19 Haziran 2025 Perşembe

10:05   CHP’LI GÜLCAN KıŞ, “MERSIN ÜRETIYOR AMA YATıRıM ALAMıYOR, BU BIR IHMALKÂRLıK DEĞIL, SIYASI TERCIHTIR!”   09:01   BÜYÜKŞEHIR’IN İTAIYE ERI SıNAVLARıNDA ADAYLAR TER DÖKTÜ   14:39   TARSUS BELEDIYESI’NDEN YAŞAMA DOKUNAN HIZMET    14:01   YENIŞEHIR BELEDIYESI MERSIN’E KENT KÜTÜPHANESI VE OYUNCAK MÜZESI KAZANDıRıYOR   13:59   MEZITLI’DE KADıNLARA, EMEKLILERE VE ENGELLILERE YÖNELIK MOBIL KUAFÖR HIZMETI 15.500 KIŞIYE ULAŞTı   13:55   GOLDEN GLOBAL YATıRıM BANKASı VE ICD 20 MILYON DOLARLıK FINANSMAN ANLAŞMASıNı İMZALADı   10:28   YÖNETICI KRIZI KAPıDA: TERFI SISTEMI ÇÖKÜYOR, ŞIRKETLER GELECEĞINI KAYBEDIYOR   10:23   RAHMI M. KOÇ MÜZESI’NDE BOYANıN SUYLA DANSı: EBRU SERGISI   10:19   MINIK SPORCULAR SPORA İLK ADıMLARıNı AKDENIZ’DE ATıYOR   10:16   ULUSLARARASı PARA TRANSFERI ARTıK DAHA KOLAY: MORPARA VE MONEYGRAM İŞ BIRLIĞI   10:12   YUMURTALıK BELEDIYESI, HALK SAĞLıĞı IÇIN ÇALıŞıYOR   10:08   “ZEYTINLIKLER MADENCILIĞE KURBAN EDILIYOR”   10:06   BÜYÜKŞEHIR’DEN ÖĞRENCILERE YKS ÖNCESI MORAL ETKINLIĞI   10:01   CHP’LI BELEDIYE BAŞKANLARı, BANDıRMA’DA DÜZENLENEN AKŞAM YEMEĞINDE BIR ARAYA GELDI   09:50   CHP’LI GÜLCAN KıŞ: “VATANDAŞ PAZAR ÇANTASı DEĞIL, ARTıK SABıR TAŞı TAŞıYOR!”   09:20   ZAFER PARTISI GENEL BAŞKANı ÜMIT ÖZDAĞ, ANKARA’DA: İKTIDAR VE DESTEKÇILERINE AYRı, MUHALEFETE AYRı BIR HUKUK UYGULARSANıZ IÇ CEPHEYI SAĞLAMANıZ MÜMKÜN OLMAZ   09:05   SILIFKELI KADıNLARıN YENI BULUŞMA NOKTASı; ATAKENT KADıN ATÖLYESI    21:15   MEZITLI BELEDIYESI KÜLTÜREL MIRASıNA SAHIP ÇıKıYOR, “TAŞ MEKTEP” YAŞAYAN MÜZEYE DÖNÜŞÜYOR   21:10   “YERLI ARAÇLARDA HURDA TEŞVIK UYGULAMASı HAYATA GEÇIRILMELIDIR”   21:01   MOBILYA İHRACATıNA AKDENIZ DOKUNUŞU   
 
     
   

CHP PM toplandı... CHP yarın tam kadro Beşiktaş`ta olacak


CHP Parti Meclisi (PM), bugün CHP Genel Başkanı Özgür Özel başkanlığında toplandı. PM toplantısında Beşiktaş Belediyesi`ne düzenlenen operasyon konuşuldu. Bu kapsamda, yarın CHP Lideri Özel başta olmak üzere MYK üyeleri, PM üyeleri, milletvekilleri, bazı il ve ilçe belediye başkanları yarın İstanbul`da olacak.

 

Tarih : 15 Ocak 2025 Çarşamba 20:22   Okunma : 713

Haber: Gülara SUBAŞI 

(ANKARA) - CHP Parti Meclisi (PM), bugün CHP Genel Başkanı Özgür Özel başkanlığında toplandı. PM toplantısında Beşiktaş Belediyesi`ne düzenlenen operasyon konuşuldu. Bu kapsamda, yarın CHP Lideri Özel başta olmak üzere MYK üyeleri, PM üyeleri, milletvekilleri, bazı il ve ilçe belediye başkanları yarın İstanbul`da olacak.

CHP PM, bugün parti genel merkezinde CHP Lideri Özgür Özel başkanlığında toplandı. Saat 13.45 itibarıyla başlayan PM toplantısı, yaklaşık altı saat sürdü. PM`nin gündeminde, son siyasi gelişmeler ve ölçümler kapsamında CHP`nin 2025 stratejileri vardı. Bu kapsamda Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat`ın gözaltına alınması, erken seçim tartışmaları, DEM Parti İmralı heyetinin ziyaretleri, Türkiye`nin göç politikaları ve CHP`nin “kırmızı kart” kampanyası ele alındı.

Özgür Özel, İstanbul`a gidiyor

Beşiktaş Belediye Başkanı Akpolat`ın gözaltına alınmasına ilişkin süreç, PM toplantısında konuşuldu. Edinilen bilgiye göre, konu hakkında kesin bir hüküm olmadığı için sürecin yakından takip edilmesi kararlaştırıldı. Bu kapsamda Özgür Özel, MYK üyeleri, PM üyeleri, milletvekilleri, bazı il ve ilçe belediye başkanları yarın İstanbul`a gidecek. Özel, saat 14.00`te Beşiktaş Belediyesi önünde açıklama yapacak.

CHP`li kurmaylar, toplantıda Beşiktaş`ta yaşananların Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu`nun istinafta bekleyen siyasi yasak kararına uzanma ihtimalinin de değerlendirildiğini ifade etti.

Göç politikaları sunumu yapıldı

İçişleri Bakanlığından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Murat Bakan, PM toplantısında, göç politikalarına ilişkin bir sunum yaptı. Bakan sunumunda Türkiye`nin mevcut göç politikası, Suriye`de devrilen Beşar Esad yönetimi sonrasında Türkiye`deki Suriyeli sığınmacıların geri dönüşüyle ilgili son durum, iktidarın sığınmacılar konusundaki yaklaşımları, Türkiye`de göç politikasının nasıl olması gerektiğine dair öneriler, dünyada göç politikaları, Avrupa Birliği`nin (AB) göç konusundaki stratejileri ve Suriye`deki sınır güvenliği başlıklarını değerlendirdi.

“Halkın tüm kesimleri kendini kırmızı kart üzerinden ifade edebiliyor”

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Asu Kaya`nın bugün sahada yaptığı “kırmızı kart” çalışması da PM toplantısında konuşuldu. Kaya, kırmızı kart konusunda sahadaki durumu PM üyelerine aktardı. Sosyal medya üzerinden tepkilerin olduğunu ancak sahada durumun farklı karşılık bulduğunu söyleyen kurmaylar, “Halkın tüm kesimleri kendini kırmızı kart üzerinden ifade edebiliyor. İnsanların dahil olduğu bir kampanya oldu. Uzun soluklu bir iş. Kampanyanın şekli itibarıyla bir sorun yok” ifadelerini kullandı.

Özel, Tunceli`de Kamer Genç anmasına katılacak

CHP Lideri Özel 20 Ocak Pazartesi günü, Ülke Politikaları Vakfı`nın “Modern Hukuk ve Yargının Siyasallaşması” başlıklı paneline katılarak konuşmacılara hitap edecek. Özel`in 21 Ocak Salı gününe kadar İstanbul`da olması bekleniyor. Özgür Özel, 22 Ocak Çarşamba günü ise Tunceli`ye giderek Nazımiye ilçesinde eski Tunceli Milletvekili Kamer Genç`in dokuzuncu ölüm yıl dönümü dolayısıyla düzenlenecek anma törenine katılacak.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA