20 Ekim 2025 Pazartesi

13:01   MERSIN’DE CHP KONGRESI: GÜNEŞLI GÜNLERE UMUT MESAJı   09:50   MAHKEMEDEN CHP KONGRESI İÇIN DURDURMA TALEBI: GÖZLER YSK’DA!   09:40   TARSUS’UN YAYLALARıNDA SU SEVINCI: MESKİ’DEN 2.050 METRELIK HAYAT HATTı   22:13   BOŞ TENCERELER KONUŞTU, KADıNLAR AYAĞA KALKTı: CHP MERSIN’DEN YOKSULLUĞA SERT TEPKI   15:12   YENIŞEHIR BELEDIYESI 2. AKDENIZ BIENALI’NE EV SAHIPLIĞI YAPıYOR   15:10   MEZITLI BELEDIYESI’NDEN SOKAK HAYVANLARı İÇIN “DOĞAL YAŞAM ALANı” PROJESI    13:58   AK PARTI’YE GEÇECEĞI IDDIA EDILEN BURCU KÖKSAL: BULUNDUĞUM YERDEYIM, HIÇBIR YERE GITMIYORUM   13:57   SINEMA SALONLARıNDA BU HAFTA: 8 YENI FILM VIZYONA GIRECEK   13:56   KONGREYE SAATLER KALA ÇAĞATAY GÜÇ IL BAŞKANLıĞı ADAYLıĞıNı AÇıKLADı   13:53   CAN HOLDING’E YENI OPERASYON... KENAN TEKDAĞ VE ŞAKIR CAN’ıN DA ARALARıNDA BULUNDUĞU 36 ISIM HAKKıNDA GÖZALTı KARARı VERILDI   09:45   MERSIN’DE SANATıN YENI SESI: BÜYÜKŞEHIR’DEN ODA ORKESTRASı ATAĞı   08:22   AYM’DEN GEZI DAVASı İÇIN HAK İHLALI TESPITI: “ADIL YARGıLANMA HAKKı YOK SAYıLDı”   18:50   TOROSLAR’DA 2026 VIZYONU: 3.8 MILYARLıK BÜTÇEYLE DÖNÜŞÜM BAŞLıYOR!   16:14   AKDENIZ’IN IŞıĞı, TARSUS’UN KALBINDE YANDı   16:09   “MEDENI HAKLAR REHBERI” PROJESI İLE ADALETE ERIŞIM GÜÇLENIYOR   16:07   MILLETVEKILI ALI BOZAN: BU SALDıRıNıN SORUMLUSU, BU ÜLKENIN BARıŞıNA ALÇAKÇA SALDıRANLARDıR.   16:06   AYŞEGÜL DOĞAN’DAN DERVIŞOĞLU’NA TEPKI   16:05   NARIN GÜRAN CINAYETI DAVASı’NDA YENI GELIŞME   11:53   BAŞKAN BAŞ’TAN KHK YÜRÜYÜŞÜNE NET DESTEK: “EKMEĞIYLE OYNANAN HER EMEKÇI İÇIN BURADAYıZ!”   10:40   BAŞKAN BOLTAÇ: “BIR KADıN ÜRETIRSE, BIR ŞEHIR BÜYÜR, BIR ÜLKE GÜÇLENIR”  
 
     
   

Muğla`da hastaneye çarpan helikopter düştü... Muğla Valisi İdris Akbıyık: "2 pilot, 1 hekim ve 1 personel olmak üzere 4 kişi hayatını kaybetti"


Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisinin bulunduğu bölgeye düşen helikopterle ilgili açıklama yapan Muğla Valisi İdris Akbıyık, "Sağlık Bakanlığı`na ait ambulans helikopter, kalkış esnasında hastanemizin dördüncü katına çarparak düşüyor ve içinde bulunan 2 pilot, 1 hekim ve 1 personel vefat ediyor" dedi.

 

Tarih : 22 Aralık 2024 Pazar 11:28   Okunma : 362

Haber: Esma TURAN

(MUĞLA) - Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisinin bulunduğu bölgeye düşen helikopterle ilgili açıklama yapan Muğla Valisi İdris Akbıyık, "Sağlık Bakanlığı`na ait ambulans helikopter, kalkış esnasında hastanemizin dördüncü katına çarparak düşüyor ve içinde bulunan 2 pilot, 1 hekim ve 1 personel vefat ediyor" dedi.

Muğla Valisi İdris Akbıyık, Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisinin bulunduğu bölgeye düşen helikopterle ilgili açıklama yaptı. Akbıyık, şunları söyledi:

"Öncelikle milletimizin başı sağ olsun. Bugün sabah saat 10:06 sularında Eğitim ve Araştırma Hastanemizin pistinden kalkan Sağlık Bakanlığı`na ait ambulans helikopter, kalkış esnasında hastanemizin dördüncü katına çarparak düşüyor ve içinde bulunan 2 pilot, 1 hekim ve 1 personel vefat ediyor. Yoğun sis var sebebi araştırılıyor. Tüm ekiplerimiz olay yerine intikal ediyor fakat maalesef dört vatandaşımız vefat ediyor. İlk bilgilere göre ambulans buradan Antalya`ya gitmek için havalanıyor. Hastane içerisinde herhangi bir hasar yok."

"Olayla ilgili incelemeler devam ediyor"

Sağlık Bakanlığı`nın resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada ise, "Bakanlığımıza bağlı hizmet veren bir ambulans helikopter havalanırken Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi`ne çarparak boş bir alana düşmüştür. Meydana gelen kazada 2 pilot, 1 hekim ve 1 sağlık çalışanı olmak üzere 4 çalışma arkadaşımız hayatını kaybetmiştir. Şehitlerimize Allah`tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabır dileriz. Başımız sağ olsun. Olayla ilgili incelemeler devam etmekte olup, kamuoyuna gerekli bilgilendirme yapılacaktır" ifadeleri kullanıldı.

Bölgede ise emniyet tarafından, yakıt sıkıntısı olduğu bilgisi verildi ve çevrede sigara içilmemesi, ateş yakılmaması uyarısı yapıldı.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA