11 Ağustos 2025 Pazartesi

16:40   TBMM’DEKI KOMISYONDA GÖREV ALACAK YENI 3 ÜYE BELLI OLDU   16:39   ÇANAKKALE’DEKI ORMAN YANGıNA MÜDAHALE EDILIYOR   16:37   SıNDıRGı’DA AĞıR HASAR ALAN MARKETI TAHLIYE EDEN YURTTAŞ: “BURADA DEVLET YOK. HANI SEFERBERLIK, HANI YARDıM?”   15:57   TOROSLARIN ZİRVESİNDE YÖRÜK ŞENLİĞİ   15:06   İSRAIL’IN DÜZENLEDIĞI SALDıRıDA 5 GAZETECI HAYATıNı KAYBETTI   15:05   TUTUKLU ZEYDAN KARALAR’DAN, KENDISI IÇIN "ÖZGÜRLÜK YÜRÜYÜŞÜ" BAŞLATAN GENÇLERE TEŞEKKÜR   15:04   ÖZGÜR ÖZEL’DEN, EREN BÜLBÜL VE FERHAT GEDIK IÇIN ANMA MESAJı   15:02   CHP’LI KıŞ’TAN BAKAN URALOĞLU’NA TEPKI   15:01   CHP’LI TALAT DINÇER: "BU UYGULAMA, ANADOLU BASıNıNıN IDAM FERMANıDıR!"   09:01   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN SAÇ TASARıMı TUTKUNLARıNA ÜCRETSIZ KUAFÖRLÜK EĞITIMI   14:52   MıSıR’DAN CUMHURBAŞKANı SISI VE BAKAN FIDAN GÖRÜŞMESINE ILIŞKIN AÇıKLAMA   14:50   TEOMAN MUTLU’DAN DIYANET’E ’HUTBE’ TEPKISI   15:28   ATAYMAN: BENDEN DUYMADıĞıM, GÖRMEDIĞIM, YAŞAMADıĞıM ŞEYLERI ANLATMAMı BEKLIYORLAR, HIÇBIR KANUN DıŞı ŞEYE RASTLAMADıM, HIÇBIR KANUNSUZ IŞE IMZA ATMADıM   15:22   CHP’LI EMIR’DEN BAKAN TUNÇ’A “İBB BORSASı” SORUSU: ADALET BAKANı DEĞIL MISIN, NIYE HAREKETE GEÇMEDIN?   15:21   MEZITLI BELEDIYESI’NDEN KADıNLARA DESTEK, EL EMEĞI EKONOMIYE DÖNÜŞÜYOR   12:30   YUMURTALıK’TA HER ADıMDA HIZMET VAR   11:02   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NIN MERCEK KURSLARı KADıNLARA UMUT VE EKONOMIK GÜÇ SAĞLıYOR   10:58   1 MILYAR TL’LIK KIRA SERTIFIKASı İHRACı BAŞARı İLE TAMAMLANDı   10:35   AKMİB’DEN TEMMUZ İHRACATıNDA 380,2 MILYON DOLARLıK PERFORMANS – BELÇIKA PAZARıNDA YÜZDE 803’LÜK REKOR ARTıŞ   09:35   TOPLU TAŞıMADA DEVRIM: KONFORLU VE UYGUN FIYATLı YOLCULUK"  
 
     
   

MHP Mersin Milletvekili Uysal’dan öğretmenlere çağrı: Çocuklarımıza ağır ödevler vermeyelim


Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili ve MYK Üyesi Dr. Levent Uysal, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde söz alarak öğrencilere sömestir tatilinde ağır ödev verilmemesini talep etti. Uysal “Çocuklarımıza sömestir tatilinde ev ödevi değil ev ödülü verelim, aileleriyle daha çok vakit geçirmelerini sağlayalım.” şeklinde konuştu.

 

Tarih : 15 Ocak 2025 Çarşamba 14:45   Okunma : 569

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili ve MYK Üyesi Dr. Levent Uysal TBMM’de gündem dışı söz alarak öğrencilerin ara tatilde yoğun ev ödevlerinin hafifletilmesi gerektiğini söyledi. Milletvekili Uysal konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

“Bugün buradan bir baba, bir amca, bir dayı olarak seslenmek istiyorum. Çocuklarımızın hayatına dokunan, kıymetli öğretmenlerimizin hoşgörüsüne sığınarak bir ricada bulunacağım. Lütfen, çocuklarımıza gereğinden fazla ödev vermeyin. Çocuklarımız okulda severek öğrensin, keşfetsin, hayal kursun. Ama evde, aileleriyle vakit geçirsinler. Mesela ben, kızım Elvin ile evde doya doya vakit geçiremiyorum. Ben de bütün babalar gibi kızımla oyun oynamak istiyorum. Ama kızım her seferinde karşıma ödev yığınlarıyla geliyor. “Baba, önce bunları yapmalıyım” diyor. Sayın Milli Eğitim Bakanımıza da buradan seslenmek istiyorum; Siz de bir babasınız, eminim ki bu konuda bizimle aynı fikirdesiniz. Bu sebeple diyorum ki bu yarıyıl tatilinde çocuklarımıza ev ödevi değil. Ev ödülü verelim. Şimdiden çocuklarımıza mutlu ve keyifli tatiller diliyorum. Teşekkür ederim. Saygılarımla.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA