20 Nisan 2026 Pazartesi

11:30   ’ZEHIR GÖNDERDINIZ, KARARı SIZ VERIN!’ GIRESUNLU ESMA TEYZE’NIN MADEN İSYANı KEŞFET’I SALLADı!   10:20   ÇIFTÇININ ÇıĞLıĞı: ’BANKALAR ARTıK ORTAĞıMıZ OLDU!’ NIĞDE’DE ÜRETICI ÇıKMAZDA   09:51   MERSIN’DE KENDI İŞININ PATRONU OLMAK İSTEYENLER BURAYA! MERCEK ILE HAYALLER GERÇEĞE DÖNÜŞÜYOR   18:30   TRUMP’TAN İRAN’A HÜRMÜZ BOĞAZı MUHTıRASı! ’BIZE ŞANTAJ YAPAMAZLAR’   18:10   MADEN İŞÇILERI ANKARA KAPıSıNDA: ’BU DÜZEN KARA DÜZEN!’ CHP’LI KARASU’DAN SERT TEPKI   18:01   SIYASETIN GÜNDEMINE BOMBA GIBI DÜŞEN ’BÜYÜKELÇI’ ÇıKıŞı: FATIH ERBAKAN’DAN ÇOK SERT ’NOTA’ ÇAĞRıSı!   17:52   TARSUS’UN BIN YıLLıK LEZZET SıRLARı KAYıT ALTıNDA! SOFRALARıN VAZGEÇILMEZIYDI, ŞIMDI GELECEĞE MIRAS KALıYOR   16:40   ÖZGÜR ÖZEL’DEN ATAŞEHIR OPERASYONU SONRASı ZEHIR ZEMBEREK AÇıKLAMA: ’İHALE BILE YAPMADı, NEYLE SUÇLAYACAKSıNıZ?’   16:09   MEB ÖNÜNDE TARIHI YÜRÜYÜŞ: "OKULLAR HAPISHANEYE DÖNÜŞTÜRÜLEMEZ!" BAKAN TEKIN’E SERT İSTIFA ÇAĞRıSı   14:24   TÜRKIYE’NIN MART AYı KARNESI AÇıKLANDı: GAZETECILIK ’SUÇ’ SAYıLDı, ERIŞIM ENGELLERI REKOR KıRDı!   11:12   TÜRKIYE’DE BORÇ KRIZI ALARM VERIYOR: HER HANEYE BIR İCRA DOSYASı Mı DÜŞÜYOR?   09:10   GÜLISTAN DOKU SORUŞTURMASıNDA DEV DALGA: 6 YENI TUTUKLAMA! TUTUKLU SAYıSı 8’E YÜKSELDI   02:30   ATAŞEHIR BELEDIYESI’NDE ŞAFAK OPERASYONU: ONURSAL ADıGÜZEL VE 18 KIŞI GÖZALTıNDA!   01:20   OKULLARDA SILAHLı ŞIDDET ALARMı! CHP’LI KARASU’DAN MEB ÖNÜNDE SERT ÇıKıŞ: ’ÇOCUKLAR ARTıK GÜVENDE DEĞIL!’   01:19   KULLANıLMAYAN EVLER İÇIN KATı ATıK BEDELI ÖDENMEYECEK: İŞTE MECLIS’TEN ÇıKAN KRITIK KARARLAR!   16:19   İRAN: HÜRMÜZ BOĞAZı TICARI GEMILERE AÇıLDı   16:18   ZEYNEL EMRE: "MILLI EĞITIM BAKANı TOPLUMU KUTUPLAŞTıRMAK YERINE OKULLARDAKI BU ŞIDDET OLAYLARıNA EĞILMELIDIR"   16:17   KAHRAMANMARAŞ VALILIĞI: "AYSER ÇALıK ORTAOKULU’NUN TÜM ÖĞRENCI VE PERSONELININ EĞITIM-ÖĞRETIM FAALIYETLERINE ŞEHIT TEBERNUŞ ÖZLER ORTAOKULU BINASıNDA DEVAM ETMESINE KARAR VERILMIŞTIR"   14:56   ÖZGÜR ÖZEL, BARSELONA’DA ÖNCEKI FILISTIN BAŞBAKANı IŞTIYYE ILE GÖRÜŞTÜ   14:53   SAĞLıK MESLEK ÖRGÜTLERI: "HASTANELER SAVAŞ ALANı DEĞILDIR!"  
 
     
   

Mersin Büyükşehir Belediyesi`nin kurduğu `Yılbaşı Pazarı` ile şehri yeni yıl heyecanı sardı


Mersin Büyükşehir Belediyesi`nin Özgecan Aslan Barış Meydanı`na kurduğu Yılbaşı Pazarı ile şehri yeni yıl heyecanı sardı. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen ve Yılbaşı Pazarı`nda yeni yıl temalı hediyelik eşyaların satıldığı stantların yanı sıra yiyecek ve içecek stantları da bulunuyor. Alana kurulan büyük çam ağacı ile atlıkarınca da hem vatandaşlardan hem de çocuklardan yoğun ilgi görüyor.

 

Tarih : 24 Aralık 2024 Salı 09:42   Okunma : 616

(MERSİN)- Mersin Büyükşehir Belediyesi`nin Özgecan Aslan Barış Meydanı`na kurduğu Yılbaşı Pazarı ile şehri yeni yıl heyecanı sardı. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen ve Yılbaşı Pazarı`nda yeni yıl temalı hediyelik eşyaların satıldığı stantların yanı sıra yiyecek ve içecek stantları da bulunuyor. Alana kurulan büyük çam ağacı ile atlıkarınca da hem vatandaşlardan hem de çocuklardan yoğun ilgi görüyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin farklı lokasyonlarına yeni yıl temasıyla kurulan stantların yanı sıra Özgecan Aslan Barış Meydanı`ndaki Yılbaşı Pazarı da vatandaşlara 2025 heyecanını yaşatıyor. Kurulan sahnede danslar, interaktif oyunlar ve mini konserler veriliyor. 31 Aralık`a kadar açık olacak olan pazarda her gün farklı bir yerel sanatçı ve Mersin Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası sahne alacak. 

"Çok hoşumuza gitti, ne ararsan var"

Pazarı ziyaret eden vatandaşlar, Yılbaşı Pazarı`nın kendilerini çok heyecanlandırdığını ifade ederek, memnuniyetlerini şu sözlerle dile getirdi: 

-Belgin Dayı: "Harika, muhteşem. Herkese hayırlı, uğurlu, bol şanslı ve kazançlı bir yıl diliyorum." 

-Ayşe Rüveyde Duru: "Muhteşem, çok güzel olmuş. Geldim geleli geziyorum. Ayaklarım ağrıdı, yine de çıkamıyorum buradan. Çok hoşumuza gitti, ne ararsan var. Her şey çok güzel. Vahap Başkanımız olduğu müddetçe, Mersin muhteşem." 

-Fatoş Turgay: "Tam bir yılbaşı köyü olmuş. Her şey rengarenk. Yılbaşı ruhunu aldık. Hatta şu anda ‘yılbaşı kıyafeti giyseydik keşke` diyorum. O derece keyifli, güzel bir ortam."

-Rüzgâr Güneş: "Gayet güzel gidiyor. Yeni ürünlerimiz geldiği için ilgi de yoğun. O yüzden mutluyuz. Yeni yılda barış, kadınlar için daha fazla ayrıcalık ve mutluluk diliyorum. Çünkü son yıllarda hem kadınlar hem çocuklar çok üzülüyor. Bize, daha mutlu seneler diliyorum." 

-Sabahat Küçük: "İlk defa geliyorum. Mükemmel. Öncelikle belediye başkanımızı gerçekten tebrik ediyorum. İhtiyacı olan birçok insana dokunuyor. Onu çok seviyoruz. İlk geldiğimiz dönemden şu ana kadar da yardımlarını kesmedi. O`nun gibi güzel insanlar daha da çoğalsın." 

 

-Maria Süheyla Çiçek: "Burada Yılbaşı Pazarı olduğunu duyunca hemen geldim. Bizim orada Noel çok meşhurdur, benim de en sevdiğim bayram olduğu için hemen buraya koştum. Çoktandır böyle bir hava almıyordum. Buraya gelmek içimi huzurla doldurdu. Bunun gibi etkinliklerin olması muhteşem bir şey. 2025`in hepimize güzel enerjiler getirmesini umuyorum. Umarım hepimiz için sağlıklı, güzel, huzurlu, mutlu bir yıl olur."

-Oğuzhan Sarıcıoğlu: "Pazarı çok beğendim, gayet çeşitli. Annemle birlikte geldik, yemek yedik. Şu anda geziyor ve inceliyoruz. Mersin için güzel oldu."

-Abdullah Özbek: "Çocuklar atlıkarıncaya bindiler, çok beğendiler. Güzel, geniş bir alana sahip. Sahilde ve yiyecek, içecek bölümünün olması artı bir avantaj. Güzel bir atmosfer olmuş." 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA