZENI AFFETMEYECEĞIZ!” – KADıKÖY’DE 125 BIN KIŞILIK TEPK   22:30   DARBE, DAVA, DAYANıŞMA: DİSK TARIHI’NIN EN KARANLıK SAYFASı KITAPLA AYDıNLANıYOR9   20:54   DEM PARTI VE CHP ARASıNDA DIKKAT ÇEKEN ZIRVE: İSTANBUL’DA STRATEJIK BULUŞMA   20:38   CHP’DEN VALILIĞE SERT MESAJ: BU BINA BIZIM, BU KARAR BIZIM   16:46   İSTANBUL BAROSU DAVASıNDA TARIHI SAVUNMA: TURGUT KAZAN’DAN HUKUK MANIFESTOSU   16:40   GÜRSEL TEKIN’DEN SESSIZ VEDA: “TÜRKIYE’NIN GERÇEK GÜNDEMIYLE MEŞGUL OLUN”   15:07   12 DEV ADAM’A MERSIN’DEN TAM DESTEK: MARINA’DA YARı FINAL HEYECANı   15:05   ÖZGÜR ÖZEL: BIZ SANDıĞı TEK ADAMLARDAN SÖKE SÖKE ALDıK, TEK ADAMA VERMEYECEĞIZ   14:57   BAŞKAN YıLDıZ: “İDMAN YURDU’NU KENTIN SAHIPLENDIĞI BIR TAKıM HALINE GETIRMELIYIZ”   14:55   ECE SEÇKIN’DEN ADALET BAKANLıĞı’NA ÇAĞRı   14:48   “ŞEKER”IN UMUT YOLCULUĞU: HATAY’DAN MERSIN’E UZANAN BIR KURTULUŞ HIKAYESI   10:12   TARıMSAL KALKıNMAYA 32 BIN METRE BORU: ERDEMLI’DEN ÜRETICIYE KARARLı DESTEK   01:01   CHP 102 YAŞıNDA: SEÇER’DEN BIRLIK, ADALET VE UMUT MESAJı   16:18    TARSUS BELEDIYESI’NDEN ORTAK AKıLLA HIZMET ATAĞı   16:16   AKDENIZ ZABıTASı, YOĞUN ŞIKAYETLERE NEDEN OLAN “KUŞ PAZARı”Nı KALDıRDı   16:15   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI İLE KADıNLAR DIREKSIYONDA, KARIYER YOLUNDA  
 
     
   

Sokak sokak yapılan temizlik çalışması bu kez Barış Mahallesi’nde gerçekleşti


Akdeniz Belediyesi’nin “Akdeniz’i Seviyorum Kirletmiyorum; El Ele Akdeniz’i Temizliyorum” sloganıyla 20 Eylül Dünya Temizlik Günü’nde başlattığı kampanya kapsamında Şevket Sümer ve Güneş Mahallelerinin ardından bu kez kent merkezinde yer alan Barış Mahallesi’nin sokakları baştan sona temizlendi.

 

Tarih : 28 Ekim 2024 Pazartesi 15:17   Okunma : 628

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü öncülüğünde başlatılan ve çevreye ve doğaya karşı farkındalık yaratmayı amaçlayan kampanya kapsamında Akdeniz ilçesine bağlı 65 mahallenin sokaklarında el birliğiyle temizlik çalışması yapılıyor. Geçen haftalarda Şevket Sümer ve ardından Güneş Mahallesinde gerçekleşen temizlik çalışması, bu kez Barış Mahallesi’nin sokaklarına taşındı. Etkinliğe; Akdeniz Belediyesi Eş Başkanı Hoşyar Sarıyıldız, DEM Parti Akdeniz İlçe Başkanlığı Yönetimi, Meclis üyeleri, Barış Mahallesi Muhtarı Metni İlkyaz ve Mersin Muhtarlar Dernek Başkanı Ali Gülgen’in yanı sıra, birim müdürleri, çevre koruma kontrol, park bahçeler ile kültür sosyal işler müdürlüğü personeli katıldı.

“Amacımız çevre temizliği konusunda farkındalık yaratmak”

Temizlik kampanyasına katılan belediye personeli ile mahalle sakinlerine emekleri nedeniyle teşekkür eden Eş Başkan Hoşyar Sarıyıldız, “Doğrusu, bizim burada yapmış olduğumuz etkinlik, kentin sokaklarını tamamen temiz hale getirmez. Fakat büyüğünden küçüğüne öncelikle mahalleliye bir mesaj veriyoruz. Kentimizi, sokaklarımızı daha temiz tutalım, daha hassas olalım. Eş Başkanlar, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, müdürlerimiz, personelimiz, muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla birlikte bu çalışmayı yürütüyoruz. Bir kez daha bu kampanyada yer alan herkesin emeğine, yüreğine sağlık” diye konuştu.

Mahalle sakinlerinin de yoğun ilgisi ve katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, Barış Mahallesi’nin sokakları çöp ve atıklardan arındırıldı, toplanan poşetler dolusu çöp ve atık, çöp taksilere yüklenip mahalleden çıkarıldı. Sokaklarda gerçekleşen temizlik çalışmasından sonra Eş Başkan Sarıyıldız ve beraberindeki heyet, bir kahvehaneye misafir olarak mahalleli ve esnafla sohbet etti, dile getirilen kimi talep ve sıkıntıları dinledi.

Paylaş :
Etiketler :  Akdeniz Belediyesi, Hoşyar Sarıyıldız, Nuriye Arslan, Mersin

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA