1 Mayıs 2026 Cuma

09:15   MERSIN’IN İÇME SUYU EMIN ELLERDE: MESKİ LABORATUVARı DÜNYA STANDARTLARıNDA TESCILLENDI!   16:24   CHP GRUP BAŞKANVEKILI GÜNAYDıN’DAN BURSA’DA "ÖZELLEŞTIRME" TEPKISI: "BUGÜN BU ALANLARA EL KOYDUĞUNU DÜŞÜNENLER, YARıN BUNUN HESABıNı VERMEK ZORUNDA KALACAK"   15:23   SEDEF GÜLER DAVASıNDA MAHKEME SANıKLARıN TUTUKLULUK HALININ DEVAMıNA KARAR VERDI... ANNE GÜLIZAR SEZER: ADALET YERINI BULSUN   15:23   TAKSIM’DE “KANLı 1 MAYıS” ANMASı... ÇERKEZOĞLU: “BU MEYDAN IŞÇILERIN, EMEKÇILERIN HAFıZASı; BIRLIĞIMIZ, DAYANıŞMAMıZDıR”   14:21   ÖZGÜR ÖZEL, ERGÜN ATALAY ILE GÖRÜŞTÜ… ÖZEL: “ERDOĞAN’A BIR SAMIMIYET ÇAĞRıSıNDA BULUNUYORUM: GELIN, HEP BIRLIKTE IŞÇIYE ELIMIZI UZATALıM”   13:12   İBB DAVASı’NıN 29. GÜNÜNDE, ITIRAFÇı ADEM SOYTEKIN ILE MURAT KAPKI ARASıNDA GERGINLIK YAŞANDı   11:05   ERZINCAN İLIÇ’TE YENI DÖNEM: ÇÖPLER ALTıN MADENI’NDE ÜRETIM İÇIN DÜĞMEYE BASıLDı!   09:20   MERSIN’DE BELEDIYE DEĞIL ‘DÜNYA STANDARTLARı’ KONUŞUYOR: BAŞKAN SEÇER’DEN 6 ALTıN İMZA!   08:51   ÖZGÜR ÖZEL’DEN 1 MAYıS ÇıKARTMASı: SENDIKA KONFEDERASYONLARıNA KRITIK ZIYARET!   20:20   MADENCILERIN DIRENIŞI ZAFERLE SONUÇLANDı! BAKANLıKTAN SON DAKIKA ÖDEMESI AÇıKLAMASı   18:58   MADEN İŞÇISININ ANKARA DIRENIŞI ZAFERLE TAÇLANDı: 3 BAKANLıK DEVREYE GIRDI, İMZALAR ATıLDı!   18:52   AYM BAŞKANı’NDAN YARGıDA ’YAPAY ZEKA’ VE ’KUL HAKKı’ ÇıKıŞı: ’HARAMLA ABAT OLANıN SONU BERBAT OLUR!’   17:41   ÖZGÜR ÖZEL’DEN TARIHI ‘SANDıK’ ÇAĞRıSı: ’YOLUN SONU İKTIDAR!’   16:24   KARS-GÜMRÜ DEMIRYOLUNUN FAALIYET GEÇIRILMESI AMACıYLA OLUŞTURULAN TÜRKIYE-ERMENISTAN ORTAK ÇALıŞMA GRUBU TOPLANTıSı YAPıLDı   16:23   ERKAN BAŞ: MADENCILERIN EKMEĞI VE ÜLKEMIZIN ONURU IÇIN HAFTALARDıR SÜRDÜRDÜĞÜ BU MÜCADELE, TÜM TÜRKIYE’NIN MESELESI OLDU   16:22   CHP KEÇIÖREN İLÇE BAŞKANLıĞı’NA YAPıLAN TAŞLı SALDıRı... İL BAŞKAN VEKILI YÜKSEL IŞıK: "BÜTÜN BU ABLUKALARıN, OPERASYONLARıN HEPSINE GERI ADıM ATTıRACAĞıZ"   16:21   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "CUMHURIYETI CUMHURIYET YAPAN BÜTÜN BU KURUMLARı SATTıLAR VE O PARAYı BU YıL FAIZE ÖDÜYORLAR"   16:20   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "TÜRKIYE IŞÇI SıNıFıNıN ÖNÜNDE AND IÇIYORUZ KI CHP GELECEK, TÜM IŞÇILER SENDIKAL HAKLARıNA KAVUŞACAK"   16:18   İBB DAVASı’NDA 28. GÜN... İTIRAFÇı ADEM SOYTEKIN: “BEN VERDIĞIM IFADENIN HIÇBIR AŞAMASıNDA BASKıYLA YA DA ‘ŞUNU IMZALA, EVINE GIT’ GIBI BIR SÖYLEMLE KARŞıLAŞMADıM”   14:49   BM’DEN TÜRKIYE’YE UYARı: “AVUKATLAR VE INSAN HAKLARı SAVUNUCULARı SISTEMATIK OLARAK HEDEF ALıNıYOR”  
 
     
   

Trump, Rusya`nın Esad`tan desteğini çektiği için Suriye`den kaçtığını belirtirken, Suriye`nin Katar Büyükelçiliği "kurtuluşu" kutladı


ABD`nin 20 Ocak`ta göreve başlayacak seçilmiş başkanı Donald Trump, Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad`ın Rusya`nın desteğini kaybettikten sonra “ülkesinden kaçtığını” söyledi. Katar`ın başkenti Doha`daki Suriye Büyükelçiliği de Suriye`nin "kurtuluşunu" kutlayarak, "özgürlüğün şafağının söktüğünü ve Suriye`nin tiranlığın pençesinden kurtulduğu” ifadelerini kullandı.

 

Tarih : 8 Aralık 2024 Pazar 11:26   Okunma : 575

(ANKARA) - ABD`nin 20 Ocak`ta göreve başlayacak seçilmiş başkanı Donald Trump, Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad`ın Rusya`nın desteğini kaybettikten sonra “ülkesinden kaçtığını” söyledi. Katar`ın başkenti Doha`daki Suriye Büyükelçiliği de Suriye`nin "kurtuluşunu" kutlayarak, "özgürlüğün şafağının söktüğünü ve Suriye`nin tiranlığın pençesinden kurtulduğu” ifadelerini kullandı.

ABD`nin 20 Ocak`ta göreve başlayacak seçilmiş başkanı Donald Trump, yaptığı açıklamada, Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad`ın Rusya`nın desteğini kaybettikten sonra “ülkesinden kaçtığını” söyledi. Trupm, Truth Social platformunda yaptığı açıklamada “Esad gitti” dedi ve “Vladimir Putin liderliğindeki koruyucusu Rusya, Rusya, Rusya, artık onu korumakla ilgilenmiyor" ifadelerini kullandı.

Suriye`nin Katar Büyükelçiliği ülkenin "kurtuluşunu" kutladı

Doha`daki Suriye Büyükelçiliği “özgürlüğün şafağının söktüğünü ve Suriye`nin tiranlığın pençesinden kurtulduğunu” ifade eden bir açıklama yayınladı. “Halkımız, insan onurunu ve ulusun kaynaklarını baltalayan en ağır suçların faillerine boyun eğmeyi reddederek onlarca yıl boyunca tarifsiz adaletsizliklere katlandı” denilen açıklamada, halkın şimdi ülkeyi tüm Suriyeliler için bir vatan olarak yeniden inşa edeceği belirtildi. Açıklamada, ``Bu mesajı tüm halkımıza iletiyoruz; önümüzde uzun ve zorlu bir yol var. Ülkemizi yeniden inşa etmek ve bu büyük vatana yakışır bir gelecek kurmak için sorumlulukta birleşerek birbirimize el uzatmalıyız`` ifadeleri kullanıldı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA