30 Ekim 2026 Cuma

01:05   ’CUMHURIYET BU MILLETIN BAŞıNDAKI YÜCE ÇATıDıR’: ÖZGÜR ÖZEL’DEN KADıKÖY’DE TARIHI ÇıKıŞ   14:11   MERSIN’DE CUMHURIYET’IN 103. YıLı COŞKUSU! BAŞKAN VEKILI GÜLŞAH YıLDıRıM GENÇ’TEN ANLAMLı MESAJ   11:05   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ERDEMLI VE SILIFKE ÜRETICISINE TAM DESTEK: FIDANDAN HAYVANA, GÜNEŞ PANELINDEN TOHUMA   10:25    CHP’DE DERIN ÇATLAK VE FLAŞ KURULTAY HAMLESI! KURMAYLARDAN ZIRVEDE ŞOK ’HANÇER’ SÖZLERI!   23:25   DOĞAN TANıŞ: ’CUMHURIYET RUHUNU BÜYÜTMEK VE YARıNLARA TAŞıMAK BORCUMUZDUR’   23:10   İZZET EYÜBOĞLU’NDAN 29 EKIM MESAJı: ’CUMHURIYET, ÜRETEN VE DEĞER YARATAN GÜCÜMÜZÜN EN BÜYÜK TEMINATıDıR’   23:02   CHP’LI MAHMUT DÖNMEZ’DEN CUMHURIYETIN 103. YıLıNA VEFA DOLU MESAJ!   22:05   BÜLENT YORULMAZ: ’CUMHURIYET DEĞERLERI DEMOKRASIMIZIN VE HUKUKUN TEMINATıDıR’   21:45   CABBAR ANıLAN: ’CUMHURIYETIMIZIN BIRLEŞTIRICI GÜCÜ EN BÜYÜK ZENGINLIĞIMIZDIR’   20:50   GÖKHAN BÜBER: ’CUMHURIYETIN IŞıĞı AKDENIZ’DEN TÜM TÜRKIYE’YE YAYıLACAK’   20:38   KEMAL TUNCER: ’CUMHURIYET KAZANıMLARıNA SAHIP ÇıKMAK TARIHI GÖREVIMIZDIR’   20:25   CHP YENIŞEHIR İLÇE BAŞKAN YARDıMCıSı ERDAL NUR: ’CUMHURIYET, ÖZGÜRLÜĞÜN VE ADALETIN SARSıLMAZ KALESIDIR’   20:17   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKAN YARDıMCıSı HASAN ÖNAL ÖZALP: ’CUMHURIYET IŞıĞıNDA HALKıMıZA HIZMET EDIYORUZ’   19:55   GÖKHAN ÇIÇEKÇILIK’TEN 29 EKIM MESAJı: ’CUMHURIYETIN AÇTıĞı BAĞıMSıZLıK ÇIÇEKLERI ASLA SOLMAYACAK’   19:45   İSMAIL ÖZGÜN: ’CUMHURIYETIN SUNDUĞU VIZYONLA DAHA GÜÇLÜ BIR EKONOMIYE İLERLIYORUZ’   19:36   HÜSEYIN SAVAŞ: ’CUMHURIYET RUHUNU VE KÜLTÜREL MIRASıMıZı GELECEĞE TAŞıYACAĞıZ’   19:27   ADD MERSIN ŞUBE BAŞKANı ADEM ÇETIN: ’CUMHURIYET DEVRIMLERI İLELEBET PAYIDAR KALACAKTıR’   19:20   İSMAIL YURTSEVEN: ’CUMHURIYETIMIZIN BIRIKIMI, YARıNLARıMıZı AYDıNLATAN EN BÜYÜK GÜÇTÜR’   19:10   MÜSLÜM ÖZEL: ’CUMHURIYET, TAM BAĞıMSıZ VE DEMOKRATIK TÜRKIYE’NIN PUSULASıDıR’   19:04   YENIMAHALLE MUHTARı SERVET DOĞAN: ’CUMHURIYET COŞKUSU MAHALLELERIMIZDEN SOKAKLARıMıZA YAYıLıYOR’  
 
     
   

CHP`li heyet, Deprem Uzmanı Prof. Dr. Görür`den görüş aldı... ""Tunceli depremi kapıda"


CHP Milletvekillerinden oluşan çalışma grubu 9-11 Ocak günlerinde Elazığ ve Tunceli`de depreme ilişkin yapacakları ziyaretler öncesinde jeolog ve deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür`den görüş aldı. Çalışma grubuna başkanlık yapan CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, "Tunceli depremi kapıda, bu depreme ilişkin Tunceli`nin deprem dirençli bir kent haline getirilmesi, aynı zamanda Elazığ`ın da bu depreme yönelik olarak lojistik merkez haline getirilmesi için yapılması gerekenlere ilişkin hocamızın önerileri bizim için oldukça faydalı oldu" dedi.

 

Tarih : 7 Ocak 2025 Salı 19:14   Okunma : 530

(ANKARA) - CHP Milletvekillerinden oluşan çalışma grubu 9-11 Ocak günlerinde Elazığ ve Tunceli`de depreme ilişkin yapacakları ziyaretler öncesinde jeolog ve deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür`den görüş aldı. Çalışma grubuna başkanlık yapan CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, "Tunceli depremi kapıda, bu depreme ilişkin Tunceli`nin deprem dirençli bir kent haline getirilmesi, aynı zamanda Elazığ`ın da bu depreme yönelik olarak lojistik merkez haline getirilmesi için yapılması gerekenlere ilişkin hocamızın önerileri bizim için oldukça faydalı oldu" dedi.

Cumhuriyet Halk Partili 21 milletvekilinden oluşan ve başkanlığını Elazığ Milletvekili Gürsel Erol`un yaptığı çalışma grubu, 9-11 Ocak günlerinde Elazığ ve Tunceli`de depreme ilişkin yapacakları ziyaretler öncesinde jeolog ve deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür ile TBMM`de yaklaşık iki saat süren toplantı yaptı.

Olası Tunceli depremine yönelik yapılması gerekenlere ve Elazığ`ın bu depreme ilişkin lojistik merkez olarak planlaması gerektiğine değinilen toplantıda Türkiye`nin depremselliği ve deprem dirençli kentler için yol haritasına yönelik bilimsel görüş alındı. Toplantıya ilişkin açıklamalarda bulunan Erol şunları kaydetti:

"Beklenen Tunceli depremi öncesinde; kentin risklerinin azaltılarak Tunceli`nin deprem dirençli bir kent haline getirilmesi ve depreme hazırlık için Elazığ`ın lojistik merkez olarak planlanmasına yönelik gerçekleştireceğimiz Elazığ ve Tunceli ziyaretlerimiz öncesinde CHP çalışma grubu olarak bugün TBMM`de Prof. Dr. Naci Görür Hocamızın sunumunu izledik, değerli görüşlerinden faydalandık. 9-11 Ocak`ta planladığımız Elazığ ve Tunceli ziyaretlerimizi 21 Cumhuriyet Halk Partili milletvekili arkadaşımızla gerçekleştireceğiz. Ziyaretlerimiz öncesinde Türkiye`nin yetiştirdiği en önemli jeologlardan biri olan hemşehrimiz Naci Görür Hocamızın değerli görüşlerini dinlemek bizim için son derece yol gösterici oldu, hocamızın da yaptığı çalışmalar neticesinde ısrarla üzerinde durduğu gibi Tunceli depremi kapıda, bu depreme ilişkin Tunceli`nin deprem dirençli bir kent haline getirilmesi, aynı zamanda Elazığ`ın da bu depreme yönelik olarak lojistik merkez haline getirilmesi için yapılması gerekenlere ilişkin hocamızın önerileri bizim için oldukça faydalı oldu." 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA