18 Ocak 2026 Pazar

15:58   ULUSLARARASı ALıCıLAR MERSIN’DE BULUŞTU: 10 MILYON ÜRÜN SATıŞı GERÇEKLEŞTI   13:55   “ADA’DAN ÇARPıCı UYARı: TUTUKLU AILELERINE SAHTE OPERASYON MESAJLARıYLA DOLANDıRıCıLıK TUZAĞı”   10:44   SURIYE ORDUSU RAKKA’DA KRITIK PETROL VE GAZ SAHALARıNı ELE GEÇIRDI: FıRAT BARAJı KONTROL ALTıNDA!   10:40   “TARıM ALARM VERIYOR: GIRDI FIYATLARı ÇIFTÇIYI İCRAYA, TÜKETICIYI RAF KRIZINE SÜRÜKLÜYOR”   10:25   “CUMHURBAŞKANLıĞı BÜTÇESI AŞıLDı: 2026’DA %35 ARTıŞLA REKOR ÖDENEK!”   10:04   “SÜPER AMATÖR’DE NEFES KESEN DERBI: AKDENIZ VE YENIŞEHIR 2-2’DE BULUŞTU”   20:55   “ÖZGÜR ÖZEL’DEN HATAY’DA SERT ÇıKıŞ: ‘YALANıN VE ALGıNıN KARŞıSıNDA DIMDIK DURUYORUZ’”   20:34   “CHP’LI BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANLARı: HALKıN İRADESINE MÜDAHALEYE SON VERILMELI”   13:20   AKDENIZ’DE PARKLAR YENILENIYOR   11:53   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN JAPONYA’DA AFET ZIRVESI: YENILIKÇI YENIDEN PLANLAMA MASADA   16:52   “LGBTİ ’LARı HEDEF GÖSTEREN “GÖKKUŞAĞı FAŞIZMI” BELGESELI... İHD: NEFRET SÖYLEMI ’BELGESEL’ KıLıFıYLA MEŞRULAŞTıRıLAMAZ   16:49   CHP’NIN "EMEKLILERIN ONURLU YAŞAM HAKKı BULUŞMASı"... SSK EMEKLISI HASAN ŞENSES: 35 YıLLıK ÇALıŞMANıN SONUCUNDA EMEKLI OLDUM AMA SEFALET VE ÇARESIZLIK DOLU BIR YAŞAM BIZI BEKLIYOR   16:47   CHP’NIN "MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGI YARıN HATAY’DA... NERMIN YıLDıRıM KARA: "SAYıN BAŞKAN’ıMıZ İMAMOĞLU ZINDANDAN ÇıKANA KADAR BU MÜCADELEYI DEVAM ETTIRECEĞIZ"   16:45   EMEKLILER YAĞMUR ALTıNDA ÜCRETSIZ ÇORBA KUYRUĞUNDA: "EMEKLI DIYE BIR ŞEY KALMADı KI. HERKES BITTI. EMEKLIYIM DEYIP DE GEÇINEBILEN VARSA GELSIN BIR DE BENIMLE KONUŞSUN"   14:56   YENIŞEHIR BELEDIYESINDEN TEMIZLIK HAREKETI: “KENDINI DE KENTINI DE KORU”    14:47   MEZITLI BELEDIYE BAŞKANı TUNCER; “ULU ÖNDERIMIZ ATATÜRK’Ü KARNELERDEN SILEMEZSINIZ”   14:45   TARSUS BELEDIYE BAŞKANı BOLTAÇ’TAN ÇOCUKLARA KARNE HEDIYESI: SURVIVOR PARK AÇıLDı   14:43   GÜLCAN KıŞ: “BU TORBA YASA YEREL YÖNETIMLERI SARAY İZNINE BAĞLAMA GIRIŞIMIDIR”   17:26   “MITOLOJININ BÜYÜSÜ MERSIN’DE: ‘PAN’ıN SON DANSı’ SEYIRCIYLE BULUŞUYOR”   16:59   "KARNE TEPKISI TATILIN RITIMINI BELIRLIYOR"  
 
     
   

Mersin Limanı önünden AK Parti iktidarına çağrı: "Gazze`ye insani yardımı TSK götürsün"


Anadolu Gençlik Derneği ve Saadet Partisi öncülüğünde bir araya gelen sivil toplum kuruluşları, İsrail`le ticareti sağlayan gemilerin Mersin Limanı`nı kullandığı gerekçesiyle liman önünde eylem yaptı.

 

Tarih : 3 Kasım 2024 Pazar 18:53   Okunma : 505

(ANKARA) - Anadolu Gençlik Derneği ve Saadet Partisi öncülüğünde bir araya gelen sivil toplum kuruluşları İsrail`le ticareti sağlayan gemilerin Mersin Limanı`nı kullandığı gerekçesiyle liman önünde eylem yaptı. 

Türkiye ile İsrail arasında ticaret yapıldığını belirten Anadolu Gençli Derneği, Saadet Partisi ve STK`lar Mersin Limanı önünde eylem yaptı. Eyleme Saadet Partisi Samsun Milletvekili Mehmet Karaman ve Hatay Milletvekili Necmettin Çalışkan da destek verdi.

İsrail`le ticaretin tamamen yasaklanmasını isteyen eylemciler ‘İsrail`le ticaret Filistin`e ihanet`, ‘Erdoğan şov yapma Filistin`e sahip çık`, ‘Katil İsrail işbirlikçi AKP` şeklinde sloganlar attı.

Eylemde konuşan Anadolu Gençlik Derneği Mersin Şube Başkanı Yasin Güngör, “Milli Gençlik olarak her birimiz Hamas`ız ve bu mücadelenin asli unsuruyuz” dedi.

Saadet Partisi Samsun Milletvekili Mehmet Karaman da, AKP iktidarına İsrail ile ticaretin kesilmesi çağrısında bulundu.

Karaman, Gazze halkına insani yardım malzemelerinin TSK`ya ait donanma ve askerlerin gözetiminde gönderilmesi için TBMM`den fezleke çıkarılmasını önerdi ve “Cumhurbaşkanı bu tezkereyi meclise getirirse biz de destekleriz” dedi.

Saadet Partisi Hatay Milletvekili Necmettin Çalışkan da, Türkiye`nin İsrail`e en fazla destek veren Müslüman ülke olduğunu ileri sürerek “Bu duruma son verilmeli” ifadelerini kullandı.

Eylemde bir grup, İsrail ve ABD bayrağı yakmak istedi. Ancak polis bayrak yakılmasına izin vermeyince polisle grup arasında arbede yaşandı. Gruptakiler bayrak yakmadan eyleme son verdi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA