18 Mart 2026 Çarşamba

16:27   İSRAIL, İRAN’ıN GÜNEYINDEKI ENERJI TESISLERINE SALDıRDı   16:26   MANSUR YAVAŞ, ANıTKABIR’I VE CEBECI ŞEHITLIĞI’NI ZIYARET ETTI: "BU TOPRAKLARı BIZLERE VATAN KıLAN AZIZ ŞEHITLERIMIZI DUALARLA ANDıK"   16:26   ASU KAYA’DAN BAKAN TEKIN’E TEPKI: "GAZI MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’SÜZ ÇANAKKALE OLMAZ, BU ZAFERIN RUHU, ONUN ÖNDERLIĞINDE YAZıLMıŞTıR"   16:25   CHP’LI GÜNAYDıN’DAN BAKAN GÜRLEK’E: "MAHKEMENIN SORGULARıNA YENI BAŞLADıĞı BIR DAVAYı ’ASRıN YOLSUZLUĞU’ DIYE TANıMLıYOR. BAKANA MASUMIYET KARINESINI, HUKUKU HATıRLATıRıM"   14:32   İSRAIL, İRAN İSTIHBARAT BAKANı İSMAIL HATIB’I ÖLDÜRDÜĞÜNÜ IDDIA ETTI   14:31   ÖZGÜR ÖZEL: "BANA ATMAYA KALKTıĞı IFTIRAYA, ’BIR CEVAP VERECEK MISINIZ?’ DIYE SORANLAR IÇIN: BEN O CEVABı, BEŞ AY ÖNCE VERDIM"   14:30   18 MART ÇANAKKALE ZAFERI VE ŞEHITLERI ANMA GÜNÜ... CHP ANKARA İL ÖRGÜTÜ ATATÜRK ANıTı’NA ÇELENK BıRAKTı   14:27   "İBB DAVASı"NDA 7. GÜN... KıSıTLAMALARıN KALDıRıLMASıNı ISTEYEN İMAMOĞLU: BU ÜLKE BIR YıLDA 150 MILYAR DOLAR KAYBETTI. BU DAVA ÖYLE SıRADAN BIR DAVA DEĞIL; ÇOK BÜYÜK BIR DAVA. SORUMLULUĞUNUZ ÇOK BÜYÜK   09:15   MERSIN’DE BAYRAM TEMIZLIĞI ‘BÜYÜKŞEHIR’ GÜVENCESINDE: KAPıLAR SEVGIYE AÇıLıYOR!   01:05   MERSIN’DE SIYASET ÜSTÜ İFTAR: BAŞKAN SEÇER GÜLNAR’DAN BIRLIK MESAJı VERDI!   01:01   ATATÜRK’ÜN MERSIN’E O VASIYETINE CHP’DEN TAM BAĞLıLıK SÖZÜ: "MIRASıNıZ EMIN ELLERDE!"   22:23   BAŞKAN SEÇER’DEN ‘18 MART ÇANAKKALE ZAFERI’ MESAJı   21:20   TARSUS TSO BAŞKANı RUHI KOÇAK’TAN BAYRAM MESAJı: “BIRLIK RUHUMUZU GÜÇLENDIRMELIYIZ”   21:18   BINLERCE DIŞ HEKIMI İŞSIZ, VATANDAŞ RANDEVU ALAMıYOR! MECLIS’TE "AILE DIŞ HEKIMLIĞI" ÇAĞRıSı   21:17   MERSIN’DE BAYRAM BOYUNCA ULAŞıM ÜCRETSIZ! BAŞKAN SEÇER TALIMATı VERDI: TÜM EKIPLER TEYAKKUZDA   19:12   CHP AKDENIZ İLÇE BAŞKANı SEMIH PALAMUT: "RAMAZAN PAYLAŞMAKTıR"   13:35   YENIŞEHIR’DE SPOR DEVRIMI: 10 BIN ÇOCUĞUN HAYATıNA DOKUNAN ‘SPORCU FABRIKASı’ KAPıLARıNı AÇTı!   13:30   "KURU EKMEK BILE LÜKS OLDU!" VAN PAZARı’NDA İSYAN: "2 YıLDıR EVE ET GIRMIYOR"   12:20   LÖSEV’DEN KANSERLE MÜCADELEDE HAYATI ADıM: 81 İLDE ON BINLERCE AILEYE ’MUTLU ET’ DESTEĞI!   10:59   MAHIR POLAT KARARıNDA YENI GELIŞME: EV HAPSI ADLI KONTROLÜ KALDıRıLDı!  
 
     
   

CHP`li belediye başkanları toplantısı... Vahap Seçer: ``CHP`li belediyeler iktidarın korkulu rüyası``


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, "Şu anda CHP`li belediyeler, iktidarın korkulu rüyası. CHP`nin belediyeleri iktidarın bıraktığı boş alanları dolduruyor. Halkın yanında oluyor. Gündemimiz ekonomi, gündemimiz hayat pahalılığı, geçim sıkıntısı" dedi. 

 

Tarih : 30 Kasım 2024 Cumartesi 12:31   Okunma : 792

Haber: İleyda ÖZMEN Kamera: Berkin GÜLSOY

(ANKARA) - Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, "Şu anda CHP`li belediyeler, iktidarın korkulu rüyası. CHP`nin belediyeleri iktidarın bıraktığı boş alanları dolduruyor. Halkın yanında oluyor. Gündemimiz ekonomi, gündemimiz hayat pahalılığı, geçim sıkıntısı" dedi. 

CHP Genel Başkanı Özgür Özel başkanlığında parti genel merkezindeki belediye başkanları toplantısı başladı. Toplantı öncesi ANKA Haber Ajansı`na değerlendirmelerde bulunan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, şunları kaydetti: 

"Kayyum siyasi kararlardır. Hukuki zemini yok. Doğal olarak da hem bizi halk karşısında zor duruma düşürmek, itibarsızlaştırmak, terörle yanyana göstermek, ilişkilendirmek bu amaçları güdüyorlar. Şu anda CHP`li belediyeler, iktidarın korkulu rüyası. CHP`nin belediyeleri iktidarın bıraktığı boş alanları dolduruyor. Halkın yanında oluyor. Gündemimiz ekonomi, gündemimiz hayat pahalılığı, geçim sıkıntısı. Her alanda sorunlar dağ gibi büyüyor. Sokakta yangın var. Kimler var bu yangını söndürecek, elbette CHP`li belediyeler. 2019 - 2024 yılları arasında nasıl bir `Halkçı belediyecilik` ortaya koydularsa şimdi 2024 sonrası CHP`li belediye başkanlıkları sayısı da arttı. 414 belediye ki bu yüzde 65 nüfusun yaşadığı yerlerde belediyecilik hizmetleri veriyor. Doğal olarak da belediyelerimizi, belediye başkanlarımızı ve partimizi itibarsızlaştırma, onları sıkıntıya sokma, halkla karşı karşıya getirme, terörle yanyana gösterme çabaları olarak değerlendiriyorum. Ve tamamen uygulamalar hukuka uygun olmayan, hukuki zemini olmayan, siyasi kararlar olarak değerlendiriyorum."

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA