10 Kasım 2025 Pazartesi

15:35    GENÇLER TIYATRO ARACıLıĞıYLA MADDE BAĞıMLıLıĞıNA KARŞı BILINÇLENDI   10:45   TOROSLAR’DA HURMA ŞÖLENI: ÜRETICIYE SAHIP ÇıKMANıN EN GÜZEL HALI   10:45   “ATATÜRK’ÜN IŞıĞıNDA SONSUZ YÜRÜYÜŞ: DR. MÜZEYYEN ŞEVKIN’DEN 87. YıL MESAJı”   09:40   ZEYIT ŞENER’DEN 10 KASıM MESAJı: “CUMHURIYET, MILLETIMIZIN ORTAK ESERIDIR”   09:38   NECMI AĞAOĞLU: “MUTFAKTA YANGıN VAR, ADALET TERAZISI BOZUK!”   04:08   TARSUS’TA LEZZET PATLAMASı: MASTERCHEF ŞEFLERI TARIHI MEYDANDA ŞOV YAPTı   21:18   EĞITIMDE DEVRIM VIZYONU: TARSUS’TAN TÜRKIYE’YE UMUT MESAJı   07:47   TARSUS FESTIVALI’NDE BINLER BULUŞTU: “BU COŞKU TÜRKIYE’YE ÖRNEK OLACAK!”   01:14   ALI MAHIR BAŞARıR TARSUS FESTIVALI’NDE NET KONUŞTU: “BU IKLIMI YARATANLARA HALK SANDıKTA DOKUNACAK!”   23:55   ÖZGÜR ÖZEL’DEN ORDU’YA ADALET DAVETI: “MEYDANLARDA HALKLA BERABERIZ!”   19:54   TARIHIN İÇINDEN KOŞ: SOLI10K ILE MEZITLI GEÇMIŞTEN GELECEĞE NEFES ALıYOR   19:22   GAZI ÖZDEMIR: “ATATÜRK, HUKUKUN VE ÖZGÜRLÜKLERIN YAŞAM KAYNAĞıDıR”   23:32   TARSUS’TA RUH SAĞLıĞıNA DOKUNAN BELEDIYECILIK: YAŞLıLAR İÇIN UMUT VEREN SÖYLEŞI   23:12   TOROSLAR’DA YENI DÖNEMIN SIMGESI: MIMAR SINAN PARKı VE ÜLMIYE TOPUZ TAZIYE EVI HIZMETE AÇıLDı   22:47   CUMHURIYETIN KARANLıĞA TESLIM OLMASıNA İZIN VERMEYECEĞIZ   22:31   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ULUSLARARASı HIZMET KALITESI ONAYı   15:44   FıRSAT EŞITLIĞI VE VEFA BULUŞTU: PELIN KıYGA (YAŞOT) PARKı HIZMETE AÇıLDı   15:37   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN LÖSEMILI ÇOCUKLARA MORAL DESTEĞI…    15:32   YENIŞEHIRLI KADıNLAR “DAYANıŞMA PIKNIĞI”NDE BULUŞTU   09:23   SABAHA KARŞı ‘FIILI GÖZALTı’: GAZETECILERE SESSIZ OPERASYON  
 
     
   

Mersin Büyükşehir Belediyesi`nden Toroslar ilçesinde yol çalışması


Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı`na bağlı ekipler, vatandaşlara kaliteli ulaşım imkanı sunmak için Toroslar ilçesinde asfaltsız yol bırakmamayı hedefliyor.

 

Tarih : 8 Ocak 2025 Çarşamba 09:19   Okunma : 570

(MERSİN) - Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı`na bağlı ekipler, vatandaşlara kaliteli ulaşım imkanı sunmak için Toroslar ilçesinde asfaltsız yol bırakmamayı hedefliyor.

Kent genelinde yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını sürdüren Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Toroslar Belediyesi ekipleri uyum içerisinde çalışmalarını sürdürerek, ilçede asfaltsız yol bırakmamayı amaçlıyor. Büyükşehir Belediyesi, Toroslar bölgesinin en işlek sokaklarından Tozkoparan Mahallesi 87021. Sokağın yapımını hızla tamamlayarak, vatandaşın hizmetine sunuyor.

Modern ve daha kullanışlı bir yol ağı için çalışmalarını sürdüren ekipler tarafından; 400 metre uzunluğunda 10 metre genişliğindeki yolda, deforme olan asfaltın kazınması sonrası asfalta hazırlık çalışması yapıldı ve ardından sıcak asfalt serimi gerçekleştirildi. Asfalt çalışmalarının tamamlanmasının hemen ardından ise yol çizgi çalışmaları yapılarak yol vatandaşın kullanımına açıldı.

“Büyükşehir ve Toroslar Belediyesi uyum içerisinde çalışıyor”

Yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını yerinde inceleyen Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, “İlçemiz açısından önemli bir sokak. İlçemizdeki ana aksları birbirine bağlayan büyük sokaklardan bir tanesi. Büyükşehir Belediyemizin ve Toroslar Belediyemizin ekipleri beraber çalışıyorlar. Burası uzun zamandır ihmal ediliyordu, artık hak ettiği değere kavuşacak. Çünkü bu sokağımızın üzerinde büyük okullarımız var. Yoğun kullanım altında olan bir sokak. Bu açıdan da vatandaşlarımızdan buranın düzeltilmesine ilişkin talepler geliyordu. Artık bu sokak, burada yaşayan hemşerilerimize yakışır bir sokak haline gelecek” dedi.

Yol Asfalt Şube Müdürlüğü`nde Asfalt Formeni olarak görev yapan Burhan Erol, Tozkoparan Mahallesi 87021. Sokak`ta gerçekleştirdikleri çalışmalara ilişkin, “Cadde 12 metre üzeri olduğu için, hem bizim hem de ilçe belediyemizin sorumluluğunda olan bir yol. 400 metre uzunluğunda 10 metre genişliğinde sıfır asfalt çalışması yapıyoruz” diye konuştu.

Toroslar ilçesine bağlı Tozkoparan Mahalle Muhtarı Serpil Şavluk, hem Mersin Büyükşehir Belediyesi`ne hem de Toroslar Belediyesi`ne titiz çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, “Uzun zamandır yapılmayan ve şikayet alan 87021. Sokağımızın yapımı bitmek üzere. Sesimizi duydukları ve el ele verip bu yolu yaptıkları için Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer ile Toroslar Belediye Başkanımız Abdurrahman Yıldız`a çok teşekkür ederiz. Büyükşehir Belediye Başkanımız bizim her zaman gözümüz kulağımız oldu. Bu yol bizim kanayan yaramızdı. Düzene kavuşmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA